urgh Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 ma opusteno, mi u prethodnih pet sezona nismo ni za kurac :)pa to ti kazem,zashto bi sad neshto bilo drugachije?mislo sam da se ti vishe en nervirash zbog fudbala. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 ajmo zvezdo !! nikoola ziigiic!! 3-1 gogogo Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 3:1 na kraju ... al' inter, hehe :) i ime mesta u kojem igraju je odlicno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 Oleee !!! :)) Svaka chast igrachima, ali brate, onaj Pantelic jednostavno ne ume da da gol... Nego jel chuo neku tu pesmu Novih fosila sto su pevali navijachi Crvene Zvezde... pomenuo komentator... btw ortak mi je dole... jedva chekam da chujem utiske, on je inache i na ovom forumu, ali nije preterano aktivan a.k.a. Ultra^Belgrade... ako je neko primetio... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 Zadovoljan sam rezultatom ali mnogo vise sam zadovoljan igrom...Mario ne diraj Pantelica...dok je davao golove svi su ga gotivili sad kada je malo ispao iz forme svi kao:"Jao koliko je los!" Dobar je on igrac,dace bog da ostane u Zvezdi...Jedva cekam revans u Bg-u... Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 Zadovoljan sam rezultatom ali mnogo vise sam zadovoljan igrom...Mario ne diraj Pantelica...dok je davao golove svi su ga gotivili sad kada je malo ispao iz forme svi kao:"Jao koliko je los!" Dobar je on igrac,dace bog da ostane u Zvezdi...Jedva cekam revans u Bg-u... ← ma daj molim te kakav Pantelic!? Licno ga poznajem i stvarno je dobar decko voli zvezdu i sl. al stvarno ne zna da igra ustvari dobar je on za nasu ligu al za nesto vise prava rupa. Pa nisu ga za dzabe vratili iz evrope!!! Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 ja nisam impresioniran onim sto sam video danas od njega... Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS [GDM] Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 zar njegovi promasaji nisu bili impresivni??? impresija moze imati i negativnu konotaciju... i zato sam ja veoma impresioniran... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 mogao je 2 gola minimum da daj :) al svejedno odlichan rezultat . Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 Ma cekam revans...napalio sam se;)) Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 pantelica NIKADA nisam gotivio, niti cu ako ovako nastavi da se folira. ocajna utakmica, jes da smo ih dobili, ali stvarno oni NE znaju da igraju. evo vidim da su protiv dinama popusili 0-6... jadni li su. mario, idemo li sledece nedelje na tekmu??? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 pantelica NIKADA nisam gotivio, niti cu ako ovako nastavi da se folira. ocajna utakmica, jes da smo ih dobili, ali stvarno oni NE znaju da igraju. evo vidim da su protiv dinama popusili 0-6... jadni li su. mario, idemo li sledece nedelje na tekmu??? :) ← Ja ocu 100%, ae dogovoricemo se, ima vremena :) Shojka na 10-15 tiketa, promasio po jednu utakmicu :) Sve ukupno bilo oko 200.000 :D Ali, pazi na svakom jebenom tiketu je promasio po jedan, bas sam sinoc gled'o, strashno kol'ko ga nece :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 Ja ocu 100%, ae dogovoricemo se, ima vremena :) Shojka na 10-15 tiketa, promasio po jednu utakmicu :) Sve ukupno bilo oko 200.000 :D Ali, pazi na svakom jebenom tiketu je promasio po jedan, bas sam sinoc gled'o, strashno kol'ko ga nece :( ← Jel` po jednu ili bar po jednu? Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 Jel` po jednu ili bar po jednu? ← E, uzecu dig. fotoapart pa cu da slikam tikete da vidite, nemam skener jbg. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted August 26, 2005 Report Share Posted August 26, 2005 Sta kazete sad za Pantelica,a?? dva gola... enivej bilo je do jaja i na kopu i na terenu...samo se Zigic bespotrebno izglupirao,bice tesko protiv portugalaca bez njega,ali jbga! Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted August 26, 2005 Report Share Posted August 26, 2005 Sta kazete sad za Pantelica,a?? dva gola... enivej bilo je do jaja i na kopu i na terenu...samo se Zigic bespotrebno izglupirao,bice tesko protiv portugalaca bez njega,ali jbga! ← pa dal si ti gledo utakmicu??? Dao je dva al je zato promasio 10! A loptu ne moze da doda pa ne znam sta! A sto se tice Zigica glup je mnogo, koj mu je q to trebalo jos je imao zuti ??? Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted August 26, 2005 Report Share Posted August 26, 2005 Ok...ajde pametni ste vi svi... a ustvari ukusi su razliciti! Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted August 27, 2005 Report Share Posted August 27, 2005 ma samo je jedno bitno OVO Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted August 28, 2005 Report Share Posted August 28, 2005 1-0 Kostic 40' 1-1 Zigic 49' 2-1 Dmitrovic 67' (11m) "Mister" iskljucen zbog ulaska na teren. Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted August 28, 2005 Report Share Posted August 28, 2005 penal nepostojeci, penal ponovljen zato sto fudbaler iz borca nije dao gol, na kraju zuti karton zigicu i crveni ne-znam-kome.. sve u svemu smrdi regularnost zestoko Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted August 28, 2005 Report Share Posted August 28, 2005 Ochigledno je sve nameshteno da OFK uzme titulu. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 28, 2005 Author Report Share Posted August 28, 2005 ma i treba da puknemo kad nam igra Joksimovic(koja crna rupa) i kad ne igra Trajkovic...a da ne pricam koliko je Purovic bolji od Pantelica... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted August 28, 2005 Report Share Posted August 28, 2005 evo poceo sam da pizdim na igru fkp. pa sam zdusno navijao za ofk jer mi fudbal ne igra vise ni najmanju ulogu u sportskom zivotu i pracenju istog. Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devean_George|3 Posted August 28, 2005 Report Share Posted August 28, 2005 ma i treba da puknemo kad nam igra Joksimovic(koja crna rupa) i kad ne igra Trajkovic...a da ne pricam koliko je Purovic bolji od Pantelica... ← Pa ja ne znam za koj k*rac smo onda mi kupovali Dramana i Da Silvu kad je Joksimovic i takvi idalje u prvih 11 ?! Ziga i Purovic ne mogu da igraju zajedno jer su slicni igraci(visoki) a za promenu Mister bi mogao da ubaci ponekad Bobana Stojanovica umesto Pante. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 Razocaran...ako ovako nastavi osecam da ce skoro otici iz Zvezde...mister! Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts