jasamkonan Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 Interesuje me shta planirate u zivotu, shta cete raditi, da li cete ici preko, shta cete posle fakulteta, kako cete se snaci uopshte? Quote Ja ne nosim gace. Nikada i nisam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 otprilike u ovo vreme sledece godine bicu milioner.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 furacu svoju japi karijeru ovde, mozda odem na usavrsavanja preko, ali definitivno mi se ostaje ovde. i to ne zato sto mi je ovde mnogo dobro, nego zato sto ne bih mogao da zivim na Zapadu iz mnogo razloga (proputovao sam pa ne pricam napamet). drugi razlog je sto mislim da ce ovde biti bolje iz god. u god. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamkonan Posted July 21, 2005 Author Report Share Posted July 21, 2005 drugi razlog je sto mislim da ce ovde biti bolje iz god. u god. ← So true, voleo bih da odem preko na neko vreme, posle faxa, zbog kinte i sl. Naravno vraticu se da zivim ovde upravo zbog toga shto verujem da ce biti bolje. Quote Ja ne nosim gace. Nikada i nisam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 Smaracu se josh 2 god. u srednjoj, i josh 4 na faxu i onda nzm... Videcu... Samo da ne propadnem :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UneXpecTed Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 So true, voleo bih da odem preko na neko vreme, posle faxa, zbog kinte i sl. Naravno vraticu se da zivim ovde upravo zbog toga shto verujem da ce biti bolje. ← Taj neki rad , ovde je dobro za troshenje kinte , moz' da radish shta 'ocesh , a takodje se slazem da ce biti bolje(i hope so). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 Ne nameravam da napu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 planiram da pobegnem sto dalje odavde... druga dimenzija bi mi nekako najvise odgovarala... zezam se... matorci su mi sredili posao kad otaljam civilnu armiju... tako da cu odma imati neku kintu u drzavnoj firmi, i staz... a dok budem tamo radio, kopacu i grebacu za nesto preko... pa se jednog dana vratim u mecki, i sav u zlatu Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 Ja cu raditi na nekom prekookeanskom brodu... kad zavrshim ovo malo shkole vandredno... Cale bi trebao da moze da me ubaci... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 Vec sam da preko, fax zavrshio, zanimam se time chime sam i hteo da se zanimam, jedino sada josh da nakupim brdo love pa da sve bude bash onako kako treba :) Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 Da ucim jos malo, da radim jos puno, da se zajebavam koliko mogu, da obezbedim onima koje ostavljam iza sebe sto vise i da umrem u miru. tool Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gioblin[Fuse] Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 "otprilike u ovo vreme sledece godine bicu" lopov! ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 Ostajem na trenutnoj poziciji, planiram već dugo da se do Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 Ne razmisljam sad o tome mada neverujem da cu ici u inostranstvo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 (edited) ... Edited November 25, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 josh 2 godine gimn, neki fax, pa onda uzimam caletovu apoteku. jbg, rekao mi je da ako ne zavrshim fax, ne mogu da dobijem apoteku :| Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 istrulecu jos jednu godinu u srednjoj,pa onda neki fax(DIF ili politicke nauke)...ako me ne ukenja u naredne 2-3godine da napredujem maximala u fudbalu onda cu da ga batalim i okrecem se novinarstvu... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 Još 3 godine gimnazija pa posle neki fax... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteX Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 Josh 2 godine gimnazija pa na zanat... Quote ------------------------------------------------------------------ ....Watch the master. Follow the master. Be the master.... ------------------------------------------------------------------ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 furacu svoju japi karijeru ovde, mozda odem na usavrsavanja preko, ali definitivno mi se ostaje ovde. i to ne zato sto mi je ovde mnogo dobro, nego zato sto ne bih mogao da zivim na Zapadu iz mnogo razloga (proputovao sam pa ne pricam napamet). drugi razlog je sto mislim da ce ovde biti bolje iz god. u god. ← verovatno cu da idem preko kad zavrshim skolu malo da stanem na noge a posle se vracam vamo taman kad ignis poboljsha drushtveni standard Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 u planu mi je da zavrsim neke skole....da ne radim sa ovu motiku...sa ovaj alat vise...da zenim devojke.....pxaxaxa salim se pa neam pojma u fazonu prvo fax pa onda polako....ima jos vremena :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 planiram da zavrshim fax ovde, odem posle na neko usavrsavanje preko i da gradim solitere po celom svetu a za sebe vilu na nekom ostrvu, u malom zalivu sa plazom od crnog peska i zivim tamo sa samo mojom crnkinjom koja mirishe na rajska zadovoljstva. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 planiram da skuvam i popijem josh jednu kafu, a za posle videcemo nikad nisam bio fan nekih dugorochnih planiranja, prognoziranja i sl .. suvishe dobro znam da sve moze da se promeni za jedan dan a kamuli za mesec ili godinu .. tako da ko zna Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 U mom slucaju sve zavisi od toga da li cu uspeti da upisem fakultet ako da onda ovde nesto radim ako se ne upisem na fax idem u svajcarsku :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 planiram da skuvam i popijem josh jednu kafu, a za posle videcemo nikad nisam bio fan nekih dugorochnih planiranja, prognoziranja i sl .. suvishe dobro znam da sve moze da se promeni za jedan dan a kamuli za mesec ili godinu .. tako da ko zna ← Agree. Ako vec mora neshto da se isplanira, ja josh godinu dana gimnazije, pa DIF, pa da se ubacim u posao kod burazera ili kod nekog od njegovih ortaka. Mada, nikad se ne zna... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts