Mario^^ Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 Zupcanici koji se koriste u prvoj i poslednjoj brzini su isti na svakom bajku (sem ako imash neke _nestandardne_), a razlika izmedju 18-to brzinca i 21 je to shto kod 21 imash "tri" vishe u "sredini" =) Tj ono shto hocu da kazhem je da na zadnjoj osovini imash 6 zupchanika kod 18 brzinca, a kod 21 imash 7, stim shto su prvi i poslednji isti kod oba a ovi u sredini se razlikuju tako da => 21-va brzina = 18-ta brzina (sem opet napominjem ako imash neke spec. nestandardne) ← Pa izgleda da ja imam neke nestandardne :) Imam iza 7, a ne 6 sto je normalno , jel te, za 21 brzinca, ali meni nije dodat neki zubchanik izmedju nego mi je dodat jedan koji je mnogo veci od ostalih... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 cek pa sta je tu nestandardno? 3 napred x 7 pozadi = 21 brzina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 cek pa sta je tu nestandardno? 3 napred x 7 pozadi = 21 brzina ← Ochito nisi procitao prethodne topice.. lik je rekao da je kod 18 brzinca i 21. brzinca iste velichine prvi i poslednji zupchanik, a da je ubachen jedan negde izmedju kod 21. brzinca, a ja kazem da je kod mene sve normalno, ali da nije ubachen zupchanik izmedju nego je pri samom tochku ubachen jedan bas mnogo veliki... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 aha onda ok izvinjavam se, pogresno sam razumeo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 26, 2005 Author Report Share Posted July 26, 2005 Ajmo misljenja : - Jumpertrek - 21 inch (ne brzina), - Deore oprema, - Ballistic suspenzijom i meh. disk napred, - 250 e okruglo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 26, 2005 Report Share Posted July 26, 2005 da ne bismo prdeli previše, neki osnovano a neki ne, sedite na bajseve pa da se provozamo malo dedinjem i košutnjakom.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 26, 2005 Author Report Share Posted July 26, 2005 Hocu i ja! A ne, cekaj, ja nemam bicikl. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 26, 2005 Report Share Posted July 26, 2005 Migsa će ti pozajmiti :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 26, 2005 Author Report Share Posted July 26, 2005 Ah da, on je dobar drug! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted July 26, 2005 Report Share Posted July 26, 2005 pozajmicu ti ja... al prvo da potpishesh jedan ugovor ;) ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Intruder Posted July 26, 2005 Report Share Posted July 26, 2005 ponika...:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 27, 2005 Author Report Share Posted July 27, 2005 Nesto sam gledao ponude ovih dana, i ova mi se ucini primamljiva. Nije ni skup, ima dobre gume, ravna mu je viljuska ono sto je zeki rekao da mora da ima, dobar sic da ne zulja bulju, sto rece nigger, nema disk kocnicu, rekoste da to ne valja, a tu su i dve dodatne korpe za razne stvari ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ji 4Tze Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 ako je 250 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 ajoj... sutra ce ponovo psti popravka... bajka... ono krenuh ja na tenis... i kao dal da uzmem novi baj ili stari... i uzeh ja novi bajk... dodjoh do pla garaze i kao...ma ne uzeu stari.. i lepo odigrah ja svojih sat vremena... izujedashe me komarci... znaci oskatili su me... i ono krenuh polako kuci, al pre tga sma svratio o ortaka u ficka... kao chekpoint.. i dobro *radnja sedeshava na nbg`u yu biznis centar ... i krenuh ja od yu binznisa onimputicem pored pumpe ka sivu... vozih jedno 30`ak na cas.. vidim baticu na jedno 100m-200m od mene.. i kao kul kul... i on odjendomskrenu levo njegovo desno... ispostavilo se da je zaobilazio stakice od polipane govornice... al fora jedaga ja nisamvideo da je nastavio pravo... izgedalo jekodaje skrenuo kod stanice il da se ukljucio nput... i tu ja spustih glavu na tren da vidim neshto kod bajka... sec posle dizem glavu vidim baticu na 1.5 m od mene... i fazon je bio.... igrali smo "kukavice.." pukli smo jedan drugog .... gume su se ukrstile... ko shto je njegovo celo i nos zabolo moju arkadu... ono on se opalio po glavi... a/me malo rvren prst tj veci deo koze pocepan ... izgleda ko da sam nekome prmeshtao zube...i nga je ogrebana d ong belog .... butka ... a i nadula mi se glava sve u svemu dec pratite shta se deshava na trotoaru :D ajoj sutra polazem tetve za voznju :))) ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 27, 2005 Author Report Share Posted July 27, 2005 morao sam malo da se cenjkam, ali su na kraju popustili i dali za 250 evra ... tako da je stvarno kul varijanta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 kupio si? čestitam.. migša, retarde, ladno si uspeo da se sudariš sa drugim biciklom na jebenom novom beogradu.. btw znam tu polupanu govornicu, niko nije pokupio staklo već godinu dana (bukvalno, ni sneg dok su čistili). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 Migso jel ti to tako kucas zato sto ti se glava nadula ili si jos pod utiskom? ;) Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 ma cuti danas me ceo dan boli vilica... i tu kod arkade... al rsmo je to shto je bilo malo mracno zaklnio ga je bilbord... i konto sam da je batica skrenuo ... al nije:/ ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 28, 2005 Author Report Share Posted July 28, 2005 kupio si? čestitam.. nego ... vidi kaki je lep, roze sa plavim ... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 28, 2005 Author Report Share Posted July 28, 2005 sve u svemu dec pratite shta se deshava na trotoaru :D ajoj sutra polazem tetve za voznju :))) a kako je on reagovao na vas susret? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ji 4Tze Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 ma gledam ovaj lickijev bajs, ova roze je sigurno montaza, nema sanse da ispadne ovako dobra boja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 28, 2005 Author Report Share Posted July 28, 2005 E pa ti dodji pa vidi! Stizhem bajkom sledeci put na adu, sigurno je ta roze u pitanju. Samo moram da ga pimpujem, hocu da mu stavim one resice na krajeve volana da onako lelujaju dok se vozim ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts