ZerBah Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 Odgledah filmic - scenario, kao i obichno za ovakve filmove nishta posebno, efekti onako. Ima nekih simpatichnih momenata uglavnom humoristichkih :) Ono shto izvlachi ceo film je Alba i mozda kameni lik. Glavni negativac (AKA Dr. Doom) se formira u toku celog filma i jako malo koristi svoje moci - mada je realno najjachi od svih... Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 Mislim da kod nas jos nije stig'o pa ni ne pricamo o tome, bio je jedan onaj topic "najave" pre nekog vremena. Pogledacu u svakom slucaju, dobre zabave nikad na izmet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 sad odgledah film ono nije losh mislim prica je stvarno losha ekranizacija stripa al ima par fora gde sam se bas smejao Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted July 26, 2005 Report Share Posted July 26, 2005 (edited) Glumac koji igra Dr. doom-a je car, iz Charmed me je kupio sa "ja sam velika faca, ali sam istovremeno i shmele" stavom i sa postepenim diabolisanjem do pravog ultimativnog monstruma... Na kraju, pre nego sto ga roknuse, bio je razlog zbog koga sam gledao tu glupu seriju Edited July 26, 2005 by nickwood Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 27, 2005 Author Report Share Posted July 27, 2005 Da, bedak je shto Fantastic 4 nije imao mogucnosti da bude baja kao u Charmed... Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 Svi fanovi Julian McMahona neka pogledaju seriju Nip/Tuck...znachi to da neko od nashih TV kanala pusti chovek bi dobio status polu-boga u Srbiji =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 Ta Nip/Tuck je jeziva serija, gledao sam reklamu za seriju kada sam bio u Americi, nista se to meni ne svidja, suvise je strasno. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 naravno da je jeziva, zato je i dobra...i zato je na HBOu =o) a reklama, ma kakva da je ne mozhe da dochara horor koji dozhivish kad gledash full epizodu...no opet, tako moralno degradirana osoba sa takvim lifestyleom je savrshen role model za domace malde mase =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 Glumac koji igra Dr. doom-a je car, iz Charmed me je kupio sa "ja sam velika faca, ali sam istovremeno i shmele" stavom i sa postepenim diabolisanjem do pravog ultimativnog monstruma... Na kraju, pre nego sto ga roknuse, bio je razlog zbog koga sam gledao tu glupu seriju ← Uze mi rech iz usta:) Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts