Jack-O-Lantern Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 Znachi, nisam rekao da sanjam sat vremena ili tako neshto, nego da mi dogadjaji u snu traju bash dugo, tj ima neka radnja (kao shto rekoh, chesto nepovezana, ali ima je). ← nisam se obracao tebi, nego ostalima :) Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 (edited) Aaaaaaa...ok Sad sam se setio, da dodam, sanjam ponekad kako trchim po starom kraju (Cerak), a po ulicama MNOGO zmija, i ja kao trchim, preskachem, ali mi sve to mnogo sporo ide i jure me i stizu me...zajebano Edited July 20, 2005 by Green Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baya Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 (edited) Ovih dana ne mogu ni da spavam a ne da sanjam, znaci svakog leta par dana pre, za vreme i par dana posle punog meseca imam uzasnu nesanicu dok mi recimo zimi to uopste ne pretstavlja problem. A inace retko pamtim snove mada mi se cesto desava da sanjam belu boju, znaci ne sebe u beloj sobi, nikakav predmet, osobu.... nista...... samo belo, jedino sto znam je da se uvek probudim odlicno raspolozen kad imam "beli san" :) A shto niko ne pricha o onim snovima kada vam dodje Angelina/Alba/Rebeka/Whatever pa vas zajashi i sl.? Kao niko to ne sanja? Shatro! Meni se samo jednom desio takav san a da ga se secam i to je bila pamela, uopste ne znam zasto jer me te plasticne plavuse inace ne privlace ali I had a great time, ne znam za nju ;) (kao u manga crtacima) Anime crtacima Edited July 20, 2005 by baya Quote Go then. There are other worlds than these. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 Cesto sanjam i to neke skroz istripovane snove da je to strasno...ali najjaci osecaj je kad sam sanjao da me neko upucao,kao da sam osetio metak...do jaja! Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamkonan Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 Uglavnom se secam nekih kripi snova tipa padanje i sl. Imao sam jedan san kao klinja, koji se stalno ponavljao, da se drzim za prozor dok me neshto odvlachi iz kuce nikad nisam skapirao shta je i drago mi je da je prestao da se ponavlja... Chuo sam trip da kada se probudish i posledash u svetlo, zaboravicesh shta si sanjao, nisam stigao da proveravam uvek zaboravim... Quote Ja ne nosim gace. Nikada i nisam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 moj najblesaviji san je kad sam sanjao da me juri ogroman pti ber kroz gajbu, a ja onako znojav i uplasen bezim kroz hodnik koji nema kraja...onda se probudim u znoju (najjaci trip je sto je to stvarno bila najtmer u najklasicnijem smislu te reci) i skontam da sam se prejeo keksa, toking abaut jung:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 hahahaaa Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 ROFL za Pti Ber Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 (edited) ... Edited November 25, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 Uvek sam imao te flesheve sa bezhanjem, padanjem i tako tim glupostima .. Okolina u snu je uvek bila neka meshavina krajeva .. recimo sanjam da trchim po zheleznichkoj stanici, odjednom kroz neki prolaz zavrshim u metro-u, a kad izadjem gore u bloku sam .. Gomilu puta sam sanjao da neko umire od onih koje znam .. Do pre 2 godine mi se deshavao trip da jednostavno lezhim u krevetu i gledam TV i odjednom krene cela soba da mi se obrce .. fazon kao da mi se krevet okrenuo za 90 stepeni i ja tako lebdim .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 Do pre 2 godine mi se deshavao trip da jednostavno lezhim u krevetu i gledam TV i odjednom krene cela soba da mi se obrce .. fazon kao da mi se krevet okrenuo za 90 stepeni i ja tako lebdim .. ←Dobra ta vutra a? Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 Ume to da se dešava ovako čisto radi reda.Pored toga dobijem i trip da mi je ruka teška 100kg....da poludiš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FingolfiN Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 (edited) Jbt sad sam se probudio iz do jaja bizarnog sna i moram da ga zapisem jer cu ga zaboraviti sigurno. Dakle: Imam sex sa ribom "iz snova" bukvalno (ne poznajem je). Glas savrsen, kosa, noge... Ono sto je cudno je da se ona zove kao jedna moja drugarica. Enivej tako se mi zabavljamo u mojoj sobi a sto je jos cudno kuca vrvi od ljudi. Tako sve do jaja prolazi ali u toku sex-a odjednom ulazi u sobu moj deda i pita nesto u fazonu "gde su novine?". Ja mu nesto kazem i on brzo izadje iz sobe. Onda nastavljamo... da ne poverujes da je san, primio sam se do jaja. Onda posle par minuta ona pocinje da stenje, krece da svrsava i vice na engleskom "YOU ARE NEXT, YOU ARE NEXT!!!". Onda dolazi bizarni deo ona svrsava kao i ja, usta su joj oblivena spermom, ustaje, plache, i u plachu pocinje iz sve snage da vice "TODORE, TODORE, TODOREEEEEE !!!!!!!!!!!" Tu se san zavrsava. Nemam pojma ko je Todor. Edited July 24, 2005 by FingolfiN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 Brate fingolfine sta si to pusio pa imaš takve sne.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoQL Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 Riba ga sigurno pomesala sa nekim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
High Cleric Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 (edited) Snovi su čudni, ka Edited July 30, 2005 by High Cleric Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 ponekad saaanjam letimo pam pam pam...:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 ja imamo dosta los san,takoreci ni ne spavam, tako da nemam ni sta da sanjam... meni su svi snovi skoro pa tu :PP Quote -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 Jbt sad sam se probudio iz do jaja bizarnog sna i moram da ga zapisem jer cu ga zaboraviti sigurno. Dakle: Imam sex sa ribom "iz snova" bukvalno (ne poznajem je). Glas savrsen, kosa, noge... Ono sto je cudno je da se ona zove kao jedna moja drugarica. Enivej tako se mi zabavljamo u mojoj sobi a sto je jos cudno kuca vrvi od ljudi. Tako sve do jaja prolazi ali u toku sex-a odjednom ulazi u sobu moj deda i pita nesto u fazonu "gde su novine?". Ja mu nesto kazem i on brzo izadje iz sobe. Onda nastavljamo... da ne poverujes da je san, primio sam se do jaja. Onda posle par minuta ona pocinje da stenje, krece da svrsava i vice na engleskom "YOU ARE NEXT, YOU ARE NEXT!!!". Onda dolazi bizarni deo ona svrsava kao i ja, usta su joj oblivena spermom, ustaje, plache, i u plachu pocinje iz sve snage da vice "TODORE, TODORE, TODOREEEEEE !!!!!!!!!!!" Tu se san zavrsava. Nemam pojma ko je Todor. ← vlazni snovi ... pa dobro, kolko ga dugo nisi oshtrio? proshle dine, sam sanjao d ame juri godzila i da mi se neka devojcica daje kao... aj da josh jednom osetim cari pre smrti ... i uvek se prokleto probudim .... hmmm savest savest... mislim d aje bila maloletna ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 uf.. evo iskopah jedan san shto sam zapisao... Dan je... podne... Ulazim u zgradu, devojka me prati, ulazimo u lift, vrata se zatvaraju i lift krece na gore, krecemo da se vatamo ali 6 sprat je vec dosao i mi prestajemo.... iz lifra kao da sam usao pravo u stan..... blekaut Stojim u stanu pored bele police, pored mene devojka u crnom kaputu, dok iza mene stoji moja baba koja upravo dovrsava recenicu... "... iako je Silvija lepsa". Pitam se kako ona zna za Silviju... jel pomenula matericu???? Kroz glavu mi prolazi nezahvalna misao da moja baba stoji proed otvorenog prozora na 6. spratu zgrade... a dole je dug pad i..... cujem zvuk... "frlj" a potom i glas... "uh, kako cu sada.. ovo je 6. sprat" okrecem se i ugledam koju babu koja se sa spoljne strane zgrade drzi za prozor i gleda me okrivljujuce i njene koshchate ruke podrhtavaju i ona se pushta dok mi kroz mozak prolazi misao "U jebote ubio sam babu.... i to zbog Silvije... jebacu joj MATERicu".. blekaut U dvoristu se skupilo dosta ljudi... moji roditelji, neki lokalni klinci, ortaci iz bugarske(???) i gledaju u rupu u plochicama koju je bapravila moja baba, i svi povracaju u istu od muke. Ja odlazim u prolaz pored zgrade daleko od njihovih ociju... ljudi ce da pomisle da sam se napalio zbog toga sto sam ukokao rodjenu babu....... i odjednom kao priznavana bozhanskim mirisom povracke, Silvija se pojavljuje niotkuda.... blekaut na vrhu sam zgrade... Silvija stoji pored mene... "Vidi, tvoja baba izgleda kao bubashvaba odavde".. Ovog puta joj ne dam da me uvuche u pricu i zajebe... sa povikom "EAT SHIT" se bacam ka njoj i probadam je daljinskim upravljacem..... osecam bol u stomaku i provaljujem da mi daljinac od 30 cm viri iz stomaka obliven krvlju... pocinjem da se teturam... od Silvije ni traga ni glasa... crne fleke pred ocima vidim... krov je odjednom klizav....padam i dok mi crne fleke vitlaju divjlacki pred ocima, vidim rupu koju je napravila moja baba... "zasto je ona gola u toj rupi?".....znam da cu umreti cim padnem na zemlju... "zasto je moj penis tvrd?"... baba.... dolazim.... smrt -- Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted July 31, 2005 Report Share Posted July 31, 2005 Ono shto je pokretach ovog topica pitao: "Da li se nekome desilo da neshto sanja i posle to bude stvarnost"? ili Deja Vu nije tako neobichna pojava, jer uglavnom se zasniva na nekom detalju ili nebichnoshcu stvari koja ti se desila 2 puta (dream & IRL). To se meni deshavalo nekoliko desetina puta, ali nishta ne znachi i samo tripuje, npr: hodam kroz hodnik shkole na odmoru i gledam na levo, na desno i kad sam o5 pegledao na levu stranu u hodu ispred mene je devojchica sa crnom jaknom, i sve do tog trnutka kad sam nju ugledao nisam ni skontao da sam vec to video, crna jakna je bila taj detalj. Ali chudnije je kad sanjash neki kompleksniji dogadjaj ili neshto nestvarno i ne verujesh u to i odbacish kao josh jedan glupi san, ali vremenom kad tvoj san pochne da postaje stvarnost ne znash shta da uradish, narochito kad je losha stvar u pitanju. U 7. osnovne sanjao sam da se zaljubljujem i da se ja toj devojchici ne svidjam i da sa njom strashno ratujem i da na kraju bude hepi end, sve to u 2 sekunde!? i samo sam se nasmejao kad sam se probudio i kao eh da je istina... :) ali... par dana kasnije na zurci ugledao devojchicu iz odeljenja i, koja pre toga nije bila nishta posebno i samo sam je gotivio kao drugaricu, i vremenom sam se malo zblizio sa njom i fenomenalo sam se osecao, kao da sam na vrhu sveta!!! I na pochetku 8.og na ekskurziji 16.10 sam hteo da je smuvam (meni je bio rodjendan) medjutim ona me je otkachila onako kao iskusno, "Paa ne bih ja, ali ajde da ostanemo drugari", i tako je i bilo ostali smo drugari i prestao sam da se zezam sa njom, ali osecanja su ostala onakva , su kakva su (idalje sam je voleo:)), da bi se 4 meseca kasnije strashno posvadjali i ne progovorili narednih 6 meseci. Posle toliko vremena ortak reshi da nas pomiri, i pomirimo se mi (mada to nije bila nikakva promena, idalje je nisam ni vidjao niti se chuo sa njom) da bi pre 7 dana ona mene pozvala i kao: "Cao, shta radish, bash sam te se uzelela, ali ja sutra idem na more, pa kad se vratim moramo da se vidimo!!". . . . e sad shta da ochekujem da li ono najbolje ili josh jednu ispalu tipa samo da vidim mog "druga" iz osnovne. . . Za ovo ne znam shta da preduzmem i da li da se opustim jer ona se vraca za 2 dana u BG . . . E to je 3p u progressu shta ce da se desi da li cu da dobijem <3 (srce) ili <B (znate shta je ovo :)) Takodje snovi su u stanju da prikazu neke vashe najdublje i najochajnije zelje, ali ne i da otkriju njihovu sudbinu. . . Malo sam se raspisao, ali jbga skace brzina prstiju posle 2 kafe u 02:30 :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 31, 2005 Report Share Posted July 31, 2005 hm, procitajte junga, 'covek i njegovi simboli' i sve je mnooooooooooooogo jasnije onda:) ozbiljno preporucujem... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted July 31, 2005 Report Share Posted July 31, 2005 hm, procitajte junga, 'covek i njegovi simboli' i sve je mnooooooooooooogo jasnije onda:) ozbiljno preporucujem... ← thnx man :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted July 31, 2005 Report Share Posted July 31, 2005 Ono shto je pokretach ovog topica pitao: "Da li se nekome desilo da neshto sanja i posle to bude stvarnost"? ili Deja Vu nije tako neobichna pojava, jer uglavnom se zasniva na nekom detalju ili nebichnoshcu stvari koja ti se desila 2 puta (dream & IRL). To se meni deshavalo nekoliko desetina puta, ali nishta ne znachi i samo tripuje, npr: hodam kroz hodnik shkole na odmoru i gledam na levo, na desno i kad sam o5 pegledao na levu stranu u hodu ispred mene je devojchica sa crnom jaknom, i sve do tog trnutka kad sam nju ugledao nisam ni skontao da sam vec to video, crna jakna je bila taj detalj. Ali chudnije je kad sanjash neki kompleksniji dogadjaj ili neshto nestvarno i ne verujesh u to i odbacish kao josh jedan glupi san, ali vremenom kad tvoj san pochne da postaje stvarnost ne znash shta da uradish, narochito kad je losha stvar u pitanju. U 7. osnovne sanjao sam da se zaljubljujem i da se ja toj devojchici ne svidjam i da sa njom strashno ratujem i da na kraju bude hepi end, sve to u 2 sekunde!? i samo sam se nasmejao kad sam se probudio i kao eh da je istina... :) ali... par dana kasnije na zurci ugledao devojchicu iz odeljenja i, koja pre toga nije bila nishta posebno i samo sam je gotivio kao drugaricu, i vremenom sam se malo zblizio sa njom i fenomenalo sam se osecao, kao da sam na vrhu sveta!!! I na pochetku 8.og na ekskurziji 16.10 sam hteo da je smuvam (meni je bio rodjendan) medjutim ona me je otkachila onako kao iskusno, "Paa ne bih ja, ali ajde da ostanemo drugari", i tako je i bilo ostali smo drugari i prestao sam da se zezam sa njom, ali osecanja su ostala onakva , su kakva su (idalje sam je voleo:)), da bi se 4 meseca kasnije strashno posvadjali i ne progovorili narednih 6 meseci. Posle toliko vremena ortak reshi da nas pomiri, i pomirimo se mi (mada to nije bila nikakva promena, idalje je nisam ni vidjao niti se chuo sa njom) da bi pre 7 dana ona mene pozvala i kao: "Cao, shta radish, bash sam te se uzelela, ali ja sutra idem na more, pa kad se vratim moramo da se vidimo!!". . . . e sad shta da ochekujem da li ono najbolje ili josh jednu ispalu tipa samo da vidim mog "druga" iz osnovne. . . Za ovo ne znam shta da preduzmem i da li da se opustim jer ona se vraca za 2 dana u BG . . . E to je 3p u progressu shta ce da se desi da li cu da dobijem <3 (srce) ili <B (znate shta je ovo :)) Takodje snovi su u stanju da prikazu neke vashe najdublje i najochajnije zelje, ali ne i da otkriju njihovu sudbinu. . . Malo sam se raspisao, ali jbga skace brzina prstiju posle 2 kafe u 02:30 :) ← pijesh kafu, a tako mlad :D joj ... mada najgotivniji san do sad mi je kad me jure dva ejlijana po shumi... kad sam se probudio bio sam sav znojav./.. istrcao sam se u snu za sve pare... btw. imam trip da udaram glavom u zid dok kuntam a kako kad i pricam... pre nekoliko dana sam cak i mesecario ... gledam u futuru ... i tako... pojedoh sad 6 kugli sladoleda ... joj kako ce se srati ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted July 31, 2005 Report Share Posted July 31, 2005 pijesh kafu, a tako mlad :D jbg pre dve 'dine se navukao na frape, polako preshao na standardnu i tako. . . Najjachi 3p od tih snova sa plashenjm bio mi je u igraoni kad me baja koji radi uspavao na onu foru kad te stegne za vrat i ti izdahnesh i on te pusti i ti samo kuntash, e tad obavezno sanjash neshto i uz sve to uskladu sa snovima mlatish rukama i nogama i vrishtish a ja ko za inat pocheo da sanjam da me juri neka ogromna vatra (posdeca na ragnarosa iz wow, a ja tada nisam ni znao shta je wow) i mlatio sam na sve strane i vrishta i ove me razvalili od shamara, pomislili da sam dobio neki napad, ali kad sam se probudio, i reko im riknuli su od smeha i bilo im zao shto su me budili Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts