killYg0r Posted July 14, 2005 Report Share Posted July 14, 2005 (edited) Imao sam par pitanja na umu da stavim ali sad bas ne mogu svih da se setim jbg 1.Jel ima fanova u opste ,sem Cyre za ovom neverovatno dobrom serijom 2.Jel neko ima da mi nareze 7. i 8. serijal na DVD 3.Kakvo je vase mishljenje o kraju serijel (tj o devetom serijalu) u kome se otkriva cela "misterija" koju su Molder i Skali pokusavali da otkrivaju tokom devet godina(serijala) :) Po meni i nije bas nesto ,kako bi reko, originalno mislim cela misterija je u tome da ,koliko sam ja svatio, vanzemaljci napadaju zemlju nekog datuma 2012god. Ako nije tako ispravite me.Mada nije to toliko bitno koliko je svaka ,ali svaka jebena , epizoda do jaja zanimljiva da bi mogao da gledam po par puta svaki. itd Edited July 14, 2005 by killYg0r Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 14, 2005 Report Share Posted July 14, 2005 Ima naravno fanova :) Ja upravo skidam sa DCa sve serijale stigo sam do 4tog Za 4-5 dana cu imati 7 i 8 : Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 14, 2005 Author Report Share Posted July 14, 2005 A u jebote pa koji ti net imas ako mozes da skines ceo serijal sa net-a tj 2.5gb ? btw:ae kad skines javi mi na pm ili na ovom topicu ako do tad bude aktivan kad budes imao 7. i 8. serijal pa da mi narezes (platicu ;)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted July 14, 2005 Report Share Posted July 14, 2005 Josh jedan fan vishe.... Serija je bruka, a sada mi je weasel podsetio shta josh treba da skidam :PP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted July 14, 2005 Report Share Posted July 14, 2005 i ja sam fan...samo shto sam kraj serijala nisam gledala:(( i nemam nishta na divx Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 A u jebote pa koji ti net imas ako mozes da skines ceo serijal sa net-a tj 2.5gb ? btw:ae kad skines javi mi na pm ili na ovom topicu ako do tad bude aktivan kad budes imao 7. i 8. serijal pa da mi narezes (platicu ;)) ← Pa imam najobicniji sbb cable 128k ali mi je na sbb-ovom hubu DL 62kb/s tako da nije tesko skinuti.Ceo serijal nije 2.5 GBa.Ovo sto ja skidam samo prvi serijal ima ~3 GBa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 ja sam veliki fan mada su prvih 5-6(chini mi se) sezona sjajne, od otmice moldera sve postaje izvlachenje kinte na staru slavu Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
baya Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 Ja sam mislio da sam veliki fan serijala dok nije sad opet pocelo da se daje na 2. programu, odgledao sam par epizoda i smorio sam se maksimalno, sad bi trebao da nabavim sve sezone pa cu da ih polako odgledam jednu po jednu i nadam se povratim lepo misljenje o seriji. Quote Go then. There are other worlds than these. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 15, 2005 Author Report Share Posted July 15, 2005 Pa imam najobicniji sbb cable 128k ali mi je na sbb-ovom hubu DL 62kb/s tako da nije tesko skinuti.Ceo serijal nije 2.5 GBa.Ovo sto ja skidam samo prvi serijal ima ~3 GBa ← Ja skidam preko torenta i skida mi se 5kbps ne znam zasto.Svejedno ,kad budes skinuo javi mi ja sam veliki fan mada su prvih 5-6(chini mi se) sezona sjajne, od otmice moldera sve postaje izvlachenje kinte na staru slavu ← Upravu si ,ali jebiga ljudima ponestaje ideja , btw u kom serijalu je otete Molder? Ja sam mislio da sam veliki fan serijala dok nije sad opet pocelo da se daje na 2. programu, odgledao sam par epizoda i smorio sam se maksimalno, sad bi trebao da nabavim sve sezone pa cu da ih polako odgledam jednu po jednu i nadam se povratim lepo misljenje o seriji. ← I ja sam gledao ove epizode isto odavno ali mogu opet da ih gledam Sad mi je tek zaminljivo da gledam ponovo epizode zato sto znam sta je na kraju , a u nekim epizodama u ranijim serijalima se malo po malo spominje koji deo misterije tako da mi je zbog toga zaminljivo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 Ja skidam preko torenta i skida mi se 5kbps ne znam zasto. Pa tako je najcesce sa torenntima.Zato ja koristim torete samo za stvari koje nemogu da nadjem na dc++.A dosije X je uvek lako naci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 Nekako mi se cini da je splasnuo taj "fanatizam" za dosije X-om. Pre je zaista bila serija koju sam pratio, mada taj poslednji serijal su toliko nesto zakomplikovali i smorili da me je mrzelo da ga gledam, samo sam pogledao ono veliko finale u vidu filma sto su pustili na pinku svojevremeno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted July 17, 2005 Report Share Posted July 17, 2005 da pratio sam seriju dok sam imao 13 godina. nekako nisam zagrejan za tu temtiku globalnog zataskavanja amercike vlade n stuff.. .dunno smorila je serija toliko su je zamrsili da vise verovatno ni sami nisu znali gde im je pocetak a gde kraj. bese jedan dobar review u CKM-u u kojem pise da su ga trebali zavrsiti mnogo ranije. i kraj je po meni shit. Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 17, 2005 Report Share Posted July 17, 2005 Još jedan fan :) Jedino mi se ne sviđa kada je otet molder i kada je došao onaj šupak umesto njega. P.S.weasel jel možeš da mi narežeš serijale koje imaš? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted July 17, 2005 Report Share Posted July 17, 2005 skalah zabadachica :) Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 17, 2005 Report Share Posted July 17, 2005 Još jedan fan :) Jedino mi se ne sviđa kada je otet molder i kada je došao onaj šupak umesto njega. P.S.weasel jel možeš da mi narežeš serijale koje imaš? ← Moze Za sada imam 1.8 serijala to jest za 2-3 dana cu imati prva 2 serijala pa ako oces javi se.Sutra kupujem dvd-rezac a treba ce ti 1 dvd za jedan serijal otprilike Pa ako oces cimni me na pm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 30, 2005 Author Report Share Posted July 30, 2005 Jel zna neko sta se desilo sa x files-som na drugom kanalu posto vise se ocigledno ne daje u 12 sati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 ja nisam fanatik...ja sam totalni loodak za ovom serijom...odgledao sam sve sto je u naslovu imalo x-files...evo sad po ne znam koji put opet gledam epizode koje vec znam napamet...cak sam poceo podosta da se tripujem u pravom zivotu zbog doticne serije...:))) a inace i meni treba celokupan serijal...naravno na divx-u ili dvd-u...ali nikako ne uspevam da ga nadjem... daje se...samo sto je bilo svetsko prvenstvo u plivanju...pa je bila pauza od nedelju dana... Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 30, 2005 Author Report Share Posted July 30, 2005 ja nisam fanatik...ja sam totalni loodak za ovom serijom...odgledao sam sve sto je u naslovu imalo x-files...evo sad po ne znam koji put opet gledam epizode koje vec znam napamet...cak sam poceo podosta da se tripujem u pravom zivotu zbog doticne serije...:))) a inace i meni treba celokupan serijal...naravno na divx-u ili dvd-u...ali nikako ne uspevam da ga nadjem... daje se...samo sto je bilo svetsko prvenstvo u plivanju...pa je bila pauza od nedelju dana... ← Na junk-ovom forumu(dok je postojao) je bio 1 topic o serijama , i link na sajt neke ribe koja ima bukvalne sve dobre serije koje postoje na Dvix-ovima ,naravno kao i sve serijale x files-a ali nazalost niko ne moze nadje ponovo taj link niti ga se seca.(kada bi ga neko nasao dao bi mu 1000e ^^)btw ja sam kod nje qpio 9. serijal x files-a i mogu da garantujem da ce vam 1)stici 100% (podignete u posti ili vam donese postar) 2)kvalitet snimka (dvd rip) Ali posto su sanse za pronazenje bilo kog sajta za koji nemate nikakve informacije , na net-u jbg. Jedino nam ostaje da cekamo Weasel-a da skine sa net-a pa da nam proda? so kako naprduje dl &_& Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baya Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 Nabavio sam ja sve sezone x files, dvd rip, nekih 350MB po epizodi znaci bruka. Ako nekom treba mogu da mu srezem samo neka posalje prazne ali ne u skorije vreme posto sam sada totalno zatrpan sto se tice rezanja. Inace serija staje na 18 dvd-a znaci 2 dvd-a po sezoni. btw. mislim da znam ime sajta koji trazis probaj serije.co.sr Quote Go then. There are other worlds than these. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 Killy ja ti za sad imam 3 serijala stim sto su prva 2 sa prevodima a za ovaj treci tek treba da dobijem titlove Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 Nabavio sam ja sve sezone x files, dvd rip, nekih 350MB po epizodi znaci bruka. Ako nekom treba mogu da mu srezem samo neka posalje prazne ali ne u skorije vreme posto sam sada totalno zatrpan sto se tice rezanja. Inace serija staje na 18 dvd-a znaci 2 dvd-a po sezoni. btw. mislim da znam ime sajta koji trazis probaj serije.co.sr ← Kad ćeš moći da nam šalješ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 30, 2005 Author Report Share Posted July 30, 2005 (edited) btw. mislim da znam ime sajta koji trazis probaj serije.co.sr ← Ijaooooo hvala ti za sajt,zaista sam zahvalan puno. btw sace da padne qpovanje ^^ South Park-a ,x files-a,frends-a i simpsonovih sreca sreca radost btw sajt koji sam tacno trazio je http://www.dosijex.tk/ od te ribe odatle sam qpio 9. serijal x files-a Edited July 30, 2005 by killYg0r Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elyuk Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 gledao sam sve serije x-files po 2 puta znachi serija sabija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts