Klindza Posted July 14, 2005 Report Share Posted July 14, 2005 (edited) Zanima me koliki je vas rekord zarade za 1 dan igranja WoW-a,kao i najveca ukupna kolicina para koje ste u bilo kom trenutku igre posedovali!!!!!!!!!!!!!!! Takodje me zanima da li postoje nki addonovi koji omogucavajubrzo zaradjivanje para???????????????????????????????? Edited July 14, 2005 by Klindza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pimpin` Posted July 14, 2005 Report Share Posted July 14, 2005 pa sad... najbolje zaradjuju ljudi koji krenu od pochetka servera i budu najveci lvl konstantno... ortak je na dunemaulu bio prvi/drugi konstantno i prvi je kupio epic mount... josh dok nije bilo ni 4 lvla 60 na serveru Quote uvek moze bolje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted July 14, 2005 Report Share Posted July 14, 2005 100g kada sam trebao da kupim mounta =) to mi je MAX :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoRD oF TeRRoR Posted July 14, 2005 Report Share Posted July 14, 2005 Zanima me koliki je vas rekord zarade za 1 dan igranja WoW-a,kao i najveca ukupna kolicina para koje ste u bilo kom trenutku igre posedovali!!!!!!!!!!!!!!! Takodje me zanima da li postoje nki addonovi koji omogucavajubrzo zaradjivanje para???????????????????????????????? ← Nema nikakvih add-onova za brzo zaradjivanje. Sto se para tice,u jednom danu sam zaradio oko 60-70g,dok sam bio lev 41;skupljao sam pare za mount-a. Pored toga sam uspeo da skupim(kasnije,na lev 60) oko 10-20g(zavisi od dropova) za jedan sat,ali nisam to radio vise od sata svejedno,jer smara(mislim na SM run dok High Inquisitora)... Pare u WoW-u se jako lako skupljaju,kada se potrudis,ali se jos lakse trose,zato ja nisam nikada imao vise od 300g,a uspevao sam da trosim i po 100g na dan...Trenutno imam 120g, i ne skupljam pare uopste osim za skilove i iteme za alt likove... Quote ------------------------- WoW Server: soon to be updated... Character: soon to be updated... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imba.janqca Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 ajde posto sam ja 37 lvl druid i imam 15 g herbal alkahemija , trebaju mi pare za mont , kako ja da ih skupim , ako mi je i herbal i alkahemija na 200 200 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pimpin` Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 ajde posto sam ja 37 lvl druid i imam 15 g herbal alkahemija , trebaju mi pare za mont , kako ja da ih skupim , ako mi je i herbal i alkahemija na 200 200 ← ja bi tipredlozio grind na earth elementals u arathi highlands... izbacuju gomilu kamenja koje se lepo proda... ili mozda one gushtere u shimmering flatsu odmah iznad tanarisa... i oni dropuju gomilu gluposti koje vendori vole =) Quote uvek moze bolje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imba.janqca Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 elementi infernali sve baca kamenje koje vendori vole ^^ k tnx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 Oko 200g..kad je pao neki epic mace, prodao sam ga za 140g, i jos gomila zelenih itema, i rugged letter ide dobro, 90s za 20 komada. Sve je winterspring yeti grind bio Mada kod onih owlbeastova juznije, nije lose isto... Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
pimpin` Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 ja prodajem rugged za 1.2g 10 komada a thickx10 za 90s i uvek sve prodam Quote uvek moze bolje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 swifnes potion-in idu ko ludi samo zavisi od servera ,recimo na jednom 5 komada idu za 3- 3.5 g dok na neki m servera idu od 1.5 do 2 g i to max a realno dnevno mozesh da ih prodash po 10 komada ili ti 50 sto mu dodje oko 20-30 g a realno 50 swifnesa i 50 briarthorn-a mozesh da nakupish za 2 sata ako ne i manje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
New Order Footman (NWO) Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 Nema nikakvih add-onova za brzo zaradjivanje. Sto se para tice,u jednom danu sam zaradio oko 60-70g,dok sam bio lev 41;skupljao sam pare za mount-a. Pored toga sam uspeo da skupim(kasnije,na lev 60) oko 10-20g(zavisi od dropova) za jedan sat,ali nisam to radio vise od sata svejedno,jer smara(mislim na SM run dok High Inquisitora)... Pare u WoW-u se jako lako skupljaju,kada se potrudis,ali se jos lakse trose,zato ja nisam nikada imao vise od 300g,a uspevao sam da trosim i po 100g na dan...Trenutno imam 120g, i ne skupljam pare uopste osim za skilove i iteme za alt likove... ← Ja sam 44. nivo druid, kako najbrze da dodjem do 60g da vratim oratku za konja sto mi je pozajmio? Alchemy/Herbalism sam profesija, svaka pomoc bi mi mnogo znacila posto sam otkazao preplatu a dugujem liku pare da mi ne kuka posle da sam ga zavrnuo, ostala su mi jos 3 dana, vidim da se ti razumes kako u to kako se zaradjuje kes pa bi voleo da mi odgovoris - hvala unapred. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domi Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 SM runs... Quote underground for ever Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoRD oF TeRRoR Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 SM runs... ← SM runs se rade kada si lev 60,ili bar blizu... Quote ------------------------- WoW Server: soon to be updated... Character: soon to be updated... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoRD oF TeRRoR Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 Ja sam 44. nivo druid, kako najbrze da dodjem do 60g da vratim oratku za konja sto mi je pozajmio? Alchemy/Herbalism sam profesija, svaka pomoc bi mi mnogo znacila posto sam otkazao preplatu a dugujem liku pare da mi ne kuka posle da sam ga zavrnuo, ostala su mi jos 3 dana, vidim da se ti razumes kako u to kako se zaradjuje kes pa bi voleo da mi odgovoris - hvala unapred. :) ← Ja sam radio iskljucivo jednu stvar,ali je moja profesija bila skinning/leatherworking. U Feralasu,odmah zapadno od campa, ima gomila feary dragona.Daju ok exp,daju iteme koji se ok prodaju,ali najbitnije,daju thick leather,bar uglavnom. Od toga sam pravio neke pantalone,ne znam tacno koje,pa sam to prodavao na AH i vendorima. Herbalist/alchemy sam tek sada uzeo sa priest-om,koji je tek lev 16,tako da ti oko toga ne mogu pomoci. U principu idi tamo gde najlakse ubijas,naravno sto blize tvog nivoa,ne bas previse ispod,i samo ubijaj i skupljas SVE i prodaj. Igrao sam sa priest-om,i u periodu od 1 do 4 nivoa sam skupio 17 silvera.Tako da bi ti trebao po satu da skupis bar po 5-8g,a verovatno i dosta vise.Ne znam kako ide sa druid-om,a i davno je to bilo kada sam to radio,tako da ne mogu nista precizno da ti kazem. Quote ------------------------- WoW Server: soon to be updated... Character: soon to be updated... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 blago vama vi pichite po instancama i skupljate pare za mountove, a ja imam problem shto sa lvlom 32 (fali 5k xp za lvl33) josh uvek nisam nauschi skillovekoje sam trebao sa lvl 30! Nemam para za skillove a i popravljanje equipa mi obichno sreze bar 20-30s ako mi fali tipa 50%dur, a svaki skill me koshta 90s, dok za creepa dobijam po ~1s, ako ga ubijem naravno jer sam sad u onim najgorim levelima kad moram da radim na teritorijama gde i horda (hinterlands stranglethorn) a u guildu ima svega 2-3 ljudi sem mene koji su 30-35 lvl a igraju aktivno :( a najvisha kolichina golda koju sam ikada imao bila je valjda 7-8 posle gnomregan runa koji sam radio 3 sata i dobio 6 rare itema :) Ako neko moze da pozajmi a da igra alijansu na shadowmoonu neka se javi plz bicu zahvala i oduzicu se, nick SoulSyko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pimpin` Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 ne morash sve skilove da znash... Quote uvek moze bolje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klindza Posted July 17, 2005 Author Report Share Posted July 17, 2005 Moze li svako od vas da pored rekorda naoise i lvl????? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pimpin` Posted July 17, 2005 Report Share Posted July 17, 2005 pa nije da imam addon za CPS (cash per second) Quote uvek moze bolje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts