Jump to content

Klindza

The X
  • Posts

    40
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Klindza

  1. ja bi bas mogo da krenem sa tauren wariorom EDIT:zapravo sigurno krecem
  2. Posto sam uoravo dosao kuci sa kupljenim WoWom i stavio g da se instalira zanima me koji add onovi su najbolji i za sta koji sluze.. Za sada sam upoznat samo sa onim kosmosom ali mislim da taj necu da uzmem pa ako je neko upoznat sa ovim neka mi pomogne. U napred hvala!
  3. Upravo sam kupio WoW u onoj piramidi u nsu za 3999 din. i mnogo sam srecan ne znam koliko jos imaju na lageru ali rade samo do tri posle podne!!!!!!!!!
  4. Zasto do sada nisam video nijednog wariora sa dual vilom-ne znam kako se pise... Jel lose imati dva oruzja istovremeno ?????????????????
  5. Kako nekog idiota moze da vredja ime guilda kada se odnosi na clanove guilda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Treba ih sve pobiti i game mastere i sve izbacene clanove bivseg guilda Mogli bi da stave za naziv novog guilda recimo Blizardovci su gadni,sluzavi,gnojavi testisi!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  6. Sta je macro???????????????
  7. Sta znaci tankovanje/tank????????????????????????????
  8. Hvala sad mi je lakse
  9. Sta znaci buff??? Vidim da se cesto korisi ta rec a ja nemam pojma sta znaci!!!!!!
  10. koji od nasih guildova ima najveci broj clnova?????????????????????????? Radi se o serverima u silver moonu i dunemalu A posebno me zanima koliko ima clanova guild the retards(dunemal) i dragonkin(silver moon) I koji lvl preovladjuje u nima
  11. Ne razumem zasto ljudi na wow forumu ne znaju nista drugo osim da se svdjaju!!!!!!!!!!!! Vec nedelju i po dana nema nista pametno na ni jednom topicu!!!!!!! KOLE SREDI STVARI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  12. Jeboooooooooote svi otisli na more!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!
  13. Moze li svako od vas da pored rekorda naoise i lvl?????
  14. Jel neko moze da mi kaze adresu i telefon od platoa???????????????? Jel oni iz platoa salju WoW na kucnu adresu???????????????????? Cuo sam i z nekog Gorana ili tako nesto da prodaje WoW,pa ako moze i njegov broj telefona!!!!!!?????????????!!!!!!!!!!! Dosad sam igro iz igraonice,ali sam nabavio nov komp,a parice za WoW su vec pripremljene .!!.!!.!!.!!.!!.!!.!!.!!.!!.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  15. ja bih od profesija uzo skin/leath ili min/engeni
  16. Jel mozete da nesto kazete u manjim post-ovima.Mrzi me da ih citam a ne volim kada ne procitam sve!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  17. Ko sto kaze normalan covek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  18. Moram d kzem samo jednu stvar tj. moje misljenje.Nijedna klasa nije IMBA,imba su igraci koji je igraju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  19. Zanima me koliki je vas rekord zarade za 1 dan igranja WoW-a,kao i najveca ukupna kolicina para koje ste u bilo kom trenutku igre posedovali!!!!!!!!!!!!!!! Takodje me zanima da li postoje nki addonovi koji omogucavajubrzo zaradjivanje para????????????????????????????????
  20. Imas u computer landu za 3100 din.(ili tako nesto)
  21. Kao sto je mohican rko dosta kenjanja!!!!!!!!!!!!!
  22. Ako nemas pametnija posla osim da seres onda ne znam sto si dosao da to radis na ovom topicu. Najvise od svega mrzim kad neko ko ne voli neku klasu dodje na odredjeni topic i sere o njoj!!!!!!!!!!!! Igrao sam i sa paladinom i sa shamanom i sa wariorom i sa druidom i iskreno cu reci da je shami ZAKON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  23. Kao prvo nisam mislio nista lose kad sam volu reko da je vo,a kao drugo profesije bitno uticu na nacin igranja WoW-a!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  24. Kada bih znao sta se trazi ne bih postavljao nov topic.Ako neko zna sta je najbolje za Dunemal neka kaze!!!!!!!!
×
×
  • Create New...