Jump to content

Klindza

The X
  • Posts

    40
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About Klindza

Kontakt podaci

  • Facebook URL
    http://

Profile

  • Klan/Tim:
    nema ga
  • Omiljene igre:
    World of Warcraft
  • Lokacija:
    Nedodjija
  1. ja bi bas mogo da krenem sa tauren wariorom EDIT:zapravo sigurno krecem
  2. Posto sam uoravo dosao kuci sa kupljenim WoWom i stavio g da se instalira zanima me koji add onovi su najbolji i za sta koji sluze.. Za sada sam upoznat samo sa onim kosmosom ali mislim da taj necu da uzmem pa ako je neko upoznat sa ovim neka mi pomogne. U napred hvala!
  3. Upravo sam kupio WoW u onoj piramidi u nsu za 3999 din. i mnogo sam srecan ne znam koliko jos imaju na lageru ali rade samo do tri posle podne!!!!!!!!!
  4. Zasto do sada nisam video nijednog wariora sa dual vilom-ne znam kako se pise... Jel lose imati dva oruzja istovremeno ?????????????????
  5. Kako nekog idiota moze da vredja ime guilda kada se odnosi na clanove guilda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Treba ih sve pobiti i game mastere i sve izbacene clanove bivseg guilda Mogli bi da stave za naziv novog guilda recimo Blizardovci su gadni,sluzavi,gnojavi testisi!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  6. Sta je macro???????????????
  7. Sta znaci tankovanje/tank????????????????????????????
  8. Hvala sad mi je lakse
  9. Sta znaci buff??? Vidim da se cesto korisi ta rec a ja nemam pojma sta znaci!!!!!!
  10. koji od nasih guildova ima najveci broj clnova?????????????????????????? Radi se o serverima u silver moonu i dunemalu A posebno me zanima koliko ima clanova guild the retards(dunemal) i dragonkin(silver moon) I koji lvl preovladjuje u nima
  11. Ne razumem zasto ljudi na wow forumu ne znaju nista drugo osim da se svdjaju!!!!!!!!!!!! Vec nedelju i po dana nema nista pametno na ni jednom topicu!!!!!!! KOLE SREDI STVARI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  12. Jeboooooooooote svi otisli na more!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!
  13. Moze li svako od vas da pored rekorda naoise i lvl?????
  14. Jel neko moze da mi kaze adresu i telefon od platoa???????????????? Jel oni iz platoa salju WoW na kucnu adresu???????????????????? Cuo sam i z nekog Gorana ili tako nesto da prodaje WoW,pa ako moze i njegov broj telefona!!!!!!?????????????!!!!!!!!!!! Dosad sam igro iz igraonice,ali sam nabavio nov komp,a parice za WoW su vec pripremljene .!!.!!.!!.!!.!!.!!.!!.!!.!!.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
×
×
  • Create New...