Jump to content

Domi

The X
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Domi

  1. evo pozdravljate gomila iz Kanade :), preveo sam im, cisto da shvate :)
  2. btw. ne znam ono da li se mnogo promenilo ali do pre par meseci na svim turnirima gde su se grubby i winner sretali bilo je uglavnom 2-0 za grubbija. A mislim da si i sam procitao toliko interviewova da bi shvatio da su ladder matchevi nebitni potpuno.
  3. odrichem se debelih pizza hut-ovih pizza odrichem se sexa dok se ne vratim u bgd i hmmm... odrichem se ove kafe Timmy Horton, necu da se navuchem kao proslog leta! :) ... seticu se jos nechega..
  4. hahahahahah koji si car greene majke mi, hahaha. Ja sedim u kompjuter roomu i nadgledam decurliju.... i tako jos 1 sat... srecom rur je uvek pri ruci :)
  5. da npr, iz licnog isqstva u engleskoj njihov jogurt uopste nije kao nas, tj tecni jogurt tako da verovatno zato :P
  6. znaci nisam procitao sve naravno, ali posle desetak mi se ono smuchilo :) zato sto ono... nisu koriscene cinjenice pa onda ismejavane nego ovo moze za bilo koju zemlju :)
  7. stvarno odlicno :) bravo! btw. ajde neko, sad me zanima stvarno zasto bre ti englezi voze sa leve strane puta, ono moguce je da im se tako tjefnulo otkud znam :) ali mora da postoji neka pricha :)
  8. da svakako, istrajan je i izvukao je pouke od partija koje je odigrao. Mislim da definitivno dolazi njegovo vreme, probijao se dovoljno dugo i da je sad vreme da zablista - sto i radi njegovim odlicnim rezultatima u poslednje vreme.
  9. da dodushe gotivnije je kada imash seljake koje guraju kata's ;) nego da imaju motor zaglavljen unutra. Da dreadlord je gotivniji ali mozda samo malo da ga prerade, tj teksture itd svakako je bolji nego sadasnji. A provala je sto u fazonu vecinu heroja su podigli na neke ptice :)
  10. brate ako ti keva nije kupila lizalicu ono nemoj ovde da se ljutish. da bi shvatio: isqliraj malo, niko ti nista nije uradio, ono grow-up i izchiliraj malo
  11. hmm :) sky bre sabija :) 2-0,2-0 i osvoji tur vs remind-a :) Sky sabijac
  12. nesto se chudno deshava :))) ali moram i ja da se slozim sa vladicom
  13. realno niko ne voli twisted :)) buuu dole twisted
  14. ahhahaa :))) ono :) ja ih znam, frido je naslabiji od njih rong najchi, a doran je ko sharky ume da odigram bajno sjajno, a ume da odigra toliko loshe.. da ono :) ko sharky :)
  15. znaci gledajte partiju domi -vs- vladica prvu partiju :) kako se ubija vladica u 3 koraka :))) a onda druga partija kako se ja ubijam u 3 koraka :) a onda 3. e tu sad... :)
  16. haha :) teka je objasnio :P Hahahah :) ne veurjem da ste se svi nalozili, bas sam pomislio da je to to, ali nemogu da vidim jel link ne radi. Znao sam da je to :) hahahahhahha koji ste carevi... btw grindovanje suxa, a pogotovo sto dobijate do jaja malo isqstva, a pvp da ne pricam. Jedino kad nestane q-ova onda udri po grajndu.
  17. kyubi no kitsune :) e da namestite sharkiju onog malo spanca sto ga je izbacio onda ;) gl
  18. http://www.giuggi.com/wowpatch/WoW-1.3.1.4...-enGB-patch.exe ja sam odavde skidao.. perfekto :)
  19. shmrc sad moram blizzard repair da koristim.. faking korapted fajlovi :)
  20. ju dzast wish :DDD Ijuuu patch a ja jos uvek nemam lvl 60 :) strasno :)
  21. Znaci spaso si me keve mi ako nekome treba nemoze da skine a na vracharu je ili mozda neka alternativa mogu da mu srezem :) Let the games begin :) poz
  22. SERVER: ShadowMoon IME LIKA: Rhegar STRANA: Alijans RASA: Elf CLASS: Roug PROFESSION: Jos nista ali bice (endznir i bleksmit) GUILD: DragonKin PLAYTIME: hmm oko 3 sata dnevno, rasporedjeno fkors
×
×
  • Create New...