FingolfiN Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 Znaci koliko likova pise ne znam i ne mogu sastavljeno to je strasno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 (edited) Jeste zalosno, ali ne znam shto se vi ljutite na fotografa kad je on samo pasivni posmatrach, a i verovatno nije ni mogao da ga spase... :| Edited July 16, 2005 by `Dr. Nick Riviera` Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 A što ne bi mogao da ga spase?Da nije možda težak? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 17, 2005 Report Share Posted July 17, 2005 po meni osnova novinarstva je profesionalizam. npr. ratno novinarstvo: lika na dva metra od tebe zakachi shrapnel - da li da mu pomognesh ili da fotografishesh? pomaganje je normalna ljudska reakcija, ali ti si po zadatku da fotografishesh, i ako to ne uradish tvoja misija je neuspeshna.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted July 17, 2005 Author Report Share Posted July 17, 2005 A Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 17, 2005 Report Share Posted July 17, 2005 Jel sam ja sakrio svoj post da ga samo ja vidim ili standardno preskacete duzhe postove? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted July 17, 2005 Report Share Posted July 17, 2005 standardno preskacemo.. :P ma ono, sto bi se neko trudio da sroci ista iole pametno, kad jednostavno moze da pozeli novinaru neko zlo... a i brinu se da ne pisu puno, da ne preopterete server.. Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted July 17, 2005 Report Share Posted July 17, 2005 (edited) LOOK @ Lucky's POST :D za sve koji preskacu duge postove ! :). Edited July 17, 2005 by Sting Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted July 17, 2005 Report Share Posted July 17, 2005 hmm, evo i obrazlozhenje jednog mog ortaka koji se aktivno bavi fotografijom LaG (02:20 PM) : kakav shupak morash biti LaG (02:20 PM) : da tom detetu ne dash hrane ili neshto sl LaG (02:20 PM) : lik je ladno otishao Sublimed (02:22 PM) : fotografija brate.. mislim, tu ima priche i priche o tome.. ali fotograf/snimatelj NE SME da se mesha u ono shto belezhi.. to je pravilo, kao hipokritova zakletva jbg e sad to shto to za sobom povlachi brojna etichka pitanja je druga stvar by the way, ako ikoga zanimaju fotke ovog lika... http://www.ultraflat.org/ Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 17, 2005 Report Share Posted July 17, 2005 da li neko zna posledice ako bi se u izgladneli organizam unele ogromne kolichine energije? (npr velika chokolada ili puter) znam da su na Istochnom frontu opkoljeni nemci, na ivici smrti zbog neuhranjenosti, umirali poshto bi se najeli hranom koju su opljachkali iz sopstvenih magacina ili zarobili od rusa.. laki, ochigledno koristish suvishe komplikovane rechi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 17, 2005 Report Share Posted July 17, 2005 pretpostavlja se da u dotičnom food camp-u ima nekoga ko bi kontrolisao koliko će i čega pojesti.. uostalom, da je klinca igrom slučaja neko doneo do kampa, ne bi se odatle vraćao, smestili bi ga u bolnicu neku.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 17, 2005 Report Share Posted July 17, 2005 laki, ochigledno koristish suvishe komplikovane rechi Hm... Kada pchela leti na poljani ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted July 17, 2005 Report Share Posted July 17, 2005 zgrozio sam se kad sam video sliku a laki je sveo bjasnio u svom postu i novinara osudjujem sa jedne strane a sa druge tj njegove profesionalne strane nemogu da ga osudim a shto se tiche leka za sidu naravno da nece da ga puste u proizvodnju (jel ga imaju vec napravljenog verovatno) jer ostaju ljudi bez posla u raznoraznim ustanovama i deshava se kolkaps trzishta jel se kod njih uzimaju velike pare na svim zivim lechenjima bolesti a kamoli lechenje nekih tezih bolesti i zashto bi oni izdali lek nemaju interesa sve u svemu oni su go*na i gledaju da smo bogati budu josh bogatiji a za sve druge ih boli ku*ac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cell Posted July 17, 2005 Report Share Posted July 17, 2005 mozhesh, samo te mrzi.. ← Ima Quote Neukrotljivi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted July 17, 2005 Report Share Posted July 17, 2005 hmm, evo i obrazlozhenje jednog mog ortaka koji se aktivno bavi fotografijom by the way, ako ikoga zanimaju fotke ovog lika... http://www.ultraflat.org/ ← Ko kaze da "NE SME"? Verovatno njegova zelja (koja uspeshno nadjachava humanost) da napravi dobru fotku. Bash im je zgodno pravilo. Serem im se na takav moralni branik... Lucky, ne verujem da se oni vode motivom da pomognu, ukazu svetu na glad/zlo rata/siromashtvo blabla... Da se ja patim, a oko mene obigrava neki majmun i shkljoca da bi zadovoljio svoju profesionalnu ambiciju jako bih voleo da pozivim dovoljno da mu nabijem jebenu kameru u usta. Jasna mi je njihova zelja da budu "muva na zidu", "duhovi" itd. ali u nekim situacijama takvo ponashanje je jednostavno neprihvatljivo. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 17, 2005 Report Share Posted July 17, 2005 Lucky, ne verujem da se oni vode motivom da pomognu, ukazu svetu na glad/zlo rata/siromashtvo blabla... Da se ja patim, a oko mene obigrava neki majmun i shkljoca da bi zadovoljio svoju profesionalnu ambiciju jako bih voleo da pozivim dovoljno da mu nabijem jebenu kameru u usta. 1. A zbog cega onda slikaju? Ovaj momak o kojem pricamo za sve to sto je radio uspeo je da obezbedi nizu prosecnu platu u nesto razvijenijim zemljama. I opet da se podsetimo, bio je lud :) 2. Govorimo o profesionalizmu, upravo o onome o cemu prica Lagov ortak. Mozhda su loshe asocijacije, ali isto kao sto covek koji je tvoje licno obezbedjenje ne mozhe da ide da spashava ribu kojoj otimaju tasnu, ili kao sto ti koji radis u banci ne mozes iz kase da izvuces 10.000 evra i razdelis siromashnima po ulici koji zimi jedva prezive - skoro da su u istoj situaciji kao na slici (naravno, govorim o "pravim" siromasnima). 3. A sta bi ti uradio? Jel bi ucinio ono sto sam napisao u prvom postu da si bio na njegovom mestu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 17, 2005 Report Share Posted July 17, 2005 auu koji bedak jbt :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted July 17, 2005 Report Share Posted July 17, 2005 1. A zbog cega onda slikaju? Ovaj momak o kojem pricamo za sve to sto je radio uspeo je da obezbedi nizu prosecnu platu u nesto razvijenijim zemljama. I opet da se podsetimo, bio je lud :) Ako je bio lud, ne znachi da je bio samaricanin. Bio je tamo zbog sebe. Nemam nishta protiv, ali nazovimo to onako kako zasluzuje. Niko od njih nije dobri paladin na plemenitom zadatku. 2. Govorimo o profesionalizmu, upravo o onome o cemu prica Lagov ortak. Mozhda su loshe asocijacije, ali isto kao sto covek koji je tvoje licno obezbedjenje ne mozhe da ide da spashava ribu kojoj otimaju tasnu, ili kao sto ti koji radis u banci ne mozes iz kase da izvuces 10.000 evra i razdelis siromashnima po ulici koji zimi jedva prezive - skoro da su u istoj situaciji kao na slici (naravno, govorim o "pravim" siromasnima). Ako imash lichno obezbedjenje, ochigledno da je ulog mnogo veci od jedne tashne. Pare iz banke ne mozesh da delish zato shto nisu tvoje. 3. A sta bi ti uradio? Jel bi ucinio ono sto sam napisao u prvom postu da si bio na njegovom mestu? Volim da mislim da bih uradio sve shto u tom trenutku mogu. Znam da je to dete zrno peska u pustinji i da je pitanje koliko bi prezivelo chak i da joj je pomogao, ali chinjenica da je bio toliko sabran da slika, ali ne i da se aktivnije ukljuchi u celu situaciju (to shto je "oterao" leshinara se ne rachuna bash mnogo) daje celoj stvari neku morbidnu voajersku notu koja mi se nikako ne dopada. Strashna je situacija... stresna, ochajna, a chovek se nadje usred nekog skroz drugachijeg sveta, zaista to razumem, zato i moj prvi post nije bio tako hejterski, ali ne mogu da se slozim da se "ja-sam-u-spectator-modu" postupci karakterishu kao apsolutno opravdani. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 17, 2005 Report Share Posted July 17, 2005 Ima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 17, 2005 Report Share Posted July 17, 2005 Volim da mislim da bih uradio sve shto u tom trenutku mogu. Znam da je to dete zrno peska u pustinji i da je pitanje koliko bi prezivelo chak i da joj je pomogao, ali chinjenica da je bio toliko sabran da slika, ali ne i da se aktivnije ukljuchi u celu situaciju (to shto je "oterao" leshinara se ne rachuna bash mnogo) daje celoj stvari neku morbidnu voajersku notu koja mi se nikako ne dopada. Ti si, naravno, aktivno ukljucen u pomoc raznoraznim socijalnim slucajevima u Beogradu koji imaju slicnu situaciju kao na slici, samo eto nisu u pustinji? Ako je to istina, onda ti skidam kapu i cestitam, a pored toga i nameravam da nastavim diskusiju sa tobom na ovom polju. Ako ne, apsolutno mi ne pada napamet da dalje cross postujem u ovom topicu sa tobom, nije bas neki tip sto se samoubio vredan da se o njemu toliko raspreda. Zato i necu da se osvrtjem na ostale citate unutar tvog posta, posebno na ovo oko obezbedjenja i banke :} Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 Kad smo vec tu, evo vam jedan pravi negativac : http://sportsillustrated.cnn.com/2005/more...ex.html?cnn=yes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 Ti si, naravno, aktivno ukljucen u pomoc raznoraznim socijalnim slucajevima u Beogradu koji imaju slicnu situaciju kao na slici, samo eto nisu u pustinji? Ako je to istina, onda ti skidam kapu i cestitam, a pored toga i nameravam da nastavim diskusiju sa tobom na ovom polju. Ako ne, apsolutno mi ne pada napamet da dalje cross postujem u ovom topicu sa tobom, nije bas neki tip sto se samoubio vredan da se o njemu toliko raspreda. ← Hm, da, ovako definitivno necemo dalje da razgovaramo. Ne moram da budem Majka Tereza da bih pomogao nekome ko se nalazi u smrtnoj opasnosti ako se sluchajno zadesim u blizini. To me podseti na onog stranca shto je vrisn'o u gradu, dal' je to bilo proshle godine... dobro je shto su ga svi ostavili da lezi, mislim, nije da se u slobodno vreme bave humanitarnim radom, pa zashto bi mu onda pomogli kad vec nisu u tom fazonu? Zato i necu da se osvrtjem na ostale citate unutar tvog posta, posebno na ovo oko obezbedjenja i banke :} Nemash shta da odgovorish. My logic is impervious. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 Ne moram da budem Majka Tereza da bih pomogao nekome ko se nalazi u smrtnoj opasnosti ako se sluchajno zadesim u blizini. To me podseti na onog stranca shto je vrisn'o u gradu, dal' je to bilo proshle godine... dobro je shto su ga svi ostavili da lezi, mislim, nije da se u slobodno vreme bave humanitarnim radom, pa zashto bi mu onda pomogli kad vec nisu u tom fazonu? A jel si onda prisao da pomognes onima koji lezhe po gradu na raznim lokacijama i strajkuju gladju i sta vec ne tokom proteklih godina? Sigurno si im bio u blizini i sigurno su bili u smrtnoj opasnosti. Oko ovog stranca nemam pojma o cemu govoris, sto posto si ti to izmislio :P Zapravo, salu na stranu, stvarno ne znam sta se desilo ... Ali eto, cak i taj primer odlicno pokazuje koliko je neko sposoban da nesto uradi a koliko nije. Imas ljude koji kad recimo padne penzioner ispred njih skrenu i kao idu na drugu stranu, ili brzo protrche ili se smeju, i tek jedan deo njih koji pridje da pomogne i podigne penzosa. Nemash shta da odgovorish. My logic is impervious. U pravu si wulfi, ko bi tebi ikada uspeo da se usprotivi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 profesionalizam ? ovaj valjda ste gledali djavoljeg advokata :) da se fotograf nije sam ubio neko bi mu vec ucinio uslugu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 Za mnoge ljude zivot nije "walk in the park". Mnogi se trude da pokazu kako chovechanstvo ne zapostavlja slabe, kako se brine o svima i kako je svaki zivot vazan. Ali svako u dubini dushe zna da na prvom mestu misli o sebi i svojima. Meni bi bilo dovoljno da znam da svaki chivek sa ovog foruma ustane u autobusu trudnici ili detetu ili starijoj osobi, pomogne choveku u kolicima da se popne uz stepenice ili jednostavno propusti bakutu u redu na kasi u prodavnici. Ako mozete toliko, onda ima nade za vas. Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts