Jump to content

ima nade za srbiju

Guest

Recommended Posts

zuto crno belo...  blokovi su svet [:D]

hvala palami da ih preseljavaju sad... koji ce nam k. ispod gazele..mada ipak mogli su da ih shalju negde tipa... CH CH CH *ovcha borcha krnjacha) [:D]

( [;)] )...

hm...pametno,vrlo pametno.

Ja bih iz ko Ivan razbacao po selima u Srbiji da reda ili ima napravio poseban grad gde će moći da smrde kolko hoće i da probijaju ozonski omotač.Ili da ih prognamo u cro [:D]

• Replies 105
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Generalno gledano, mora nekako da se reshi taj problem pod Gazelom. E sad, shto je izbor pao na blok 61 jeste bedak zato shto su se u blokovima ljudi vec smorili od 70-og i kosookih. Glavno pitanje glasi - kako naterati tu ciganshtinu da radi neshto pametno, a ne da smara okolinu?!?

А в чем сила, брат?

Generalno gledano, mora nekako da se reshi taj problem pod Gazelom. E sad, shto je izbor pao na blok 61 jeste bedak zato shto su se u blokovima ljudi vec smorili od 70-og i kosookih. Glavno pitanje glasi - kako naterati tu ciganshtinu da radi neshto pametno, a ne da smara okolinu?!?

mene brine namena zgrade pored kineskog trzhnog centra. Verovatno nece biti komercijalna, ali sam paranoik [:D]

jedino shto sprechava kineze da preplave blok je limit komercijalnog prostora

kinezi barem ne prose i kupaju se neshto cheshce [^]

jel postoje neke informacije za one iz toshinog bunara?mislim da ih tamo ima braem 2x vishe.mnogi ni ne obracaju paznji jer se iz toshinog bunara vidi samo jedna kuca koja je onako polu oronula,ali je zato iza nje blagi uzash.tipa ne vidish shumu od drveta.

E bre vidis da su samo ovi ispod Gazele izazvali masovne proteste, a ti oces da se resis i tih "tvojih"? :)

Sve je to meni sumljivo

Heghlu'meH QaQ jajvam

A gde im dodje kuca? Mislim nije da su se oni ispod Gazele stvorili juce pa da sad mozes da ih vrnes negde. Oni su tu godinama, tako da ne postoji negde gde ces da ih vrnes. Plus sto to sto grade nije samo za cigane, cak koliko sam ja shvatio oni ne bi trebali da budu vise od 15-20% populacije tamo. Ostatak su svi ostali socijalno ugrozeni gradjani, izbeglice i sl.

Rekoh da niko ne bi voleo da im dodju sa takvim aranzmanom. Ne kazem da nema "kulturnih" i "obrazovanih" cigana. A i gde je to na kraju Beograda? Beograd se konstantno shiri. I npr. dobijesh ponudu za stan, Nbg, Dr Ivan Ribar 90m2 50.000e, shto tako jeftino? Pa znash tamo su cigani u komshiluku..e puca mi paja, ni da mi platish!

Kome se jebe za njihovu infra strukturu i za proces kultivacije, kada ce opet da se valjaju po prashini i gadjaju kerecim govnima. Jedino shto ce to da rade na vishem nivou..sa zgrade!

bgwlogo3a9xs.jpg

Rekoh da niko ne bi voleo da im dodju sa takvim aranzmanom. Ne kazem da nema "kulturnih" i "obrazovanih" cigana. A i gde je to na kraju Beograda? Beograd se konstantno shiri.

Pa pazi ovako, Gazela sigurno nije na kraju Beograda :) Tacno je da se siri, ali logikom stvari treba njih kultivisati, pa ce onda da se siri iza njih, a oni ce da ostanu tu gde jesu u nekom manje-vise normalnom stanju (u idealnoj situaciji).

I npr. dobijesh ponudu za stan, Nbg, Dr Ivan Ribar 90m2 50.000e, shto tako jeftino? Pa znash tamo su cigani u komshiluku..e puca mi paja, ni da mi platish!

Ne kazem ja da nema negativnih efekata, ali nisu bas toliki kao sto pokusavas da ih predstavis.

Kad smo kod cene stanova uzmes lepo Halo oglase, i onda uporedis recimo blok 19a (gde cigani sada zive) sa Blokom 61 ili Dr Ivana ribara i vidis npr:

BLOK 19a, 3.5, 78m2, I, CG, adaptiran, lep, 87.000.

BLOK 61, 3.0, 82m2, loda, I, CG, uknji

Heghlu'meH QaQ jajvam

Bez zelje da ulazim nesto dublje u diskusiju, a na konto cigana, komshija (dodushe bash je prekoputa cigana za razliku od mene) pokushava vec ne znam koliko da proda gajbu i nece, svako ko dodje kazhe da je kuca super i sve "ali im se ne svidja komsiluk".

btw zar nije trebalo da se iza naselja Ivan RIbar gradi neka vrsta sportskog centra ?

e da, Cali, chemu je namenjena ona velika nova zgrada u bloku 70? Belo, sivo, crvena, blizu kineskog trznog centra ?

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

btw zar nije trebalo da se iza naselja Ivan RIbar gradi neka vrsta sportskog centra ?

I dalje to stoji, pa nece cigani da zauzmu pola grada :)

e da, Cali, chemu je namenjena ona velika nova zgrada u bloku 70? Belo, sivo, crvena, blizu kineskog trznog centra ?

TO je zgrada koje se Kali plasi, kazu da je poslovna bez ideje da tu budu Kinezi, ali ko se jednom opece...

Heghlu'meH QaQ jajvam

I dalje to stoji, pa nece cigani da zauzmu pola grada :)

da li mislish da ce isti broj ljudi dolaziti u taj sportski centar, koji se najavljuje kao da ce biti na nivou svetskih, sto je super, ako bude izgradjen u neposrednom komsiluku takvog "geta" ?

ne bi me zacudilo da se investitori opredele za neku drugu lokaciju.

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Sve zavisi od tachke gledanja: ako tamo roknu cigane, moze da padne cena zemljishta okolo, shto ce kao posledicu imati manju cenu sportskog centra. U Moskvi su nedavno (pre jedno 2 godine) sagradili ultra skup trzni centar ispred zeleznichke stanice - od toga on nije postao jeftiniji, ali su investitori platili manje za zemljishte. I danas se taj centar smatra skupim iako iza njega stoji ta prljava zeleznichka stanica...

А в чем сила, брат?

LOL

slazem se sa Zwerkom u svemu, samo mi nije jasno zashto ih nisu preselili u Krnjacu, Surcin ili tako negde a ne u Blokove. Btw znam kolika je frka izbila oko toga i na kraju imaju murkani da bije ljude iz tih blokova zato shto oni ne daju ciganima tu da zive :D.

Jedva cekam slavni B92 i njihov izveshtaj sa dogadjaja :P.

We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men !

Hmm, zashto ljudi moraju sve pogreshno da shvate :P. Nisam mislio da su ti ljudi iz Krnjace i Surcina "manje" ljudi :P od ovih iz blokova.

Poenta je u sledecem, NIJEDNA opshtina ih ne zeli, pa samo treba da budu srecni shto se nashao neki pametan iz NBG i primio ih.

We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men !

Poenta je u sledecem, NIJEDNA opshtina ih ne zeli, pa samo treba da budu srecni shto se nashao neki pametan iz NBG i primio ih.

Bas tako, niko ih ne zeli, zato i jeste odluka da moraju da se nasele na opstini na kojoj zive, sto ce reci ovi ispod Gazele -> negde na NBGD (ocigledno iza blokova), oni sa Paliluje -> Krnjacu, itd. Cela poenta jeste da moraju da ostanu na opstini na kojoj su i da nece moci da dobiju smestaj u tom naselju ako nisu prijavljeni da zive na NBGD-u.

Naravno posto to nije naselje samo za cigane, kao sto sam mislim vec rekao, dobice tu smestaj i izbeglice iz raznih krajeva bivse YU koji su se registrovali na opstini NBGD.

Heghlu'meH QaQ jajvam

prvo sam kontao da napisem :"dole murija , ili neki hejt prema njima...."

a onda sam skontao , da ima brdo dobrih pandura,koji su ispali fer prema

meni i da imam brdo drugova koji pocinju da rade u muriji i da nisu svi oni

gadovi , kakvim ih neki pojedinci od njihovih kolega predstavljaju........

tako da mogu da kazem samo gl srbija in future, stop korupcija i fegeti [:D]

fml