XyHTeP Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 - a sad za rektovaginalnu fistulu i "prelivanje" i bozhe gospode da li ste vi normalni Fuckin' LOL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsYh0 Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 hmmm kole ja prochitah opet topik, ko je spominjao prelivanje i analni sex? bila je jedino frka to shto je psycho siguran da od preejakulata nema dece, a ima ih i te kako! :) eeee jebachi, jebachi.. da vas tjira nadmashi u teoriji, sramota! :p ← ja ti govorim kako je to u praksi :), generalno moze da ti padne saksija sa zgrade i da te ubije, ali eto to ti se do sada nije desilo ;)? ne znam nikoga ko je od preejakulata zatrudneo, a isto tako su mi ljudi koji studiraju medicinu rekli:"ma opushteno za preejakulate"... Quote Dopefish lives! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 na lakijevo insistiranje potroshio sam 25 minuta svog zhivota da sve ovo prochitam (i zhelim nadoknadu nakakvu za potrosheno vreme =o)) (kao i za josh 15 min za pisanje) Hvala Kole, hvala :) Definitivno mi se ucinilo da si ti prava osoba za ovaj topic, i vidis, nisam bio u krivu :) A nadoknada od 40 minuta za potroseno vreme? Imas chaj od mene, samo se nakani da dodjes ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 ja ti govorim kako je to u praksi :), generalno moze da ti padne saksija sa zgrade i da te ubije, ali eto to ti se do sada nije desilo ;)? ne znam nikoga ko je od preejakulata zatrudneo, a isto tako su mi ljudi koji studiraju medicinu rekli:"ma opushteno za preejakulate"... ← to sto ti ne znas ne znaci da ih nema...:) Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 Shta su zapravo "preejakulati"? Ukratko, ne treba mi shiroko objashnjenje. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 Ono sto curka :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
High Cleric Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 Ljudi, uvek postoji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 Shta su zapravo "preejakulati"? Ukratko, ne treba mi shiroko objashnjenje. ←Bas kao sto kaze per tu,ono sto curka i to samo od sebe ;) Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 Shta? Shta? Prostatichna technost? Samo spermatozoidi? Shta? Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 Ono sto curka rekoh :) Mada mislim da migsa zna i kakvog je ukusa.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 Ova Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 Hahaha, nego ja mislim da to curka samo posle malo duzeg odnosa (bilo sa svojom rukom, bilo sa ribom). Znachi, ako brzo svrshish mislim da toga nema, ali ako napravite bilo kakvu pauzu ili slichno, onda "curka". ← Reche green zvani 10 sekundi [:D] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 Reche green zvani 10 sekundi [:D] ← lol :-))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 Reche green zvani 10 sekundi [:D] ← Znao sam da ce neko da iskoristi penal, i znao sam da cesh to da budesh ti spodobo chetvorooka (bilo je 60% ti - 40% Highl1 ). Realno, prvi put kad karash, teshko da bilo ko moze bash dugo, kasnije sve duze, mada zavisi i od ribe naravno. Ovo shto sam napisao je bilo chisto zbog pauza, jer kapiram da onda krene. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 (edited) Realno, prvi put kad karash, teshko da bilo ko moze bash dugo, kasnije sve duze, mada zavisi i od ribe naravno. Ovo shto sam napisao je bilo chisto zbog pauza, jer kapiram da onda krene. ← Uopste ne mora da znaci nataknes onu durex perfomu ili extra safe i navatas neku "razgazenu" ribu i onda cak i pvi put mozes da se razbijes od 2 cuke "posla" naravno ako fizicki izdrzis :))) Jos ako ga izbacas jedno cuku vrema pre sex-a mozes i 3 da zabodes :))) Ali naravno to ubije apsolutno sav uzitak mnogo je bolje 11 min normalno nego 2-3 cuke "mucenja".... Inace to su sve muski kopleksi kome je veci, ko moze duze, ko je vise puta & stuff. Sex je tu pored reproduktive svrhe, da bi se uzivalo a ne da bi se sada nabacivali neki kompleksi, brinuli ili ne znam sta radili zbog istog.. tako da chill & fuck (off) Edited July 30, 2005 by Stator Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsYh0 Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 (edited) zato nadjesh devojku koja je nerotkinja, sipash i ne mislish :P Edited July 30, 2005 by PsYh0 Quote Dopefish lives! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roki Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 za sve one koji su bacili hejt na moj prodhli pos moze da se zatrudni tako shto kad semena technost izadje iz mushkog polnog organa u zenski analni otvor inache vagina i analni otvor kod zena su jedno blizu drugog moze da se dogodi da semena technost izadje iz analnog otvora i dodje do vagine inache to se desilo poznanik moj radi u osjeku kao hirurg i on mi je isprichao to tako da sa tim bushnim crevima i crncima mozete nekog drugog da zezate hejtujete a neznate zashto sam to napisao ← Znaci ako oces da budes siguran,ne primenjuj vaginalni seks,ne primenjuj analni seks,mogu da se kladim da takodje oralni seks smatras opasnim po tom pitanju... pa sta reci onda?Jedino sto ti preostaje da nekom drugom pusis kurac,mislim da tu stvarno nema teorije,manijace! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 Ono sto curka rekoh :) Mada mislim da migsa zna i kakvog je ukusa.... ← ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts