Jump to content

nezeljene trudnoce

Recommended Posts

• Replies 217
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

hmmm kole ja prochitah opet topik, ko je spominjao prelivanje i analni sex? bila je jedino frka to shto je psycho siguran da od preejakulata nema dece, a ima ih i te kako! :)

eeee jebachi, jebachi.. da vas tjira nadmashi u teoriji, sramota! :p

ja ti govorim kako je to u praksi :), generalno moze da ti padne saksija sa zgrade i da te ubije, ali eto to ti se do sada nije desilo ;)? ne znam nikoga ko je od preejakulata zatrudneo, a isto tako su mi ljudi koji studiraju medicinu rekli:"ma opushteno za preejakulate"...

Dopefish lives!

na lakijevo insistiranje potroshio sam 25 minuta svog zhivota da sve ovo prochitam (i zhelim nadoknadu nakakvu za potrosheno vreme =o)) (kao i za josh 15 min za pisanje)

Hvala Kole, hvala :) Definitivno mi se ucinilo da si ti prava osoba za ovaj topic, i vidis, nisam bio u krivu :) A nadoknada od 40 minuta za potroseno vreme? Imas chaj od mene, samo se nakani da dodjes ;)

ja ti govorim kako je to u praksi :), generalno moze da ti padne saksija sa zgrade i da te ubije, ali eto to ti se do sada nije desilo ;)? ne znam nikoga ko je od preejakulata zatrudneo, a isto tako su mi ljudi koji studiraju medicinu rekli:"ma opushteno za preejakulate"...

to sto ti ne znas ne znaci da ih nema...:)

There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know

zolaeveo3reqjl4_zps6bce0689.jpg

Reche green zvani 10 sekundi [:D][:D][:D]

Znao sam da ce neko da iskoristi penal, i znao sam da cesh to da budesh ti spodobo chetvorooka (bilo je 60% ti - 40% Highl1 [:)]). Realno, prvi put kad karash, teshko da bilo ko moze bash dugo, kasnije sve duze, mada zavisi i od ribe naravno. Ovo shto sam napisao je bilo chisto zbog pauza, jer kapiram da onda krene.

Realno, prvi put kad karash, teshko da bilo ko moze bash dugo, kasnije sve duze, mada zavisi i od ribe naravno. Ovo shto sam napisao je bilo chisto zbog pauza, jer kapiram da onda krene.

Uopste ne mora da znaci nataknes onu durex perfomu ili extra safe i navatas neku "razgazenu" ribu i onda cak i pvi put mozes da se razbijes od 2 cuke "posla" naravno ako fizicki izdrzis :))) Jos ako ga izbacas jedno cuku vrema pre sex-a mozes i 3 da zabodes :))) Ali naravno to ubije apsolutno sav uzitak mnogo je bolje 11 min normalno nego 2-3 cuke "mucenja".... Inace to su sve muski kopleksi kome je veci, ko moze duze, ko je vise puta & stuff. Sex je tu pored reproduktive svrhe, da bi se uzivalo a ne da bi se sada nabacivali neki kompleksi, brinuli ili ne znam sta radili zbog istog.. tako da chill & fuck (off) [:D][:)]

Edited by Stator

za sve one koji su bacili hejt na moj prodhli pos moze da se zatrudni tako shto kad semena technost izadje iz mushkog polnog organa u zenski analni otvor inache vagina i analni otvor kod zena su jedno blizu drugog moze da se dogodi da semena technost izadje iz analnog otvora i dodje do vagine inache to se desilo poznanik moj radi u osjeku kao hirurg i on mi je isprichao to tako da sa tim bushnim crevima i crncima mozete nekog drugog da zezate hejtujete a neznate zashto sam to napisao

Znaci ako oces da budes siguran,ne primenjuj vaginalni seks,ne primenjuj analni seks,mogu da se kladim da takodje oralni seks smatras opasnim po tom pitanju... pa sta reci onda?Jedino sto ti preostaje da nekom drugom pusis kurac,mislim da tu stvarno nema teorije,manijace!