Sajro Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 ^^ Ti to iz iskustva? :) ← Ne bash.. :/ Ne mora sve iz iskustva, treba imati i nekog elementarnog znanja u svakom sluchaju! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 Meni je obichan extrasafe mali, a veliki se teshko nalazi Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 meni nije ni ultra thin nijednom pukao... Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 meni je upravo taj prso, jedan jedini put u životu, šio mi ga đura.. tako sam saznao za pcc tablete, malo je glupo što njih ne spominju kad pričaju o kontracepciji i propratnim stvarima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 Totalno se slazem sa tvojim postom sem u sluchaju koji sam quoteovao.. nije tachno da su bezopasni i da se ne moze zatrudneti, ALI ipak je JAKO mala verovatnotja mada opet ALI nije toliko mala da su sada bezopasni i da se slobodno retji "ne moze se zatrudneti". To je jedan veliki mit ("od preejakulata u toku seksa se ne moze zatrudneti") i zbog takvih kao shto si ti koji to shire :))) bolnice imaju po par abortusa vishe! Over and out! ← cyro je u pravu, moze se desiti da zensko zatrudni i na taj nacin, svi ce reci sad mala sansa, ali razmislite da li zelite da se kockate sa tim ? Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 omg bbq zola je napisao ozbiljan post.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 omg bbq zola je napisao ozbiljan post.. ← Ne ne ne, vishe je zbunjujutje to shto je quotovao MENE i napisao ozbiljan post! :] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 wulfi... Diamonds are forever They are all I need to please me They can stimulate and tease me They won't leave in the night, I've no fear that they might desert me Diamonds are forever Hold one up and then caress it Touch it, stroke it and undress it I can see every part, nothing hides in the heart to hurt me I don't need love For what good will love do me? Diamonds never lie to me For when love's gone They'll lustre on ← Sorry. Nikad nisam kapirao nakit. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 a bre nije u pitanju nakit,... to je bre muzika iz dzemsa bonda. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 Znam bre! Mislio sam da sam razumeo shta si 'teo da kazesh sa pesmom... Sem toga, kako nije nakit? Chemu inache sluze ti kamenchici (sem u industriji, ali ne verujem da je ova pesma o tome )? Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 ja sam kapirao da ti mislish da se JA palim na dijamante ... Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 Nemesis je uvek na mestu sa oldschool forama Sluzim narodu Josh jedan savet. Znam da je Durex zvanichno najbolji, najizreklamiraniji i sve naj, naj kondom. Medjutim, mnogima je malo uzak (ne kazem da sad imam debelu karu :) Ko ima taj problem, definitivno preporuchujem Lifestyles kondome. Oni su medju prvih 5 u svetu, mada ih kod nas ne reklamiraju toliko. Ali u mnogo chemu su udobniji i bolji od Durex-a. Kupuju se skoro svuda gde i Durex. A ima ih i ultra thin, safe i rubbed i sve zivo... Lifestyles condoms Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 Durex je krsh nikad veci, puca samo tako. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 ??????? Sarki???? Nisi valjda stavljao to :) Jos samo da se javi green "volim one sa bodljama" ili blu "a ja one lubricirane" Ode svet u propast. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 ??????? Sarki???? Nisi valjda stavljao to :) Jos samo da se javi green "volim one sa bodljama" ili blu "a ja one lubricirane" Ode svet u propast. ← Aj mene i blue-a da prozivash, to je ok, ali ne diraj Green-a, on nosi nozh! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 (edited) ??????? Sarki???? Nisi valjda stavljao to :) Jos samo da se javi green "volim one sa bodljama" ili blu "a ja one lubricirane" Ode svet u propast. ← E moj Igore, nivo prozivki ti opada jako...otishao ti mozak. Romed 4 life . Shalim se, nije sad da sam neki jebach mambo dzambo, ali extra safe je skroz ok, stvarno se chovek oseca sigurnije, verovatno je to sve u mozgu, zbog ovog "extra". Kapiram da su i Classic ok. Mislim da seks bez kondoma treba upraznjavati (kakav gej izraz) samo sa osobom koju znash dugo, i sa kojom si dugo. Edited July 28, 2005 by Green Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 Meni su najbolji Romed kondomi (a i ne samo meni), redje su mi pucali od Durexa Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 maho \o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 vidis kako je covek odabrao pogresno vreme da ode na more ... ko zna gde ce ovaj topic biti kad se on vrati :> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 Bash sam se sada zapitao koje josh kondome znam pored Durexa.. hmm.. jock, znam samo za Durex! :)) Koji josh valjaju, ono da su u tom ranku? Edit: eee da sada sam se setio, znam za josh jedne, neki "Sportex" ili tako neshto.. jel to valja? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 Skupi kondomi =/= dobri. Ma oni za 6 dindzi u apoteci rulaju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 Ma oni za 6 dindzi u apoteci rulaju To ti je ovaj Romed iz posta Dz . Meni se jedan ortak isto kune da je extra...ali ne bih se bash igrao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 na lakijevo insistiranje potroshio sam 25 minuta svog zhivota da sve ovo prochitam (i zhelim nadoknadu nakakvu za potrosheno vreme =o)) (kao i za josh 15 min za pisanje) aj ovako nabrzaka od svega sto mi je ostalo... - u drzhavnim ustanovama abortusi se rade (naravno zavishno od poodmaklosti) u totalnoj...chak i kiretiranje kod spontanog se rade pod totalnom anestezijom...e sad to sto se rade u tvz "plitkoj totlanoj" koja traje 15 min pa ako zahvat traje 18 onda zadnja 2 min boli boga oca to je druga stvar... - plod nije zhiv na pochetku trudnoce, o tome da li je ubistvo i koga treba zastititi necu da raspravljam....no - nijedan par koji je iz ljubavi napravio dete ne ide na abortus iz chista mira = uvek je neko frchno stanje ssamim tim svaki slucaj je jedinstven...sto se tiche iznimnih situacija kada je ili plod da kazhem ruzhno "defektan" ili josh gore iznoshenje trudnoce ugrozhava zhenin zhivot ja sam oma za abortus i cao... - a sad za rektovaginalnu fistulu i "prelivanje" i bozhe gospode da li ste vi normalni =o)) bre tjira oma reko i chinjenica je da se spermatozoidi oslobadjaju i izlaze sa semenom technoshtju tokom seksa i pre same ejakulacije i oni ce pre da budu uzrok necheg ovakvog a ne prelivanje iz rektuma u vaginu... ako je bio iskljuchivo analni sex nema teorije da se nesto ovakvo desi jer "prelivanje" i prolazak proz potencijalnu fistulu i danje ne pozicionira seme dovoljno blizu cerviksa...no sve to je takvo teoretisanje jerbo pre ce pod pritiskom feces da prodje kroz fistulu i da pravi takve zle infekcije nego da dodje do trudnotje... mislim da je to to...have fun, stay safe ;o) e da....drale nije napisao nista za svoj "6 meseci" kontraceptivni plan, taj je najbolji ;o>> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 hmmm kole ja prochitah opet topik, ko je spominjao prelivanje i analni sex? bila je jedino frka to shto je psycho siguran da od preejakulata nema dece, a ima ih i te kako! :) eeee jebachi, jebachi.. da vas tjira nadmashi u teoriji, sramota! :p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 Kole, za taj plan je potrebna ljubav... samo mi objasni, molim te (nisam ja glup, razumecu), kako plod nije ziv po zacecu, tj. kad postaje ziv i kako se to odredjuje. mislim da bi to objasnjenje definitivno razresilo mnoga pitanja... Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts