G!!! Posted July 17, 2005 Report Share Posted July 17, 2005 meni su cene na exitu bile sasvim prihvatljive (a i opet su bile česme), ali imam utisak da je novi sad poskupeo drastično.. sad, da li su se to ugostitelji konačno dosetili da dignu cene za vreme exita, ili je ne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 17, 2005 Report Share Posted July 17, 2005 nije sve tako crno, u centru centra je kugla sladoleda 12 dinara :) to u beogradu nema :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted July 17, 2005 Report Share Posted July 17, 2005 ns je odavno po cenama ekvivalent bg-u a negde je i drasticno skuplji ← BSHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!! Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimke Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 eh sad ocrniste mi grad pa necemo tako :)))))) sta znam poceli su da klepaju odavno al ima mesta na kojima su cene i dalje normalne i bile su normalne za vreme exita samo treba znati gde ici...sledeci put nekog iz ns za ruku i ono:"gde su najjeftinije a najvece pljeskavice u gradu :D" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 BSHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!! ← sta? otekao ti jezik pa mi se plazis? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 E, super je fora kad kupujesh 5 piva. Dobijesh ih u kartonskoj nosiljci, mnogo je lakshe probijati se kroz gomilu tako Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 da, to i ja moram pohvaliti Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
el.Sendador Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 E, super je fora kad kupujesh 5 piva. Dobijesh ih u kartonskoj nosiljci, mnogo je lakshe probijati se kroz gomilu tako ← doduse upravu si,ili kad nosis nekoga na vratu Quote I am the centre of this universe.The wind of time is blowing through me,and it's all moving relative to me, it's all a figment of my mind in a world that I've designed. I'm charged with cosmic energy. Has the world gone mad or is it me? I am the creator of this universe,and all that it was meant to be,so that we might learn to see.This foolishness that lives in us and stupidity that we must suss ! How to banish from our minds,if you call this living I must be blind.Ma ja sam puko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 sta? otekao ti jezik pa mi se plazis? :) ← zapravo hteo sam da naglasim how wrong you are Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 E deco, ko je nocas bio budam od 02 - 06h mogao je da vidi sta je iskusni crni morzh radio neduznoj omladini drugog dana exit-a na DJ stageu... :)) btw, njegov set traje nesto manje od 3h i imam ga valjano snimljenog! Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xippi Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 gledao sam samo kraj. kompresuj i kachi :) Quote 3,7-Dihydro-1,3,7-trimethyl-1H-purine-2,6-dione Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimke Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 E deco, ko je nocas bio budam od 02 - 06h mogao je da vidi sta je iskusni crni morzh radio neduznoj omladini drugog dana exit-a na DJ stageu... :)) btw, njegov set traje nesto manje od 3h i imam ga valjano snimljenog! ← odmasadaodma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 E deco, ko je nocas bio budam od 02 - 06h mogao je da vidi sta je iskusni crni morzh radio neduznoj omladini drugog dana exit-a na DJ stageu... :)) btw, njegov set traje nesto manje od 3h i imam ga valjano snimljenog! ← Mislisxs preterani Gari Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 Carl Cox aka 'shabani dodjite na exit" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 e ljudi,jebiga,Nigga me preduhitrio...ja imam i taj set,imam deo Michel De Hey-ovog seta od Blur-Song2,i Varelin pocetak i kraj i + Evil Nine pred kraj njihovog seta jer ih nisu vise pustali,set pocinje kad crnja peva Dont waste your time itd... p.s. Nisam odusevljen crnim morzhom...sve vreme me kopkalo da li sam trebao ostati to jutro na areni,ali sam ipak posle nekih pola sata otisao u sator da se spremim za subotnje ludilo...WUUU!!!I nacinio sam pravi izbor... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 Mene je sabio umor 2-gog dana i Cox je jedino sxto sam propustio, ali nisam neki preterani ljubitelj i nije mi previsxe zxao...bilo je ok i iz stana na Tv-u Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 Carl Cox aka 'shabani dodjite na exit" ← tako je !!! daj nam ga, bre !!! do jaja nam ga daj !!! Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 Kolku karu ima taj Carl Cox? Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 Kolku karu ima taj Carl Cox? ← proporcionalnu kolicini casha koji ima... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 tako je !!! daj nam ga, bre !!! do jaja nam ga daj !!! ← Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 (edited) proporcionalnu kolicini casha koji ima... Edited July 21, 2005 by Nemesis Enforcer Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 ma kakav cox .. varela je objasnio Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 ma kakav cox .. varela je objasnio ← blah...Valentino tata...mada slazem se da je i Varela bio sjajan... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 sada kad su mi se utisci malo sredili i kad sam imao prilike da poslusham bolje (na tvu) neke stvari sa exita mogu da izlozim da je cox prvih chuku, chuku i po radio totalno sranje .. kasnije se izvadio, varela shto je odradio je mozda i neki najkompletniji techno set koji sam odslushao na svim exitima, a sasha najtachniji (skoro bez greshke) predivan set .. dodushe meni nekako ono nije delovalo prikladno u tom trenutku kada sam slushao al mora se uzeti u obzir da je tada blato bilo nepodnoshljivo Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 ja sad kad sam slusao Sashu na Tv-u,malo mi krivo sto nisam bio tamo,ali opet fenomenalno mi bilo na Marky&crew... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts