cO! Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 e a jel znate sta ima novo ?! uskoro se nece ni igrati dota,a kamoli obican war3-zato sto WOW uzima maha svakim danom sve vishe i vishe!!!E to je tuzna prica :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 wow nikad nece biti kompetitivna igra, dota je kul, ali je wc3 bolji i da, i green i fata su zrakachi :) 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lica) Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 Bas sam hteo da pitam ko je ono na Greenovom avataru... :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 Greene hitno sto hitnije odgovori na private hitno je!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thetrooper Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 (edited) e a jel znate sta ima novo ?! uskoro se nece ni igrati dota,a kamoli obican war3-zato sto WOW uzima maha svakim danom sve vishe i vishe!!!E to je tuzna prica :( ← So true. Svratim ja juče u Mojo, 4-5 ljudi u WoWu, jo Edited July 6, 2005 by thetrooper Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 Na mom avataru (dole) je Crovax (ali sa malo zamucenom facom, izeditovao sam loshe ). A na Fatinom tj. gore, je neka unknown riba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 Na mom avataru (dole) je Crovax (ali sa malo zamucenom facom, izeditovao sam loshe ). A na Fatinom tj. gore, je neka unknown riba. ← srdjane da ne bude posle fata ovo fata ono ja sam mu dao tu slikicu normalnu ne editovanu i ne zamucenu, sad sta je on uradio to s njim resi, na mom avataru nije unknown riba sad sto je ti ne poznajes ne znaci da je unknown.NOB prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyro Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 Danas dobrih warcraft igraca nema vise po velikim igraonicama,sem u art011. Jedino u malim igraonicama(zabacenim) mozete naci ljude koji znaju da igraju wc3 P.S.Ni ne pomisljajte da odete kod vukovog spomenika! ! ! ! :/Postaje mi muka oda svih retarda koji igraju debilnu dotu samo zato sto nemaju mozga za pravu stvar w3 !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted July 6, 2005 Author Report Share Posted July 6, 2005 Danas dobrih warcraft igraca nema vise po velikim igraonicama,sem u art011. Jedino u malim igraonicama(zabacenim) mozete naci ljude koji znaju da igraju wc3 P.S.Ni ne pomisljajte da odete kod vukovog spomenika! ! ! ! :/Postaje mi muka oda svih retarda koji igraju debilnu dotu samo zato sto nemaju mozga za pravu stvar w3 !!!! ← Sad but true... OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 Fato, ako ti poznajesh tu ribu, ja cu sam sebi da popushim, a posle da skochim sebi u usta i da se pojedem. Btw, imam Crovaxa i normalnog, nego je to bio fazon, ako se secash, da nam Crovaxi budu razlichiti Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 Fato, ako ti poznajesh tu ribu, ja cu sam sebi da popushim, a posle da skochim sebi u usta i da se pojedem. Btw, imam Crovaxa i normalnog, nego je to bio fazon, ako se secash, da nam Crovaxi budu razlichiti ← pa da ocigledno je tvoj ispao retardiran, btw kad cete da vas upoznam? prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 Eh da je samo tako u BGu bilo dobro ali nazalost nije tako,isto je i sa NSom nigde se vishe ne igra war3,bez cablovskog interneta ili DLSA i imbalance kompa kod kuce mozesh da se jebesh,jer to je jedini nacin da igrash war3 a to je Bnet,i naravno Lan turniri koji su svakih 2,3 meseca ili kasnije..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted July 7, 2005 Report Share Posted July 7, 2005 pa da ocigledno je tvoj ispao retardiran, btw kad cete da vas upoznam? ← Mene tamo posle 17.07. Ali nemoj da mi sad dash njen MSN ili tako neshto Poshto mogu i ja da stavim Jennu za avatar na MSN-u, a da ustvari budem debela, dlakava baba od 70 godina...Znachi, hocu uzivo da je upoznam...moze? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted July 7, 2005 Report Share Posted July 7, 2005 (edited) Fato, ako ti poznajesh tu ribu, ja cu sam sebi da popushim, a posle da skochim sebi u usta i da se pojedem. Btw, imam Crovaxa i normalnog, nego je to bio fazon, ako se secash, da nam Crovaxi budu razlichiti ← Evo ja te upoznam sa njom za 5$.Najozbiljnije ti kazem...To mi je ortakinja iz odeljenja,slogirao sam se kad sam je video... EDIT:E da Petre ima decka vec duze vreme i vole se...:D Edited July 7, 2005 by zerox[pro-team] Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted July 7, 2005 Report Share Posted July 7, 2005 (edited) Mene tamo posle 17.07. Ali nemoj da mi sad dash njen MSN ili tako neshto Poshto mogu i ja da stavim Jennu za avatar na MSN-u, a da ustvari budem debela, dlakava baba od 70 godina...Znachi, hocu uzivo da je upoznam...moze? ← pazi realno mogu ali posto me stalkujes po celom forumu tesko da cu moci... mozda ako priznas nesto da si gay ok?btw jenna je rupa Edited July 7, 2005 by FATA prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted July 12, 2005 Author Report Share Posted July 12, 2005 e,sjebaste mi topic skroz!!! Ali nema veze,samo mi nemote reci da se warcraft NIKAD nije igrao po BG igraonicama-to ne mogu da verujem! OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha-King Posted July 12, 2005 Report Share Posted July 12, 2005 fata i green mrakaci nema tu sta da se prica ^^ fato nismo znali da si pimp - za zeroxa se to oduvek znalo nosio je onaj prsten i pink clothes. fato nemas nista da pokopa zelenog? tuzno,tuzno . . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted July 12, 2005 Report Share Posted July 12, 2005 hehehe lepo prepucavanje ^^ u svakom slucaju war3-a nema koliko je nko bilo, ali idalje tinja neki mali plamen koji cine mozda 10 ljudi koji su ono shto je ostalo od nashe war3 scene i respect za njih ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted July 12, 2005 Report Share Posted July 12, 2005 fata i green mrakaci nema tu sta da se prica ^^ fato nismo znali da si pimp - za zeroxa se to oduvek znalo nosio je onaj prsten i pink clothes. fato nemas nista da pokopa zelenog? tuzno,tuzno . . . ← haha sry hot shot,idi kresi one lake amerikanke umesto sto gubis vreme ovde...zar nisi ti Misha-PIMP ? :DD:D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shang Tsung Posted July 13, 2005 Report Share Posted July 13, 2005 Pozdrav svim ljutim playerima... Mnogo je lakse nauciti dotu, nego wc3, pa je to i NAJVECI razlog zasto sada svaka bagra "kao" igra dotu. No, dota mapa postoji jos od kada je izasao RoC, samo sto se tada nije zvala all-stars, i nije bila toliko popularna kao danas. Mislim da su 3jca likova najzasluzniji za njen razvoj: Eul, IceFrog i Ginsoo. A mogu li ja vama da dam neki predlog... necu da solim pamet nikome, vec samo ocu da kazem da ako ste svi takvi zagrizeni protivnici dote i svega sto je ona uzrokovala, a vi se lepo dogovorite pa se skupite u jednoj igraoni pa pikajte wc3 do mile volje... NHF... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha-King Posted July 13, 2005 Report Share Posted July 13, 2005 zeroxe moram da napravim pauzu ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
neeboja Posted July 13, 2005 Report Share Posted July 13, 2005 Momci, jbg da vam kazem, i igrao sam starcraft,wc2,wc3roc i wc3tft ali jbg posle nekog vremena je smorlo sve, pa sam otvorio editor i pravio mape, pa ponovo igrao tft i kad sam malo "odrastao" i poceo da shvatam neke stvari iz programskog jezika jass, poceo sam ponovo u editoru krenuo sam da pravim custom jass spellove. tako da ja bukvalno nikad nisam prestao da se bavim w3om. razlog za "odumiranje" wc3-a jeste sto mu treba nesto na foru "expanzija". jer setite se, barem je meni tako bilo,wc3roc se sibao totalno u igraonama u nbg kao sto je Internet caffe net+, odemo nas 12 ortaka i opichimo wc3(ice crown). isli smo u Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha-King Posted July 13, 2005 Report Share Posted July 13, 2005 Shmaug??? tamo su mi radili ortaci :) blejao sam tamo u to vreme(decija posla)... Igranje za dz i ostalo :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
arie1 Posted July 14, 2005 Report Share Posted July 14, 2005 tek sam se doselio na nbg i gde se nalazi internet cafe???? mozda off replay........... DOTA je zivo sranje samo kvari skill za w3...... kada sam je igrao kojeg god heroja da sam uzeo pobijem ih sve zivo i odmah je taj heroj naj naj........sranje....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
arie1 Posted July 14, 2005 Report Share Posted July 14, 2005 Misha gde ti zivis???? Ja sam u blokovima 62 blok 134........ jade ako oces da se upoznamo posto ovede nemam nisakim da pricham o w3-u... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts