Jump to content

Lica)

The X
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About Lica)

Kontakt podaci

  • Facebook URL
    http://
  1. Lica)

    Lil' help ?

    ok thx, a ono znaci da uzmem jedan modul od 512 MB ?
  2. Lica)

    Lil' help ?

    Evo ovako, zelim da apgrejdujem ram i imam nekoliko pitanja povodom toga: 1. Ploca je Matsonic ms8137 c+ (cip set je VIA kt266a) i sad mi nije jasno koje ja module mogu da ubacim (mislim na tip DDR memorije) ? 2. Da li mogu da uzmem DDR 400 (iako znam da je to noviji modul u odnosu na onaj koji imam) i da se nadam da ce raditi ok ? 3. Ako je odgovor na drugo pitanje "ne" onda koji tip memorije mi je potreban za dati chip set ? Licno bih hteo da uzmem Kingstona ali ako imate bolji predlog recite mi... 4. I jos nesto da li da uzmem jedan modul od 512 MB ili dva identicna od 256 MB, da li to utice ozbiljnije na performanse ? Unapred hvala na odgovoru!
  3. Znam da je glupo pitanje ali da li i "alt" key odnosno njegovo pritiskanje spada u "akciju" ?? Ako je tako, onda jbg ja u minuti stisnem alt jedno 40ak puta (da li je to onda vec apm=40:p) Btw nemojte deco stiskati toliko chesto alt, jer Vam se moze desiti da stisnete alt+tab sto se meni jaako chesto deshava :(
  4. Shortround nije ni do kolena onom apm-u70, koji btw ima strava acc na Northrendu (znam da je neko pitao na kom accountu on igra pa evo...) a uostalom apm70 se i pokazao na eswcu :-) Po meni najbolji elf igrach posle Moon-a! artificial- aka apm70: http://www.battle.net/war3/ladder/w3xp-pla...ame=Artificial- U svakom slucaju 4K u ovom trenutku nema top nelf igracha, tolko o tome.
  5. Jbte jedino nema nase zastave u onom line-upu, jeste li primetili ? Zar jos uvek nisu naucili : crvena, pa plava, pa bela (samo okrenes rusku naopachke). :)
  6. Bas sam hteo da pitam ko je ono na Greenovom avataru... :-)
  7. Lica)

    Athlon FX-57

    thx, nisam ni znao da socket 939 pasuje u ove nove procesore, ali ipak sam jos uvek daleeko od tog upgrade-a :(
  8. xD, dotashi su stvarno samo propali kanterashi koji drze u jednoj ruci cigaru a u drugoj misha i trckaraju sa herojem po mapi (a tek o skilu i "taktikama" necu ni da pricam ).
  9. @ Shqma: to je pleonazam sto je Green upotrebio (mnogo predobar).
  10. Lica)

    Athlon FX-57

    Btw jel zna neko da mi kaze neku maticnu plocu za Athlon 64 X2 ? Thx unapred a link bi mi bio do yaya !
  11. Evo da i ja kazem nesto "pametno" : @ Milanche: Respect za Froga ali onu partiju vs Crimsona po meni nije zasluzio da dobije (ako mislis na twisted) ali dobro i to se desava (po meni Crimson je samo trebao da poseti goblin lab i da "odshpijunira" onaj jebeni necropolis sto ga je frog zaturio a ne da salje pristove u skaut :P...) Anyways jos jednom respect za froga on je po meni bio i ostao najbolji ud igrach....
  12. @ kicpe: lol ovom prilikom bih voleo da apelujem adminu da sto pre napravi dota section 4uma, pa ovo ce na kraju postati dota 4um s'o se tice repova ja najvise volim da gledam orcove, mada sam i Insoa gotivio neko (duze) vreme
  13. i naravno treba imati u vidu "kvalitet" memorijskih modula (a i ostalog hardwarea) u 90% konfiguracija sa ovih prostora (sve tamo nekakvi Aceri,PQI i sl.)... Kingstone Rulezz! :)
  14. Jos jednom ste sj**ali post ciji je naslov "rista vs madfrog" a ne tamo neki razlozi zasto su svi gosui presli sa sc-a na war :)
×
×
  • Create New...