Guest Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 kojot \o/ cipi \o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 da me voli i da je volim... Najpametnije ... word Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 da zna da se napravi na gospodzu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 da ima lepe noge i stopala i nikako ZUTI tabani pfuj to je shto se tice fizickog shto se tice mentalnog , da je prsla :) ← Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXoDuS Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 Da ima oooogromu sisu i da je glupa da ne bi smarala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 dobro je sto nema vise devojaka na forumu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 da zna da pravi sarmu, da ima dobru sisu i da ne prica mnogo ← da ima velike sise.. ← Jedino sto bi trebalo ispitati da li ste do ovih zakljucaka dosli na osnovu toga sto ste bili sa ribama koje su imale ove kvalitete, ili iz frustracija sto niste imali takve ribe e, Kjoote, jeb'o si mu kevu. Slazem se :) I'm an ass man. A ovamo satro zagovara nesto protiv pedera, Drale koliko si provaljen to je strasno Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 Ma bratjo, samo da nema venerichnih boles'i. Sve ostalo je stvar dobre volje i spoljnjih faktora. Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fnZbB Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 jel mora da ima klan ← pozeljno je, al gde naci takvog? :D evo ti gotenks onda. ← gde si ga pronasao u mom ZAHTEVU? Quote Out of reasons to charm you. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 Pa koliki su ti zahtevi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sh Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 (edited) gde si ga pronasao u mom ZAHTEVU? ← musho jeste, svaki muzjak voli da jashe :), dajem glavu da igra cs ... Edited July 4, 2005 by sh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fnZbB Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 musho jeste, svaki muzjak voli da jashe :), dajem glavu da igra cs ... ← ne da jase, no da bude jahan. :) Quote Out of reasons to charm you. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 Jedino sto bi trebalo ispitati da li ste do ovih zakljucaka dosli na osnovu toga sto ste bili sa ribama koje su imale ove kvalitete, ili iz frustracija sto niste imali takve ribe ← zwerko, zwerko, zwerko.. ;) ne da jase, no da bude jahan. :) ← volim da mi bude jahan, imam klan, jedino što ne igram ćanter.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fnZbB Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 volim da mi bude jahan, imam klan, jedino Quote Out of reasons to charm you. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 to ti je zajeb ivane kad volis da diskutujes :/ e btw nasao sam i klan!!!! Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patkica Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 (edited) zajeb:D Edited July 4, 2005 by Patkica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fnZbB Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 e btw nasao sam i klan!!!! ← mmmmmmm. Quote Out of reasons to charm you. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 koji rofl ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 Da joj mozak funkcionise vrlo slicno meni, ne mora da bude preterano lepa i zgodna ali mora da bude opicena, luda... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXoDuS Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 Jedino sto bi trebalo ispitati da li ste do ovih zakljucaka dosli na osnovu toga sto ste bili sa ribama koje su imale ove kvalitete, ili iz frustracija sto niste imali takve ribe Ovaj drugi deo je skroz istinit. Ja npr. nikad ne nadjoh devojku sa velikim sisama pa mi je to sad opsesija, dok je drug bio dugo sa ribom sa velikim sisama i sad samo daske juri. Sve su to frustracije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 e al ja nemam pozamasan jedan deo tela koji ti trazis. :p ← daj mu mesec dana i videcesh sta domaca kuhinja moze da uradi Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted July 4, 2005 Author Report Share Posted July 4, 2005 - ovoliku sisu da ima! - a dupe..... mashala - a gde takvu da nadjem ? ← XTRA!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIVP Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 Da obozava moju kitu,..da ownuje,...lepi hedine,..place kad ja pozelim,...da voli da se kara kad ima mecu,..da nevoli mandove,...da nezna da pliva,..da pristojno blajva kobas,..da hoce svaki dan,..da mi daje pare,...da sedi i ceka dok ja igram cs(i po mogucstvu mazi mog macana),..sise ne mora da ima ,bitne su samo bradavice,..dupe nije bitno,...da ima ispravnu,cistu,mirsljavu,uvek vlaznu rupicu,...da nece da primi u cmar,...da se depilira POcelom telu,...nema duge i izlakirane nokte,..Da ima sto manje godina,..I da se ne lozi na letnje hitove tipa :Tanja savic : Tako mlada,....to je to ukratko,... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 U jebote, svi bi lude ribe... idite u kovin jebale vas lude ribe. Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 byp ne misle se bukvalno lude, vec da se zezaju itd...razumes valjda =) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts