Jump to content

Vas tip

Recommended Posts

• Replies 663
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

da zna da pravi sarmu, da ima dobru sisu i da ne prica mnogo

da ima velike sise..

Jedino sto bi trebalo ispitati da li ste do ovih zakljucaka dosli na osnovu toga sto ste bili sa ribama koje su imale ove kvalitete, ili iz frustracija sto niste imali takve ribe [:D]

e, Kjoote, jeb'o si mu kevu.

Slazem se :)

I'm an ass man. [:p]

A ovamo satro zagovara nesto protiv pedera, Drale koliko si provaljen to je strasno [;)]

Heghlu'meH QaQ jajvam

Jedino sto bi trebalo ispitati da li ste do ovih zakljucaka dosli na osnovu toga sto ste bili sa ribama koje su imale ove kvalitete, ili iz frustracija sto niste imali takve ribe [:D]

zwerko, zwerko, zwerko.. ;)

ne da jase, no da bude jahan. :)

volim da mi bude jahan, imam klan, jedino što ne igram ćanter..

Jedino sto bi trebalo ispitati da li ste do ovih zakljucaka dosli na osnovu toga sto ste bili sa ribama koje su imale ove kvalitete, ili iz frustracija sto niste imali takve ribe

Ovaj drugi deo je skroz istinit. Ja npr. nikad ne nadjoh devojku sa velikim sisama pa mi je to sad opsesija, dok je drug bio dugo sa ribom sa velikim sisama i sad samo daske juri. Sve su to frustracije.

Da obozava moju kitu,..da ownuje,...lepi hedine,..place kad ja pozelim,...da voli da se kara kad ima mecu,..da nevoli mandove,...da nezna da pliva,..da pristojno blajva kobas,..da hoce svaki dan,..da mi daje pare,...da sedi i ceka dok ja igram cs(i po mogucstvu mazi mog macana),..sise ne mora da ima ,bitne su samo bradavice,..dupe nije bitno,...da ima ispravnu,cistu,mirsljavu,uvek vlaznu rupicu,...da nece da primi u cmar,...da se depilira POcelom telu,...nema duge i izlakirane nokte,..Da ima sto manje godina,..I da se ne lozi na letnje hitove tipa :Tanja savic : Tako mlada,....to je to ukratko,...