VELIKI KURAC Posted July 3, 2005 Report Share Posted July 3, 2005 (edited) ... Edited November 25, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted July 3, 2005 Report Share Posted July 3, 2005 Verat wireless javna dinamicka IP adresa 512 Kb/s(up/down) -2500 din Kvalitet veze mnogo varira nekada radi super nekada ocajno Nisam nesto extra zadovoljan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted July 3, 2005 Report Share Posted July 3, 2005 tehnicom ako ne ogranichim konekciju ume da se zakachi i na 45,2 Kbps. A od 04:00 do 06:00 brzina dostigne chitavih 4 kb/s ! p.s jednom sam se igrao celu noc i nije mi pukla veza ! ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 3, 2005 Report Share Posted July 3, 2005 Sezam dial-up do skoro - Ok ... onako, fino radi, fino skida ... podrska im je skroz ok, uvek odgovore na poruke i tome slicno. Sezam adsl od skoro - Nisam nesto preterano zadovoljan. Radi, ali sam siguran da bi moglo i moralo bolje. Tehnicka podrska takodje ok, odgovaraju, ovo ono. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 3, 2005 Report Share Posted July 3, 2005 sezam adsl - sve su gori, zaobiđite. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 3, 2005 Report Share Posted July 3, 2005 Verat Dail Up Puca mi veza svakih 10 min ali nije do verata nego do glupe centrale i modema :( Uskoro SBB cable Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 3, 2005 Report Share Posted July 3, 2005 Dobio sam "inside info" od nekih ljudi koji se bave provajdingom i slicno i koji su rekli da se Sezam ADSL zaobilazi u sirokom luku ... Ono, rekoshe kao "sve samo nemoj kod sezama". Preporuke su otisle yubcu, eunetu, beotelu ... Naravno, ovo sa bas nije za ovaj topic, ali opet nekako jeste. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted July 3, 2005 Report Share Posted July 3, 2005 Do skoro na Tehnicom Wireless U pochetku je bilo dobro, a sad je plach majke bozije. Sada na ADSL YUBC Odlichan je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted July 3, 2005 Report Share Posted July 3, 2005 ^ /me ovo pisao :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted July 3, 2005 Report Share Posted July 3, 2005 eunet aDSL 256/64 ono zadovoljan sam(pogotovao download-om koji je uvek preko 25+) samo za igranje nije preterano dobar Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cell Posted July 3, 2005 Report Share Posted July 3, 2005 Suonline Wireless (suboticki provajder) -mnogo lose,ko je dalje od 500 metara od AP-a signal mu je ocajan a i unutar tih 500 metara je gnusan. Dial-up PTT- znate vec kakav je (analogna centrala). Quote Neukrotljivi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted July 3, 2005 Report Share Posted July 3, 2005 (edited) sbb 512k flat, + u najmanju ruku dobar ping (35 ms na .de serverima - na adsl-u je bar 55-60) + dl/ul odnos 2:1 + uvek maximalna brzina (64kB download, 32kB upload) + u zadnje vreme sve bolja tehnichka podrshka + 512k protoka u internoj mrezhi (512k spoljnog interneta i 512k u lokalu odvojeno, ukupno 1mbit) - nat (znachi nemam realnu ip adresu) - povremen prekid veze, u 4-5 dana pukne recimo 2 puta uglavnom za redom na po par minuta -+ cena, 3800 din je moj paket ali kapiram da je 256k sasvim ok za vetjinu korisnika sa skroz prihvatljivom cenom od 2000din (rachunajte koliko bi vas izashao flat + telefonski rachun) sve u svemu, prezadovoljan sam ! GOD BLESS SBB ! Edited July 3, 2005 by rev Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 3, 2005 Report Share Posted July 3, 2005 Shmrc ;( Imao sam dve ipo godine wireless, dok vlasnik tog mog provajdera nije postao greedy pa je sve zanemario i sad sve ode u 3 lepe... Wireless mi ne radi vise, ne vidim NI JEDAN access point NIGDE (centar mi zaklanja PTT zgrada), ADSL-a nece biti skoro kod nas , svaka opcija za dobar net mi odpada, sad sam preko modema na veratu. Idem da se ubijem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 3, 2005 Report Share Posted July 3, 2005 Idem da se ubijem. Nemoj ... Evo ako ti ista znaci moj primer, ja sam imao slicnu situaciju kao tvoju (dial up 19.2, bez mogucnosti za kabl, adsl, wireless bilo sta slicno, pa cak i ISDN ili novu centralu) do pre dva meseca. A od tada do danasnjeg dana se situacija drasticno promenila pa sad sve neki kablovi oko mene, variraju od 256kb do 1mbit ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted July 3, 2005 Report Share Posted July 3, 2005 verat wireless 256 Pa ono u principu zadovoljan moze mnogo bolje u pocetku sam bio razocaran ne znam ni sam zasto mozda zato sto nisam znao dobro da podesim opremu ili im je ap jos bio u test fazi ali kako vreme prolazi sve su bolji jeste da im se obavezno desi da svakih mesec dana bar dva tri dana im ne radi link al sta je tu je Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted July 3, 2005 Report Share Posted July 3, 2005 + u najmanju ruku dobar ping (35 ms na .de serverima - na adsl-u je bar 55-60) Si probao pingove za adsl sa mozda jacheg paketa od 256 :) [meni je 55-60 sa 256/64 paketom]. Javljam pingove sa 768k i 512k za par dana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted July 3, 2005 Report Share Posted July 3, 2005 ping nema veze sa protokom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dandy Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 Sezam ADSL 256/64 vec nekih 4 meseca. Za razliku od nekih ljudi koji se zale, meni radi besprekorno od kada je uveden. Quote Dandy [RUR] Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 SezamPro ADSL 512/128 vec 4 meseca. Mani je takodje besprekorno radio, sem nekih par dana kada su bili radovi u telekomu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 Skoro se skinuo sa jebenog verata i preshao na Sezam dial-up. Prvih par dana je bilo loshe, sad je mnogo bolje. Verat govno, svi su ih provalili, zato i otvaraju predstavnishtva u Budjanovcima i Medjedji. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 ping nema veze sa protokom. ← fala q...... da je neko napokon reko Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ra1n Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 SBB 512k cable do proslog meseca... od ovog sam se vratio na 128k...nema potrebe da im dajem toliko para... zadnje 2 nedelje radi ok...prethodna dva meseca kao posran, tehnicka podrska smrdi, operateri lazhu, trebalo im je mesec dana da se iscimaju i poprave mi net, kao samo 2 ekipe od po 2 lika pokrivaju ceo grad, omfg... sve u svemu sucks ass... Quote ma da... niste ni svesni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIVP Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 Ja koristim modem 56k,konektujem se na 51k,odlicno radi(naravno za modemsku konekciju imam nalog na neobee-u olacam flatrate napravim oko 200 sati neta mesecno i to je to za racun za tel platim oko 1200 din. Interesuje me da li neko ima wireless preko isp-a BEOGRID.NET.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 Verat dial up. Mislim da je ovo maximum dial up pristupa, tako da sam zadovoljan. Naravno, razmisljam i o nekom brzem resenju. Za ADSL nemam tehnickih mogucnosti. O ISDN-u nisam preterano razmisljao. Vajrles mi je totalna nepoznanica. Pokusavam da se informisem na vajrles sajtovima i forumima ali mi i dalje nista nije jasno. Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
th3_3d1t0r Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 (edited) sad sam dosao iz NS-a u nish i conectovao se na dobri stari BANKER... ljudi daj lepo uplatite vreme kod njih i pristupajte preko SMIN-a ... ja na njih nikad nisam imao primedbe...izvlachim maksimum (koji probija i onih teorijskih 48 kbps) i briga me za sve... uz to za uplate od preko 20 sati dobijate i 50% gratis... :) Edited July 15, 2005 by th3_3d1t0r Quote Naposletku ti si dobro znala ko sam ja... Forum Grada Nisa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts