Jump to content

Gospodin Rože Federer

Guest

Recommended Posts

• Replies 121
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ne znam bagdatis mi je bio strahovito gotivan i stvarno nije imao srece...mozda je i ona povredica malo uticala...

no chekamo svi da se safin oporavi od povrede pa da onda vidimo jedinog pravog rozeovog konkurenta na delu...mogli bi se sastati jako brzo..marat je sad pao na 9,10 mesto ja mislim

cuo sam pricu o smanjivanju turnira,ili barem malo vise uskladjenosti termina.preceste su povrede,padovi forme.ljubicic je na primer mogao donekle da parira,nalbandijan jos uvek moze,ali to je sve(bar sto se tice brzih podloga)

salt wat fish fresh wat fish?

• 4 weeks later...

jos cudnije je sto se nadal oporavio skoro od povrede,a pri tom mu i ne idu nesto brze podloge.

gotivim ja da gledam rozea(ne znam ko ne gotivi),al me smorilo bre non stop njega,postade covek sumaher tenisa:)tako da go nadal go!

ono ,navijam za bagdatisa,santora i nadala:)

• 1 month later...

khmkhm,jos jedna pobeda nadala nad rozheom:)zanimljiv mec iako sam pola prespavao,na kraju 3:1 u setovima,turnir u monaku,podloga shljaka.dakle 3. pobeda zaredom nadala nad olmajti federerom!

u narednih mesec dana jos dva turnira na sljaci,na kojima ucestvuju i roze i nadal.bice doista zanimljivo videti da li federer moze da pobedi nadala u ovakvoj formi

pa vec smo diskutovali o tome,ne razumem sta sam ja rekao suprotno?

enivej,duel njih dvojce na sljaci je trenutno najveci duel u muskom tenisu.cini mi se da roze ima veliku zelju da uzme rg ove godine,tako da jedva cekam vidim da li ce uspedi:)

evo sad kad procitam moje postove na ovoj strani skapiram kakav sam utisak ostavio sa onim postom(pogotov sto je ovaj topik posvecen rozeu).

samo sam hteo da prokomentarisem zanimljiv mec i rivalitet koji se razvija izmedju njih dvoje na sljaci.dakle nista vise.ni da je nadal bolji.ni da federer nije najbolji.

Covek kaze kako je Nadal dobio Rozea i vidi samo koliko se Rozeovih fanova javilo, jezivo. Mislim, ja bas gotivim Rozea, ali to sto je izgubio (i jedino gubi) od Nadala znaci da je covek i to je dobro. E sad, sto se mene tice, sljaka je najsporija podloga i zbog toga muski tenis podseca na zenski, a kakav je zenski na sljaci ne smem ni da pomislim. Aj zdravo.

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

Covek kaze kako je Nadal dobio Rozea i vidi samo koliko se Rozeovih fanova javilo, jezivo. Mislim, ja bas gotivim Rozea, ali to sto je izgubio (i jedino gubi) od Nadala znaci da je covek i to je dobro. E sad, sto se mene tice, sljaka je najsporija podloga i zbog toga muski tenis podseca na zenski, a kakav je zenski na sljaci ne smem ni da pomislim. Aj zdravo.

ma ko pricha da je rozhe savrshen? shtavishe mogao si da vidish u majamiju da je chak pocheo i da projavljuje emocije protiv ljubichica ;) jednostavno komentar je zvuchao kao da je nadal postigao ne znam shta, to za njega nije uspeh, dechko stagnira, vec je dokazao da je bolji od rozhea na shljaci :)

• 3 weeks later...