StormScion Posted July 8, 2005 Report Share Posted July 8, 2005 GriM ReapeR , brate batali ti igru , kada je igrash samo zbog "skilla" , ocigledno u njoj vishe nema zabave za tebe .... Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted July 8, 2005 Report Share Posted July 8, 2005 GriM ReapeR je nesto "zagrejan" na paladine ;) inace napravio sam lvl 1 lika na dunemalu .... ime coll :P Aj mozda i nabacim neke levele... lelelelelelle :p Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted July 8, 2005 Report Share Posted July 8, 2005 Dude zar stvarno mislis da vilim da igram sa paladinom....Jedino sto mi je on najveci lvl i u dobrom je guildu koji stalno salje pare(napisano na drugom postu) inace veruj mi da bih ga odmah obrisao ako bi me neko ubacio na srpski guild sledece likove: Hogare-Aliance(night elf) druid-Dunemaul Liveplus-Horde(orc)shaman-Silvermoon PLZ uzasno se smaram... ← Veruj mi, ti si tip coveka kojeg ne bi voleo da vidim nijednom u igri ... a kamoli da budemo zajedno u gildu Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted July 8, 2005 Author Report Share Posted July 8, 2005 Stvarno Grime bash mrzish Paladine.. po nekoj teoretskoj psihologiji trebalo bi da te Paladini bash ownuju da budesh tako ogorchen na njih! :] Ja se slazem da dosta retarda igra Paladina, koliko mi se puta desilo da M O R A M da M O L I M Paldina da me healuje. Ali isto tako postoji dosta dobrih Paladina koji ti nabace smajli na licu jer su sa tobom u partiju. Ali i dalje je istina da je Paladin najvishe noob-friendly class-a. Inache rekao bih da koliko ima nazarenih klinaca Paladina isto toliko ima i Rogueova. Black and white: nije sve u parama, ima tu i druzenja, cimanja, zajednichkog kvestovanja, horde/alliance hunting. Nikada ne bih ushao u gild samo zbog para.. trebalo bi da su ti primarne stvari: ljudi i njihovo ponashanje, razlika izmedju tvog levela~vetjine u guildu i organizacija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nothingman Posted July 8, 2005 Report Share Posted July 8, 2005 Zar ovde nema nikog ko uopste ne zeli da udje u neki gild, i igra kao ranger? Mislim, skroz su mi chudne te priche tipa "sad cu da razvijem tog i tog chara da bih mogao da udjem u taj i taj guild, ili da bih bio dobar u pvp ". Zar nije poenta rpg-a u tome da igrash ono sto najvise volis i da se u potpunosti uzivis u ulogu svog lika? Ja sam, na primer, jos pre nego sto sam dobio wow znao da cu da igram sa hunterom i totalno mi je bilo svejedno koliko je "jaka" ta klasa. Takodje sam bez razmisljanja za profesije odabrao skinning i leatherworking, iako su mi mnogi rekli da od toga nema mnogo koristi (zarade). Mislim bilo bi mi sasvim debilno igrati sa hunterom koji je istovremeno i miner, jer to jednostavno ne ide zajedno i ne daje doprinos uzivljavanju u sopstveni character. Takodje od samog pochetka sam odluchio da se necu prikljuciti ni jednom guildu, jer hunteru sasvim pristaje da igra ulogu "lonely woodsman-a" i da se drzi podalje od organizovanja u guildove. U toku igre igrao sam dosta u grupi i tako upoznao dvadesetak veoma cool likova (od juznoafricke republike do farskih ostrva) koji se nalaze na mojoj friends listi i barem trecina su online kad god se konektujem tako da uvek imam ekipu za igranje. Mislim da je mnogo bolja solucija imati pazljivljo probranu grupu prijatelja nego igrati u nekom guildu gde mozes da naletis na bilo sta ;) Pozdrav! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klindza Posted July 8, 2005 Report Share Posted July 8, 2005 Heh, kao shto svi znate ima topik gde ljudi mogu da napisu... ali nigde nema koji su vam level likovi, koliko ste CHAROVA napravili do sada od kupovine igre .... Sta je char?????????????????? A posto se lvl stalno menjaju nevidim svrhu ovog topica!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IronSERB Posted July 8, 2005 Report Share Posted July 8, 2005 (edited) Uzas kao smo lepo i talentovano rastrkani lvl 60 Ironserb troll rogue FTW !!! - Burning Legon i jos gomila nekih altova al sve ispod lvl 20 Edited July 8, 2005 by IronSERB Quote :) <----- Link to comment Share on other sites More sharing options...
pimpin` Posted July 9, 2005 Report Share Posted July 9, 2005 poshto sam kasno krenuao na eu trenutno sam na lvlu 42 (6 days /played) ali josh nisam doziveo da me neko ponizava u pvpu... danas su bash dvojica naletela iza ledja i ubila me... pa sam ih posle obojicu zajedno jedno 3 puta ubio da su pobegli glavom bez obzira a kamoli da se vrate... (nisu ni izvalili da ih obojicu cepam u isto vreme.. combat spec bloody fury) Quote uvek moze bolje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted July 9, 2005 Report Share Posted July 9, 2005 ma paladin je sranje i ne mogu da zamislim da ga bilo ko igra jer se u svako gotovo svakoj RPG igri pojavljuje bash on, a i da ne tu je warrior ili barbarian, a i meni se pre svega smucilo da gledam grmelja koji nosi sekiru vecu od sebe :P, zato sam napravio ribu human mage ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted July 9, 2005 Author Report Share Posted July 9, 2005 Sta je char?????????????????? A posto se lvl stalno menjaju nevidim svrhu ovog topica!!!!!! ← Char = Character. Svrha = da kazete vash TRENUTNI level, chisto da vidimo ko je dokle stigao! P.S. Ili kreni da chitash topike kako treba ili se vrati na CS deo foruma. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black and white Posted July 9, 2005 Report Share Posted July 9, 2005 Veruj mi, ti si tip coveka kojeg ne bi voleo da vidim nijednom u igri ... a kamoli da budemo zajedno u gildu ← Sad verovatno mislis da sam neki noob.. Da ti pojasnim malo ovaj debil od mog druga sto je pisao ovo (zaklacu ga kad provalim kako je saznao password) mrzi paladine...Vidim da je pisao i po drugim postovima...Batali ga svog paladina ne mrzim uopste i to sto drugi pricaju da je noob classa uopste nije tacno znam da je uvek bio heroj grupe healer buffer itd..Takodje se izvinjavam grimu za ono sto je napisao onaj debil(no hot feelins?)Odma menjam lozinku...Cya Quote It is always gonna be like that.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriM ReapeR Posted July 10, 2005 Report Share Posted July 10, 2005 Graymi gondor u elementu :) Jebi alijansu :P Uvek i na svakom mestu Jedva chekam Myt vs Dalibor :) otju da se sve snimi sa Frapsom! :P Naravno....posle mozes i da okacis ovde posto 3 sekunde ne zauzima mnogo prostora.. Dude zar stvarno mislis da vilim da igram sa paladinom....Jedino sto mi je on najveci lvl i u dobrom je guildu koji stalno salje pare(napisano na drugom postu) inace veruj mi da bih ga odmah obrisao ako bi me neko ubacio na srpski guild sledece likove: Hogare-Aliance(night elf) druid-Dunemaul Liveplus-Horde(orc)shaman-Silvermoon PLZ uzasno se smaram... Skroz si promasio stranu na serverima.....na Dunemaulu je vecina horda sem nekih sto se muce u alijansi...a na Silvermoonu je koliko znam vecina alijansa...ne znam da je tamo neko u hordi....inace ja igram shamana jer mi se svidja i odgovara mi i nisam se mislio od pocetka koju klasu cu da igram...sam mi se igra i rogue i zato imam alta roguea....i sto igras paladina kad ti se ne igra? Ko kad bi ja napravio priesta....mogu oni da pricaju kolko oce da moze bude jak ovo ono iso sam 2 puta ko primarni healer u instancu sa shamanom i smorio se ko nikad otkad sam poceo wow....nikad ne bi mogao da igram priesta.... GriM ReapeR , brate batali ti igru , kada je igrash samo zbog "skilla" , ocigledno u njoj vishe nema zabave za tebe .... hmmmm ovo je vec jedno 3. post na forumu gde glumis nekog psihijatra......e pa to "ocigledno" je samo za tebe izgleda....NHF ali tako je...i da ima mnogo zabave za mene u toj igri tako da si se malko zajebo GriM ReapeR je nesto "zagrejan" na paladine ;) inace napravio sam lvl 1 lika na dunemalu .... ime coll :P Aj mozda i nabacim neke levele... lelelelelelle :p Uvek sam zagrejan za paladine....pa molim vas nisam ni ja djubre bas.....pre neki dan u STV vidim paladina, druida i warriora....paladina sam ubio i otisao, ostale sam pustio.....Nadam se da si napravio horde char, ako jesi whisperuj me in-game pa cu da ti kazem za nas guild tamo i ako treba neka pomoc.... Stvarno Grime bash mrzish Paladine.. po nekoj teoretskoj psihologiji trebalo bi da te Paladini bash ownuju da budesh tako ogorchen na njih! :] Ne secam se kada me je ubio paladin....cak i kad je imao drugara sa sobom....tako da je to samo teoretska psihologija....jednostavno smaraju bre i imaju mnogo kurvinskih akcija....nisam ni ja neunistiv i ja budem ubijen....ali kad mi digne ono djubre od stita i samo pobegne kod guardova ili tako nesto pa monitor bi pojeo covece. Doduse u poslednje vreme ne stizu nesto ni stit da dignu, ima lepa forica ako si tauren....inace da su malo pametni nijedan lik iz horde ne bi mogao da udje u tanaris ili BB iz stv-a ako je tamo 5 paladina Sta je char?????????????????? A posto se lvl stalno menjaju nevidim svrhu ovog topica!!!!!! Jesi nekad razmisljao da napravis paladina ?? Mislim da bi ti mozda odgovarao sudeci i po otalim postovima.... Sad verovatno mislis da sam neki noob.. Da ti pojasnim malo ovaj debil od mog druga sto je pisao ovo (zaklacu ga kad provalim kako je saznao password) mrzi paladine...Vidim da je pisao i po drugim postovima...Batali ga svog paladina ne mrzim uopste i to sto drugi pricaju da je noob classa uopste nije tacno znam da je uvek bio heroj grupe healer buffer itd..Takodje se izvinjavam grimu za ono sto je napisao onaj debil(no hot feelins?)Odma menjam lozinku...Cya No offence taken, ali ako si na Dunemaulu nezavisno od onog sto je receno ili promeni server ili nek ti neko stalno govori gde sam pa ne idi na tu stranu.....i znam da mozda boli ali nema vece noob klase u igrici od njega...ni izbliza... No HARD Feelings Znam da je dugacko ali ne teram nikoga da cita ko nece.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted July 10, 2005 Report Share Posted July 10, 2005 jebena arogantna horda , sva ves treba razapeti ispred stormwinda ... jebeni zeleni orc i babe iq 0 :) aj mass hejt sada malo na hordu ... Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
posmatraci Posted July 11, 2005 Report Share Posted July 11, 2005 (edited) Uvek i na svakom mestu Naravno....posle mozes i da okacis ovde posto 3 sekunde ne zauzima mnogo prostora.. Skroz si promasio stranu na serverima.....na Dunemaulu je vecina horda sem nekih sto se muce u alijansi...a na Silvermoonu je koliko znam vecina alijansa...ne znam da je tamo neko u hordi....inace ja igram shamana jer mi se svidja i odgovara mi i nisam se mislio od pocetka koju klasu cu da igram...sam mi se igra i rogue i zato imam alta roguea....i sto igras paladina kad ti se ne igra? Ko kad bi ja napravio priesta....mogu oni da pricaju kolko oce da moze bude jak ovo ono iso sam 2 puta ko primarni healer u instancu sa shamanom i smorio se ko nikad otkad sam poceo wow....nikad ne bi mogao da igram priesta.... hmmmm ovo je vec jedno 3. post na forumu gde glumis nekog psihijatra......e pa to "ocigledno" je samo za tebe izgleda....NHF ali tako je...i da ima mnogo zabave za mene u toj igri tako da si se malko zajebo Uvek sam zagrejan za paladine....pa molim vas nisam ni ja djubre bas.....pre neki dan u STV vidim paladina, druida i warriora....paladina sam ubio i otisao, ostale sam pustio.....Nadam se da si napravio horde char, ako jesi whisperuj me in-game pa cu da ti kazem za nas guild tamo i ako treba neka pomoc.... Ne secam se kada me je ubio paladin....cak i kad je imao drugara sa sobom....tako da je to samo teoretska psihologija....jednostavno smaraju bre i imaju mnogo kurvinskih akcija....nisam ni ja neunistiv i ja budem ubijen....ali kad mi digne ono djubre od stita i samo pobegne kod guardova ili tako nesto pa monitor bi pojeo covece. Doduse u poslednje vreme ne stizu nesto ni stit da dignu, ima lepa forica ako si tauren....inace da su malo pametni nijedan lik iz horde ne bi mogao da udje u tanaris ili BB iz stv-a ako je tamo 5 paladina Jesi nekad razmisljao da napravis paladina ?? Mislim da bi ti mozda odgovarao sudeci i po otalim postovima.... No offence taken, ali ako si na Dunemaulu nezavisno od onog sto je receno ili promeni server ili nek ti neko stalno govori gde sam pa ne idi na tu stranu.....i znam da mozda boli ali nema vece noob klase u igrici od njega...ni izbliza... No HARD Feelings Znam da je dugacko ali ne teram nikoga da cita ko nece.... ← Nemas ti veze sa WOW-om kao i gomila i iz horde. Ovi majstori koji igraju hordu su isfrustrirana deca. Netreba ih razapeti ispred Stormwinda. TO BI BILA NAJBLAZA KAZNA. Oni bre gube i ako im je data prednost. To ti je isto kao da igras kosarku do 11 sa slabijim, poklonis mu 6 poena i na kraju ga odvalis. Ja bih se ubio da imam prednost u odnosu na druge i da izgubim. Svi ste vi hordasi jebeno retardirani u glavu. Aj sada lepo uzmite te lepe kutije sa diskovima i prodajte nekome pametnijem. Nije za vas WOW. Vec plug. Edited July 11, 2005 by posmatraci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoLf4LiFe Posted July 11, 2005 Report Share Posted July 11, 2005 Koji si ti bre qrac da nam kazesh ovo?:P Pogledaj se u ogledalo...Sad shto te neki hordash GANKuje na svakom choshku zabole me:) Sledeci put razmisli malo pre nego shto postujesh ovo kiddo...I dosta hvalisanja i pisanja kako si ubio 15 lvl-a veceg shamana (da nisi mislio 15 lvl-a nizeg?)... Ti si bre najvechi n00b na 4umu...Da ne uradish osnovni quest na pochetku!! I posle kazesh da je horda retardirana...PFff sa tobom ne bi nijedan normalan igrach bio u party,a kamoli da udjesh u guild,pa ja bi bre prvi /gquit da sam u tom guildu... Sa ovakvim retardima WoW postaje dosadan:D BTW mi bi vas na kolac pa kroz glavu ili bi vas obesili(kao kod SM-a) Po3 idem malo da jebem alijansu a posebno paladine...Uf shto nismo na istom serveru da i tebe malo:D EDIT:mislim da si malo pomeshao strane;vi iz alijanse ste isfrustrirana deca... Quote It's fine, learn 2 die. http://img79.echo.cx/img79/3849/trashcat8zh.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted July 11, 2005 Report Share Posted July 11, 2005 (edited) zasto se svaki topik odmah pretvori u prepucavanja klinaca ? ono, kde su "stara" vremena kada su ovde postovali samo 1337 likovi ;p Edited July 11, 2005 by coll Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoskg Posted July 11, 2005 Report Share Posted July 11, 2005 Dosta bre vise pljuvanja, ako imate takve stvari 1 drugom da pricate vidite se uzivo pa se dogovorite. Nadam se da ce neki moderator ovo da vidi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 11, 2005 Report Share Posted July 11, 2005 jaooo...izazivate mi glavobolju a to ne valja... svima ovde grupno upozorenje... a sada ce da padne i special sticky topic.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoskg Posted July 11, 2005 Report Share Posted July 11, 2005 bravo za sticky, Kole! Svaka cast, red je bio! Poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
batina Posted July 11, 2005 Report Share Posted July 11, 2005 (edited) bas me zanima da li ce prestati da se prepucavaju. A ako ne prestanu da vidim sankcije Edited July 11, 2005 by batina Quote nema te logike koja ce me zaustaviti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted July 11, 2005 Report Share Posted July 11, 2005 u hu hu lep sticky ! I leba vam shto svako pre svega mora ali mora da stavi ono "n00b" ? tako je debilno i svako ko nema shta da kae obavezno to ubacuje u post! Ako ste tolike baje, trazite od bliiza character migration na server onoga kojeg mrzite i tucite se do mile volje, a nemojte wow 4um da zagadjujete ovakvim totalno raspalim prozivkama >:P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
posmatraci Posted July 12, 2005 Report Share Posted July 12, 2005 Koji si ti bre qrac da nam kazesh ovo?:P Pogledaj se u ogledalo...Sad shto te neki hordash GANKuje na svakom choshku zabole me:) Sledeci put razmisli malo pre nego shto postujesh ovo kiddo...I dosta hvalisanja i pisanja kako si ubio 15 lvl-a veceg shamana (da nisi mislio 15 lvl-a nizeg?)... Ti si bre najvechi n00b na 4umu...Da ne uradish osnovni quest na pochetku!! I posle kazesh da je horda retardirana...PFff sa tobom ne bi nijedan normalan igrach bio u party,a kamoli da udjesh u guild,pa ja bi bre prvi /gquit da sam u tom guildu... Sa ovakvim retardima WoW postaje dosadan:D BTW mi bi vas na kolac pa kroz glavu ili bi vas obesili(kao kod SM-a) Po3 idem malo da jebem alijansu a posebno paladine...Uf shto nismo na istom serveru da i tebe malo:D EDIT:mislim da si malo pomeshao strane;vi iz alijanse ste isfrustrirana deca... ← Sta si bre zapenio. Salio sam se. Ovo samo malo proveravam kako reagujete na forumu na provokacije. Jebote koliko ste laki na provokaciju. Kao mala deca kome je uzeta zvecka iz ruke. Aj necu vise da vas provociram, vidim da ste laki na obaracu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
posmatraci Posted July 12, 2005 Report Share Posted July 12, 2005 (edited) Aj nemoj se nerviras, bez potrebe. Dizete toliku prasinu zbog jedne jebene igre. Daj resavajte probleme i pomozite ljudima koji imaju problem u WOW-u, a ne tu da procenjujete ko je dobar a ko los igrac u WOW-u. To sam isto napisao i u drugom postu. A ono pljuvanje sa moje strane, nadovezao sam se na onog tipa sto je pljuvao po hordi. Bilo mi zanimljivo ono za raspece. Edited July 12, 2005 by posmatraci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted July 12, 2005 Report Share Posted July 12, 2005 (edited) wtf, ti si izgeda gadno prso kada pricas sam sa sobom ? Edited July 12, 2005 by coll Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
posmatraci Posted July 12, 2005 Report Share Posted July 12, 2005 (edited) wtf, ti si izgeda gadno prso kada pricas sam sa sobom ? Edited July 12, 2005 by posmatraci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts