Kole Posted June 24, 2005 Report Share Posted June 24, 2005 nene maude..ti izgledash tako iz sasvim drugih razloga ;oP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 .. smor mi, dosao sam sa scadbe najlepse koleginice sa smera... pijan sam ko biulja... i reci sad me pukne da se krknem... a necu, nego ono.. have no phear ! smaracu ja vas jos dugo... al kao, mislite o tome.. sva sreca pa sa ja trezven, i zaljubljen... pa necu da se samokoljem.. zbog nje izmedju ostalog.. lepo sam ti ponudio da bri Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 negde procitah da je na jednom delu australjije prosecna dnevna temp. 25-30 stepeni... znaci idealno... nema naglih promena temp. pritisak normalan... svej e nenormlano dobro... ali opet prosechan zivotni vek je tamo oko 50 god?!?!?! tako da je oo bas zdravo za nas mladje :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 ma brate ti si uzasan, nema te vise nigde...ramenca ko moja mala :P ← a jeste sad .. jel mi se i smanjila kita ko tvoja =) nene maude..ti izgledash tako iz sasvim drugih razloga ;oP ← pa ti bi onda trebao da izgledash ko undead a izgledash ko drashko =) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 negde procitah da je na jednom delu australjije prosecna dnevna temp. 25-30 stepeni... znaci idealno... nema naglih promena temp. pritisak normalan... svej e nenormlano dobro... ali opet prosechan zivotni vek je tamo oko 50 god?!?!?! tako da je oo bas zdravo za nas mladje :P ← golanska visoravan.. 27 stepeni tokom cele godine.. al kapiram da bi se smorio, nije baš australijski standard :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 pa znam na shta si mislio nego si ti pogreshno protumachio odgovor .. a shto se australije tiche severni deo (oko Darvina) je kul (sve sem ljudi koji su smor) dok na istochnom delu dan izgleda: kisha, komshija se ubio, kisha, ushla ti shkorpija u kucu, kisha, kriket, kisha ... Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 ne postoje glupi odgovori postoje samo ljudi koji glupo tumache al dosta o tome treba da se tivra na skripte Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1cha Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 recimo da mi se svakog dana od trenutka kada se probudim(a spavao sam 12 sati)posle jedno pola sata ponovo prispava:)))...ozbiljno Quote Da be, da be... CyberProUnited Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 al dosta o tome treba da se tivra na skripte ← uf, fala bogu da sam zavrsio sa ovime za jun:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted June 25, 2005 Author Report Share Posted June 25, 2005 kisha, komshija se ubio, kisha, ushla ti shkorpija u kucu, kisha, kriket, kisha ... ← Xtra fora, valjah se od smeja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 ko razume svatice :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts