ZerBah Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 Bice piva danas, a? А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 Uf danas savrshen dan, bash lepo, uopshte nije vrutje... Legao sam u 3, ustao u 2, naspavao sam se bash, idem sad da rucham pa cu da odem po guarane i gletajtu film neki... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 lele, posle pauze od 2mes. jedva odradim 40 push apova :/ idem da se istushiram za koji min... ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 Znači vreme je extra....šteta što nije bilo okupljanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 (edited) dl post....delete.... Edited August 1, 2005 by Corey Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 (edited) oces da kazes da je film dobar?????? ← Da, kako si shvatio? Edited August 1, 2005 by Ivan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 Ne. Tvoje pljuvanje po njemu samo znači da ga nisi razumeo. Ne mora da ti se sviđa, ali daleko od toga da treba da ga nazivaš sranjem... Pazi kada sam znao da ćeš to reći....nije to u pitanju nego mene film smara za medalju i ne sviđa mi se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FingolfiN Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 Cekaj znaci glavna glumica udje u neki klub i pocne da masakrira redom 50-100 ljudi i to je tebi zanimljivo? Radnja filma se zasniva na tome da joj je neko sjebao zivot i sad se ona sveti... Mozda se moja filmska opredeljenja razlikuju od vasih ali film nije cak ni prosecan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 skroz taj rad Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 Cekaj znaci glavna glumica udje u neki klub i pocne da masakrira redom 50-100 ljudi i to je tebi zanimljivo? Radnja filma se zasniva na tome da joj je neko sjebao zivot i sad se ona sveti... Mozda se moja filmska opredeljenja razlikuju od vasih ali film nije cak ni prosecan. ← mene je isto smorio... А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 (edited) Cekaj znaci glavna glumica udje u neki klub i pocne da masakrira redom 50-100 ljudi i to je tebi zanimljivo? Radnja filma se zasniva na tome da joj je neko sjebao zivot i sad se ona sveti... Mozda se moja filmska opredeljenja razlikuju od vasih ali film nije cak ni prosecan. ← Ako si tu scenu tako shvatio, nemamo o čemu da pričamo. Mogao bih sad da poku Edited August 1, 2005 by Ivan Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 LM BEER as promised! А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 (edited) mene je isto smorio... ← I Kventin Tarantino je debil a meni je je killbill malo smesan film a i Uma Turman je odvratna btw svaka cast za vopi Edited August 1, 2005 by killYg0r Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 Ali reklama za film je totalni smeh.... "Ona je plaćeni ubica.Na dan njenog venčanja njen gazda ulazi i ubija sve prisutne ali ona je supermen i uspeva da previživi i da se oporavi i sprema osvetu" "Im going to kill Bill" rofl A tek ona scena kada se ona bori sa onim čičicom i on je kao glavni šmeker nindža i ona ne uspeva da ga takne ni jednom....smešno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 Svaka chast i za pivo, stvarno extra radish. 3DMax jel tako? Nego, nisam gledao Kill Bill nijedan, jer mi se ne gleda, i meni se chini da nije bash neshto. Uma Turman meni izgleda sasvim ok, chak i dobro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 [quote name='Ivan Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 Kill Bill 2 po meni kao shto sam vec rekao mozhe da prodje(malo je glup onaj deo kad se ona shunja pola chuke ispred Bill-ove gajbe, kao neke nindza munje-fore, a on je docheka na sachmu), ali kec je bukvalno komedija, odseche liku glavu, ili onoj ribi ruku, i nastane fontana krvi... Gimme a break! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 Ali reklama za film je totalni smeh.... "Ona je plaćeni ubica.Na dan njenog venčanja njen gazda ulazi i ubija sve prisutne ali ona je supermen i uspeva da previ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 Dosao sa mora u sredu xtra se proveo , sad mi popravili net pa doso :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 ustao sam u 1, blejao, pio kafu, igrao Civ u pidzami do 7, odgledao vesti, digao mi se od ponosa kad sam video kako smo ljuti na Chokalije, istusirao se, i sad idem negde da se zajebavam... MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 lol. topik jos uvek rula... :))) inace, ja dosao mrtav sa posla.. proradio kablovski konacno.. i tako.. mrtav sam skroooz, i smrdim kao vepar.. palim pod tush ;] Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fnZbB Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 hm izasla sa drugom danas na piCe ono 3 godine se nismo videli & citavo vreme mi blejio u sikice dok smo pricali kako je to neprijatno vojna akademija.. cccc :p Out of reasons to charm you. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 hm izasla sa drugom danas na piCe ono 3 godine se nismo videli & citavo vreme mi blejio u sikice dok smo pricali kako je to neprijatno vojna akademija.. cccc :p ← uff, a ti ga ne bi gledala u ***** da si bila godinu dana samo sa zenama?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fnZbB Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 uff, a ti ga ne bi gledala u ***** da si bila godinu dana samo sa zenama?? ← godinu dana bio samo s muskarcima? o cemu ti pricas... :) sad su bili u uk, na krfu, ne znam gde sve - nisam ga bas slusala, vruce mi je bilo... kaze, namestali im XX (neki oficiri ili sta god *ne razumem se u cinove*) svoje cerke [!!] da ih 'zabavljaju'. Out of reasons to charm you. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 rofl... pogresi covek... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts