VELIKI KURAC Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 [quote name='Ivan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 Shta mislish oce li biti ljudi danas u baronu? Ja sam isto mislio da se chujem sa nekim ortacima za danas, bash bi tamo ishli ako bi izlazili negde. 5.45 AM, a ja josh uvek ne spavam... Bio sam previshe zauzet prosipanjem pameti na wc3 forumu. Ne kazhem da sam najpametniji, ali tamo definitivno jesam. Odo sad da chitam one glupe zakone po ko zna koji put... Bolje od muje i hase 100 puta ← Ako ostane prijatno vreme, 100% ce biti ljudi, posebno jer je petak. Kapiram da bi mogli zajedno, vec jednom poshto se dogovaramo vec X dana. Aj zovi me kad se probudish. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 o5 ustao, o5 kafa, o5 IRC, o5 forumi... all work and no play makes Jack a dull boy... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 chizro bezhi od tog kompa vise :) sad sam ustao idem na bazen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nykolla Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 alo ljudi bre ovo ima 50 strana!!! vi niste noramalni ... P.S.Ovim se potvrdjuje ona stara sto gluplji topic to vise postova :-P Nije vazna brzina vazan je skill. http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kurshlus Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 Razmishljam dali da se ubijem ili samoubijem , jer mi je istekla pretplata za WOW! Just great... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 evo smaram se kod sestre, blejim... veceras radim mrtvacku smenu od 21:00, prosto mi se ne radi. ZELIM DA IDEM NA KUPANJEEEE :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fnZbB Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 uuuh idem sadE na pjazicu da pravim kule & gradove od peska. :p Out of reasons to charm you. Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 Idem kod drugove sestre na punoletsvo vecheras, ustao sam u 1, ruchao sam, sad cugam sinalco i hladim se, idem malo cs pa cu na basket... Kao i uvek prvo sam ustao i video dokle je doshao dload kad ono qrac, ugashen komp, ja napao babu, rek`o koliko puta sam ti rekao da ga ne gasish, a on mi kazhe da je nestalo struje, i ja je ne izgazim ( shala :P ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 oko 2 bio u teretani , ← Teretana a 88 god?Tu nešto ne leži,ili si visok 150 ili te svi biju ili si kreten. P.S.Čekam ortaka da mu se najebem keve treba da je kući a nema ga,dogovorili smo se da danas idemo na Adu na odbojku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RembranT Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 jao sto sam se najeo aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ovo je ne izdrzivo... sada pijem prolom vodu... i tako radim treba da instaliram neki windows ali mi MRSKO ZA MEDALJE MI MRSKO :( moracu sebi da kupim neku knjigu sa php-om pa ako neko ima neki predlog rado bih ga prihvatio... eto my2cents Get A Life - Go Kill Yourself Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 Sinoc lego' u 5 a ustao u 9 da bi isao na cas,nisam ni za kurac,idem sad do sobe da odremam na kratki rafal pa onda da polako pakujem stvari,doslo vreme da se vratim u bg! Do jaja...Nadam se da se desava nesto zanimljivo u bg-u :) Jbt al' mi proletele ove 4 nedelje,ko da sam juce stigao. Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 hehehe, sad me provalio ortak (inache moderator na my city forumu) da sam mu promenio signu u nesto gadno.. bash sam zao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 zagovnalo se vreme na zlatiboru, tako da blejim u gajbi i vatam zjale. lepe su, velike i okrugle.. mislim, te zjale što hvatam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 turnir na pesku proshli osminu,chetvrt i ispali u polu finalu od najboljih ortaka :| oni nama 2 gola u prvoj minuti, mi njima 2 u zadnjoj.Ispali na penale :| Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 Teretana a 88 god?Tu nešto ne leži,ili si visok 150 ili te svi biju ili si kreten. ← svasta sta ima lose u tome sto ide u teretanu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 svasta sta ima lose u tome sto ide u teretanu? ← Pa nema nista lose u teretani ali netreba ici pre 17te godine bar ne aktivno Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 (edited) Teretana a 88 god?Tu ne Edited July 22, 2005 by killYg0r Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 Jooj ljudi koje srece...dosla mi baba iz Amerike pun mi frizider M&M,Red bull-a....do jaja mi je,davim se ;))) Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 za 7 sati pichim za zlatibor.. za vikend.. pre toga idem malo da se nacirkam pa da prespavam put.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RembranT Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 uuuh idem sadE na pjazicu da pravim kule & gradove od peska. :p ← mnogo si ti 'mazna' koliko primecujem :))) ako smem da primetim, naravno :))) @topic brate kod mene je ludnica ovde milion ljudi se dere/vristi nije normalno... ne mogu viseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Get A Life - Go Kill Yourself Link to comment Share on other sites More sharing options...
fnZbB Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 mnogo si ti 'mazna' koliko primecujem :))) ako smem da primetim, naravno :))) ← razmazen0. :D eeeeeeee. ne moZEM da verujem sta sam videla na bk vestima, devojcicu od 3 godine sexualno zlostavljao majmun od 31, momak njene mame. jos devojcica umrla. :( :( :( :( Out of reasons to charm you. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 Pa nema nista lose u teretani ali netreba ici pre 17te godine bar ne aktivno ← pa ne radi neke vezbe koje mogu da mu sjebu razvoj ( valjda ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 ribO gde je mozak ?! krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 pa ne radi neke vezbe koje mogu da mu sjebu razvoj ( valjda ) ← Pa nebi trebalo da se rade vezbe stojeci i neke vezbe sa mnogo velikom kilazom A posto ja to ne radim sasvim sam obezbedjen po pitanju sjebavanja razvoja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts