ch1zra Posted July 10, 2005 Report Share Posted July 10, 2005 (edited) pa koji bi nick mogao... dolaze u obzir pored ch1zra i : sotonjara PrikaMetalMaster undead btw, upravo sam vrlo ispizdeo... igram Manhunt sat i nesto vremena bez asejva.. mlatim hammerom neke ludake, i prcne mi struja, samo onako flashne.. i masina mi se resetuje.. grr... da mi je sad neko iz elektrovojvodine.. da njega malo hammerujem btw, jel neko igrao Manhunt ?? poprilicno krvava igra... Edited July 10, 2005 by ch1zra Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 10, 2005 Report Share Posted July 10, 2005 Dokle ce da traje ovaj topic ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted July 10, 2005 Report Share Posted July 10, 2005 Dok se chovechanstvo ne unishti tako shto ce kometa tempel 1 da zvizne u zemlju ... Dakle hmmmm nikad ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RembranT Posted July 10, 2005 Report Share Posted July 10, 2005 dosao na posao pospan josh uvek... gledam da se nesto desi BILO STA ali i dalje muk! A topic je jedan od boljih na forumu zasto bi prestajao :) Get A Life - Go Kill Yourself Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted July 10, 2005 Report Share Posted July 10, 2005 the watch is called "diamond fiction" & is made of more than 800 full cut diamonds. mjau. ← U je.. dobar sat, a kolika mu je cena? Prvorodjeno dete ili samo oba bubrega? Inache.. kapiram da bi zelela takav sat? E PA NEMA, HAHAHAHHOHOOHOHHOHIHIHI.. prso sam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted July 10, 2005 Report Share Posted July 10, 2005 jel zna neko gde ima vrhunska kafa u Beogradu, mislim na kafice (nemojte samo Grinet), ali bas onako provereno dobra? ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted July 10, 2005 Report Share Posted July 10, 2005 Sta fali Grinet-u :) Tu ti jako tesko mogu pomoci jer ja navise volim da pijem kafu koju sam sam spravio :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted July 10, 2005 Report Share Posted July 10, 2005 postavljam neke tutorial.. qrcim se.. smaram narod na netu.. skidam muziq.. jbt, kakav sam ja napoleon... upravo se divim sebi ← chizra debilu, kapiram da si hteo reci APOLON a ne napoleon... Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted July 10, 2005 Report Share Posted July 10, 2005 verovatno je opet pijan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted July 10, 2005 Report Share Posted July 10, 2005 chizra debilu, kapiram da si hteo reci APOLON a ne napoleon... ← Hteo je da kaze Napoleon jer je on bio poznat kao covek koji radi vise stvari odjednom.. I ne vredjaj decka bezveze,kad si ovde ti ispao glup.. Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 10, 2005 Report Share Posted July 10, 2005 30 strana topica Ovo mora da je rekord RUR-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 10, 2005 Report Share Posted July 10, 2005 Nije, mislim da je bilo i vishe na nekim topicima - tipa 40-50 strana. To moramo da pitamo Lucky-ja, on verovatno zna. А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted July 10, 2005 Report Share Posted July 10, 2005 Posvadjao sam se sa najboljom drugaricom.. ;/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 10, 2005 Report Share Posted July 10, 2005 pa bili su oni topici tipa 2002 do 2002 i tako:)...a i topic o simpsonovima... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 10, 2005 Report Share Posted July 10, 2005 pa bili su oni topici tipa 2002 do 2002 i tako:) ←Ke? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 10, 2005 Report Share Posted July 10, 2005 ko zna zna:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted July 10, 2005 Report Share Posted July 10, 2005 Tako je dule to ovi newcome-eri ne kapiraju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted July 10, 2005 Report Share Posted July 10, 2005 Al nikad nije bilo nabudzeno do 2002,2003 ili kolko vec.Jer je jebeno nemoguce! :) Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 10, 2005 Report Share Posted July 10, 2005 (edited) ko zna zna:) ← Ako mi kažeš biću ti najbolji drug Tako je dule to ovi newcome-eri ne kapiraju ← Kome bre ti newcomer:) Edited July 10, 2005 by Corey Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted July 10, 2005 Report Share Posted July 10, 2005 jel zna neko gde ima vrhunska kafa u Beogradu, mislim na kafice (nemojte samo Grinet), ali bas onako provereno dobra? ← u YBC`u ... recicu ti sutra tacnu adresu... odlcna kafa :) ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted July 11, 2005 Report Share Posted July 11, 2005 @ remedy nemas pojma.. @ Atomic pulse nisam... @ elvis tacno tako. @ topic savrseno sam ispizdeo... i savrseno sam skenjan... veceras sam saznao da mi devojka u utorak pali u banju, uplatili joj njeni kao sto je upisala fax, ovono... a fora je sto sam ja nju u poslednje 3 nedelje video 4 dana.. prvo je bila u bg-u zbog prijemnog, pa dosla ovde na dan, pa zapalila sad u 5ak na upis. dosla sa upisa, i juce zapalila na slayere... sad u utorak ide u banju do ponedeljka, a mene, kakav sam kreten, pozvace za bg da radim u 4-vrtak/5ak... i dokurca veselje... necemo se videti narednih mesec dana... btw za one koji nisu primetili iz mojih postova u par prethodnih dana, zaljubljen sam kao njasvi, pa mi ovo malo tesko pada... @ svi, nisam pijan... samo sam skurcan. Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted July 11, 2005 Report Share Posted July 11, 2005 @ svi, nisam pijan... samo sam skurcan. ← Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted July 11, 2005 Report Share Posted July 11, 2005 ... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RembranT Posted July 11, 2005 Report Share Posted July 11, 2005 brate kada krene nizbrdo... :( sta sad! videces se nece pobeci :( a da pijes mnogo - pa... sad ovde sam poslednjih dana i svaki tvoj 2gi post je izvinjavam se pijan sam :) (sto i nije lose u sustini:) btw. kakve su mogucnosti dobijanja tog tag-a UT sektas? Get A Life - Go Kill Yourself Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted July 11, 2005 Report Share Posted July 11, 2005 sta sad! videces se nece pobeci :( o_O ?? ovo me malo buni... a inace tag mi je "metalheads".. "UT sektas" mi je titula... a to je ipak unique Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts