Jump to content

Aj pricajte...

Recommended Posts

pa koji bi nick mogao... dolaze u obzir pored ch1zra i :

sotonjara

PrikaMetalMaster

undead

[:D]

btw, upravo sam vrlo ispizdeo... igram Manhunt sat i nesto vremena bez asejva.. mlatim hammerom neke ludake, i prcne mi struja, samo onako flashne.. i masina mi se resetuje.. grr... da mi je sad neko iz elektrovojvodine.. da njega malo hammerujem hammer.gif

btw, jel neko igrao Manhunt ?? poprilicno krvava igra...

Edited by ch1zra

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

the watch is called "diamond fiction" & is made of more than 800 full cut diamonds. mjau. [:X]

diamond_fiction_b.jpg

U je.. dobar sat, a kolika mu je cena? Prvorodjeno dete ili samo oba bubrega?

Inache.. kapiram da bi zelela takav sat? E PA NEMA, HAHAHAHHOHOOHOHHOHIHIHI.. prso sam! [xx(][:D][:D][:D][:D][:D]

chizra debilu, kapiram da si hteo reci APOLON a ne napoleon...

Hteo je da kaze Napoleon jer je on bio poznat kao covek koji radi vise stvari odjednom..

I ne vredjaj decka bezveze,kad si ovde ti ispao glup..

Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada...

@ remedy

nemas pojma..

@ Atomic pulse

nisam...

@ elvis

tacno tako.

@ topic

savrseno sam ispizdeo... i savrseno sam skenjan... veceras sam saznao da mi devojka u utorak pali u banju, uplatili joj njeni kao sto je upisala fax, ovono... a fora je sto sam ja nju u poslednje 3 nedelje video 4 dana.. prvo je bila u bg-u zbog prijemnog, pa dosla ovde na dan, pa zapalila sad u 5ak na upis. dosla sa upisa, i juce zapalila na slayere... sad u utorak ide u banju do ponedeljka, a mene, kakav sam kreten, pozvace za bg da radim u 4-vrtak/5ak... i dokurca veselje... necemo se videti narednih mesec dana...

btw za one koji nisu primetili iz mojih postova u par prethodnih dana, zaljubljen sam kao njasvi, pa mi ovo malo tesko pada...

@ svi, nisam pijan... samo sam skurcan.

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...