Guest Posted September 6, 2005 Report Share Posted September 6, 2005 what at me? nemoj da ti dođem :P gle, radi forum.. :D dakle, jeo sam burek.. bajat i loš.. uz to pio neki pančevački jogurt koji neka mlekara pakuje posebno za maxi, i mogu vam reći da nije loš uopšte.. a pošto sam znao da će mi četvrt bureka biti malo, kupio sam kroasan sa eurokremom pride.. taj kroasan me je podsetio na devedesete, ne po dobrom, naravno.. eurokrema je imao kolko klaudija šifer crnog ispod noktiju.. totalno ko ona štek vremena kad si u supermarketu ponedeljkom imao kisele krastavčiće, a subotom rumunski toalet papir bez rolne.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted September 6, 2005 Report Share Posted September 6, 2005 Uh odradio motorolu, napokon... Zena mi se skroz isparanoisala nekim textovima o trudnoci koje je uspela da iskopa na netu. Rekao sam joj da iskulira, na shta mi je ona rekla da ce mi dati da prochitam sve to - AAAAAA Hmmm...Mora da ti fino zaradjujesh :) ← Zavisi shta smatrash pod "fino" А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 6, 2005 Report Share Posted September 6, 2005 Danas toliko toga imam da uradim da to nije normalno. Dobar deo sam uradio, poplatjao neke racune, produzio adsl, kupio kredit itd. ali me je smorilo sto mi je Dual Optical pobegao bukvalno ispred nosa jer je u prosli petak bio tu, danas vise nije. To je verovatno bio jedini preostali novi primerak u citavom gradu. Sad pravim planove za dalje, trebalo bi da idem na odbojku i tako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 6, 2005 Report Share Posted September 6, 2005 Skinuo neki pack ikonica,mnogo su do jaja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 6, 2005 Report Share Posted September 6, 2005 e, jel ima još uvek karata za odbojku? i pošto su? banuo bih jer nemam pametnija posla, al nisam nešto lud da čekam u redu il dajem velike pare.. aj uštedi mi 15 minuta šetnje :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted September 6, 2005 Report Share Posted September 6, 2005 dosao gajbi...vecerao.....sad se smaram na netu....skidam neku ziku..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted September 6, 2005 Report Share Posted September 6, 2005 Ločete ujutru u 12,lol :D ← sto lol?? pa uvek je dobro vreme za pijenje @topic sutra polazem prijemni na pravnom... wish me luck... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 6, 2005 Report Share Posted September 6, 2005 ^^ Kad bolje razmislim par puta smo i mi to radili ali sve zavisi kad ustaneš :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted September 6, 2005 Report Share Posted September 6, 2005 e, jel ima jo It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted September 6, 2005 Report Share Posted September 6, 2005 Danas toliko toga imam da uradim da to nije normalno. Dobar deo sam uradio, poplatjao neke racune, produzio adsl, kupio kredit itd. ali me je smorilo sto mi je Dual Optical pobegao bukvalno ispred nosa jer je u prosli petak bio tu, danas vise nije. To je verovatno bio jedini preostali novi primerak u citavom gradu. Hocesh da ti prodam mog? Malo koriscen (4 godine), ne vide se ostaci glidera ispod (znachi samo ravna povrshina), ali radi ko nenormalan...ako nadjesh gde ima novih, odmah idem po jedan, mish je neprevazidjen. @topic: Vratio se iz shkole... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted September 6, 2005 Report Share Posted September 6, 2005 E, a de je VEGE!??!?! V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted September 6, 2005 Report Share Posted September 6, 2005 idemo do 10000 postova ? krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted September 6, 2005 Report Share Posted September 6, 2005 (edited) Malo pre gledam neku "teen" seriju na Studiu B... Prilazi lik ribi (nova u skoli) on:Hi,i heard that you're from new york,i'm from ny! Ona:really,which part??? On:......Buffalo...! znaci LOL!!! @green ortak juche kupio u mamutu 550 pa ono...a da ce do 17 poskupeti na 1000+ to sigurno... Edited September 6, 2005 by doca_fcrs_LFC Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 6, 2005 Report Share Posted September 6, 2005 ^^ haha gledo sam :)) inače serija je vrh sudeći po 3 odgledane epizode. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted September 6, 2005 Report Share Posted September 6, 2005 Jel jesi...??? Dobra je serija skroz... Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 6, 2005 Report Share Posted September 6, 2005 e, jel ima jo Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted September 6, 2005 Report Share Posted September 6, 2005 Idem da gledam x files pa cu da pochivam... Jbt ne mogu da se naviknem na rano leganje zbog shkole :(( Neee, evo pochinje a hteo sam da odgledam malo rnitjaaaa, neeee :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 6, 2005 Report Share Posted September 6, 2005 Odgledao sam kosharku danas, nadam se da ono isprobavaju kombinacije za Evropsko prvenstvo i da cemo igrati makar malo bolje :) Posle toga sam bio na bilijaru, a sad planiram da idem da spavam, sutra mi je ceo dan full. Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted September 6, 2005 Report Share Posted September 6, 2005 Posto ja ne gledam TV uopste jel zna neko u kojim je terminima ta serija, jednom sam je slucajno uhvatio i bilo je skroz cool ;) prajsles... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 6, 2005 Report Share Posted September 6, 2005 bio u gradu sa drugarima, sad sam se vratio, otvorio pivo i kuliram.. a neki ljudi nikako da mi olakšaju neke stvari.. :( no, koga briga, sad ću da vidim ima li dobrog tenisa (sinoć sam samo na "žene" naletao), ili ću samo da spavam.. za sutra imam zakazano neko duvanisanje sa nargilom, između ostalog.. :) Ako ti se gleda mech danas, protiv Francuske, mislim da su preostale samo pozicije "gore visoko" a ne u prvoj ili drugoj zoni. Za cenu ne znam tacno, ali ispod 500 dinara nemoj ni da kreces put arene (koja ti je tako daleko). Naravno da je neprevazidjen, zato ga ni nema vishe nigde niti prave tako dobre modele nove. ← zapravo sam hteo da gledam meč juče, a danas imam ispunjen dan tako da ne mogu.. plus, već smo obezbedili plasman tako da verovatno neće igrati prva postava i neće igrati ozbiljno.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted September 6, 2005 Report Share Posted September 6, 2005 @suba pogledao sam ti profil... ROFL za sliku!!! Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 6, 2005 Report Share Posted September 6, 2005 Danasnji mec je nekako bio promashaj ;) Prvo smo igrali sa Holandijom i svi su znali da cemo pobediti, onda je mech bio u 18h i tako da nesto nikako nije odgovarao :) Od tenisa ima sada nesto live, al' ne verujem da cu gledati, mnogo mi se spava. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted September 6, 2005 Report Share Posted September 6, 2005 bio do drugarice... danas odradio ispit korektno.. trebalo bi da prodjem... cekam sutra The Moment Of Truth... god help us all Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted September 7, 2005 Report Share Posted September 7, 2005 OMO OMG!!!111 IZGLEDA JE GOTOV STRAJK SUTRA U SKOLU :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted September 7, 2005 Report Share Posted September 7, 2005 Nisam spavao celu noc, bio sam u igraonici, sad se spremam da odem do shkole da sredim neka chuda za ekskurziju, a posle na neku bleju najverovatnije, ako budem imao snage. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts