ZerBah Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 Bash me interesuje chime putujete na more? Autom, autobusom, avionom, vozom? А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 vozom ili kolima...mada mi je u poslednje vreme smor i jedno i drugo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 A kuda idete obichno na more, poshto kapiram da CG odavno nije u modi? U poslednjih nekoliko godina sam bio 2 puta u Egiptu (Sharm El Sheikh) uglavnom zbog toga shto je dosta pristupachno ici tuda iz Moskve, a i koralni grebeni su zakon. А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 Idem bas-om u CG jedina gora kombinacija je auto stopom u albaniju kao sto sam vec jedanput reko :)) Ali nije strano. Ono popijem jedno konjsku pilulu za spavanje koja aktivira "shutdown -h now" komandu i ono samo me probude kada me budu izbacivali iz bus-a :)))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 Auu od 's busom do CG' nema nista smornije!Jebenih 12 sati,e sad ne znam kako je kad popijes tu konjsku tabletu...Inace nemoj da si ljakse pa da nosis 'kuvalo' za kafu :) Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 Vozio sam se i ja jedno 2 puta busom do CG... I jednom vozom. Vozom je mnogo bolje bilo. Avionom je odlichno, za 45 minuta si u Tivtu :) Meni je najveci smor bio kada sam '93 ishao vozom za Moskvu - 2 dana putovanja, od toga 1 dan kroz shumu. Ne mogu da zamislim kako je putovati vozom od Moskve do Vladivostoka - kazu da se putuje 7-9 dana А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 Vreme je do jaja posle ovolikih kiša. Još malo pa palim u igraonu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 Inace nemoj da si ljakse pa da nosis 'kuvalo' za kafu :) ← Kada imas 200 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 Kada imas 200 А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 Kada imas 200 sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 (edited) Ma jok bre nego racunica je sledeca :) 30 Edited July 15, 2005 by Stator Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 lepo se provedi ( koliko je to moguce sa 10e dnevno :)) sad sam se probudio, razbio sam se od prebranca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 Put do Crne Gore je zesce smaranje. Ono, ja sam bio do Bugarske kolima prosle godine, i mnogo je zabavnije :) A obaska sto sam na granici cekao 9 sati ... Jedino sto nekako kolima Crna Gora, ne ide ... ajd' vozom kad kuntas ili slicno pa ti je sve jedno, posebno sto ja obozavam da spavam u vozu zbog zvukova koje pravi :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 sad sam se probudio, razbio sam se od prebranca ← mmmm...prebranac.... baj d vej...bio danas jurio da kupim neki fon,pa igrao gta i sad cu valjda u Baron na rejv (posto se tamo ne placa ulaz:) ) i tako.... Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
RembranT Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 dosao u igraonicu smor cura me ostavila ali :( sta sad ... odo na forum wars :) Get A Life - Go Kill Yourself Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 bejah na adi sa cicom celo popodne, što je bilo super.. onda sam se na brzinu iscimao do rhh-a da odigram malo battlefield 2 sa drugarima, ali mi se to nije preterano svidelo.. sad ću da krenem da igram novi gta, čim keva spremi neki has.. Ne mogu da zamislim kako je putovati vozom od Moskve do Vladivostoka - kazu da se putuje 7-9 dana ← e vidiš, to je nešto što bih voleo da uradim.. koliko sam shvatio, postoje neki aranžmani sa zaustavljanjem u usputnim gradovima, razgledanjem, a putuje se luksuznim vozom sa povećim kupeima, dobrom klopom i tako tim dodatnim opcijama.. ima i ona akcija kad se za novu godinu putuje avionom sa istoka do moskve, pa se osam (ili koliko već) puta dočeka nova godina.. i to bih voleo da probam.. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 Dok sam bio švrljao gradom svratih do Keopsa sa ortacima i riba naručuje palačinku,a onaj lik što radi pita je onako iz zezanja "Oćeš posnu ili mrsnu" ,ona onako sa smeškom mrsnu.Dok je on spremao pita ona onako izbiljno "a koja je razlika između posne i mrsne?".comma....lik je samo prokomentarisao "glupe li devojke" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 Vratio se iz Makedonije jutros, bilo extra, kuntao ceo dan, sutra neki roshtilj gajbi (povodom predstojeceg rodjendana jelda ), pa idem opet na qnt uskoro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 sad doso sa rostilja as avale. popeo se bajkom na avalu za 13 minuta. svaka mi cast. razvalio se tamo od hasa i piva. pa vratio bajk kolima. sad titram jajca. i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 bejah na adi sa cicom celo popodne, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 sad doso sa rostilja as avale. popeo se bajkom na avalu za 13 minuta. ← Ko prvi,ima jelena Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 Brate, to sto ti ne umes da vozis helish pa vishe nisi najbolji ne znaci da je igra losha :} Sve u svemu, meni je skroz kul, treba se samo malo privici, a vidis da se i boletu dopada :) Jel to znaci da treba da se zabrinemo? ← nene, ok je bf2, samo se treba navići.. a helikopteri jesu bananoidni, kontrole su pojednostavljene ali su istovremeno žestoko osakatili manervarske sposobnosti.. enivej, nije toliko bio loš bf koliko je loše što ste posle tri mape nastavili sa jebenom dotom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 ja evo sad cu da legnem da spavam :D Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 enivej, nije toliko bio lo Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrInIty Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 Pravim planove za more sa drustvom i kao odlucili smo da idemo u Bugarsku jer niko od nas nikad nije bio tamo. Malo smo se skenjali jer smo culi dosta losih stvari kao npr. : da je mnogo plitko, da neka sranja plivaju po vodi i da ima gomila meduza, da je hladna voda... Tako da bi zamolila one koji su bili tamo da mi daju neki info o tome. A sada, na spavanje. ^ ^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts