Stator Posted July 14, 2005 Report Share Posted July 14, 2005 Razmisljam se da li da se brijem ili da furam neki old skul guru fazon (tipa:duza mi brada od kose) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gioblin[Fuse] Posted July 14, 2005 Report Share Posted July 14, 2005 Vreme, svakim danom me sve vishe i vishe zabrinjava..jel ovo jesen ili leto? Ne mogu da se nadovezu 5 sunchanih dana.. ali nema veze, vazno je da se mi druzimo. Sta chovek sve moze da radi po ovakvom vremenu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted July 14, 2005 Report Share Posted July 14, 2005 Sedim kod caleta u kancelariji, pre ulaska u avion .. Gledam u ovu "486-icu" i ne mogu da verujem da mi radi fast reply ... Neshto nije u redu .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RembranT Posted July 14, 2005 Report Share Posted July 14, 2005 evo josh jedno prelepo Bijeljinsko jutro... o Boze kako cu danas da se smorim... :) ali ko zna zasto je to dobro... Get A Life - Go Kill Yourself Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 14, 2005 Report Share Posted July 14, 2005 Iskljuchili mi toplu vodu... Sada cu tri nedelje da se kupam hladnom, shmrz.... А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted July 14, 2005 Report Share Posted July 14, 2005 Definitivno moram sestri da nadjem decka postaje nepodnosljiva :) ima li zainteresovanih :) ono 187 cm 60 kila zive vage sa kostima 4.00 prosek u skoli ali kapiram da vas to bas nesto i ne zanima :) '89 godiste :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted July 14, 2005 Report Share Posted July 14, 2005 nastavi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 14, 2005 Report Share Posted July 14, 2005 Iskljuchili mi toplu vodu... Sada cu tri nedelje da se kupam hladnom, shmrz.... ← Jedan moj ortak pola godine se kupa hladnom vodom da bi se očelečio,hoće u specijalne jedinice Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted July 14, 2005 Report Share Posted July 14, 2005 2005-1989=16 --> starija maloletnica, kapiram bice zainteresovanih. Evo, ubi me ova vojska, da nema ovog Djoba da bude pesimista i za mene, zivot bi mi bio u ruinama. @Zerbah Jel to stiglo leto u Moskvu, pa zavrnuli toplu vodu da se stedi za zimu? ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted July 14, 2005 Report Share Posted July 14, 2005 nastavi sa lichnim podacima, shta nudish kao garanciju da me netje tutji, mislim ipak 187cm... lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted July 14, 2005 Report Share Posted July 14, 2005 joj sad mi bili neki majstori debili treba da rushim terasu i shpajz i pravim jos 1 sobu nadrkani kreteni joooj mora da se tipluje, ne mozh' to bez tiplovanja, jooooj pa da se dletuje ajde bre ljudi tek sam ustao... Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 14, 2005 Report Share Posted July 14, 2005 Idi bre....nićovi su im očajni.Em je kvalitet loš em stalno je trse njih troje a pored nje još 10 ga bacaju i svi se smenjuju. ← Onaj smajli znaci da se zajebavam Svi napisali gledam ovo gledam ono a ja iz zajebancije tv-most Nije da negledam te filmove ali most sam jednom video i nikad vise Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted July 14, 2005 Report Share Posted July 14, 2005 sinoc je na mostu bio extremno dobar nic mislim u odnosu na ostale kakve daju Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 14, 2005 Report Share Posted July 14, 2005 @Zerbah Jel to stiglo leto u Moskvu, pa zavrnuli toplu vodu da se stedi za zimu? ← Eksplenejshn: U Moskvi svake godine iskljuchuju toplu vodu na tri nedelje letom da bi ochistili cevi i kotlove. To je zbog toga shto u doba komunizma niko nije razmisljao o tome da bi u Rusiji mogao da se pojavi kapitalizam i sve je b.k. za to ce narod letom da se "chelichi" tri nedelje bez tople vode. U poslednje vreme rade na tome da se stara oprema zameni novom koju nece morati tako dugo da iskljuchuju i chiste. А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted July 14, 2005 Report Share Posted July 14, 2005 lol.. kako se kalio celik... :)) to oni od vas prave super ljude... da mozete d aizdrzite nuklearnu zimu jednog dana... ok, serem.. kill me please samo sam happy sto sam uspeo da nadjem neek pesme na netu.. sad sam skompletirao Rob Halford - Crucible :] Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 14, 2005 Report Share Posted July 14, 2005 ROFL za nuklearnu zimu U principu nije loshe tushirati se hladnom vodom kada je temperatura oko 30 kao sada. Ali je mega smor brijati se, naprimer. А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted July 14, 2005 Report Share Posted July 14, 2005 baaahh.. tusiranje ladnom vodom jedino ako se ogovedam... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 14, 2005 Report Share Posted July 14, 2005 srbo, što ne ugradiš bojler za te tri nedelje? :) ozbiljno, ja bih se smorio.. elem, jeo sam palačinke.. za jedno dve čuke treba da idem u grad, te se nadam da će ova kiša iskulirati do tada.. jebem ti ja ovo leto baš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 14, 2005 Report Share Posted July 14, 2005 mrzi me da ugradjujem bojler, ionako iznajmljujem stan tako da nema smisla da troshim pare i na to... Ko je ono beshe rekao da ce ovo biti najtoplije leto do sada? А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 14, 2005 Report Share Posted July 14, 2005 Ja upravo dos'o iz grada. Ono, standardno vishe ne radi prevoz, ovo ono, mokro na sve strane ... a jutros je prvo bilo hladno pa onda granulo sunce i bilo vruce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 14, 2005 Report Share Posted July 14, 2005 sinoc je na mostu bio extremno dobar nic mislim u odnosu na ostale kakve daju ← Onaj sa radnicima? Što joj guraju ključeve u č... i posle joj daju da liže.Zgadio mi se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted July 14, 2005 Report Share Posted July 14, 2005 osecam se do jaja ... podelio sam na jednom topicu moj zacin pa sad cekam reaksn � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gioblin[Fuse] Posted July 14, 2005 Report Share Posted July 14, 2005 osecam se do jaja ... podelio sam na jednom topicu moj zacin pa sad cekam reaksn ← Osecash se do jaja..hmm..chijih :) Nije valjda da si pocheo da kuvash? Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted July 14, 2005 Report Share Posted July 14, 2005 Onaj sa radnicima? ?to joj guraju klju?eve u ?... i posle joj daju da li?e.Zgadio mi se. ← ne, neki lik na 2 azijatkinje Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted July 14, 2005 Report Share Posted July 14, 2005 Sad sam video da je kraj TDA-a 17og, a tek sam pocheo da igram :(( Tj. tek sam pocheo da se budzim... Jbga, bice bolje sledecu rundu, verujte mi ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts