iguana Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 (edited) normalno da cu da ucim preko raspusta, u cemu je tu problem? hocu da upadnem u budzet i naravno da necu da placam 160k godisnje za skolarinu ← Ja sam se sam spremao i upisao iz prve a mog rodjenog brata je spremao taj lik Lola koji drzi casove na Bezanijskoj kosi i kod koga su spremali likovi iz cele srbije ( tipa sabac,leskovac). Moja preporuka je da idesh kod likova u bg (vidim da zivish u lazarevcu) jer oni gotovo uvek, ako ne uvek, znaju kakav ce biti tip prijemnog, gde ce se odrzati prijemni ( crta se ili aula (dvorana fakulteta) - to obichno ljudi zaseru generalno, ili neka kompozicija u amfiteatru faksa ili najcesce, kompozicija u amfiteatru studentskog grada na kosutnjaku) , posto su to ljudi koji su radili pre na faksu ili se jebu sa likovima koji sada rade na faksu... a faks su napustili jer su provalili da godisnje mogu da zarade do 50 hiljada evra pripremajuci. sto me dovodi do cene priprema koja je izmedju 500 i 1000 evra u zavisnosti kod koga budesh isao i kada budesh poceo - septembar ili januar. Edited June 25, 2005 by iguana Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 zavrsio Ekonomski faks u Bg-u, smer finansije, bankarstvo i osiguranje. trenutno spavam do 14h. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 Hahah sto se ne zaposlis... ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 'al zato kako je zavrsio faks, tako je sve bolji u doti ... ima li tu neka tajna veza? :} Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 heheheh zavrsio sam prvi razred kulinarskog tehnicara - u ekonomskoj skoli :p i tako krenem drugi razred i izbace me za mesec dana :/ tnn sad idem vanredno ekonomskog tehnicara a od 1.septembra krecem u privatnu ekonomsku :/ tnn Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted June 27, 2005 Report Share Posted June 27, 2005 edino ja na pmfu. pf. ;> Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted June 27, 2005 Report Share Posted June 27, 2005 kako je krenulo vojska (vidim ja da cu da kopam rovove) mada ono ce da se vidi, ... josh dok mi ovi kreteni poshalju transkripte... :/ (za sad odmaram, zasluzeno! :) ) ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted June 27, 2005 Report Share Posted June 27, 2005 Ja bih na DIF dalje, dakle za godinu dana, krecem da se spremam od septembra, i valjda cu da upishem, videcemo. Nego, mogu ja da te povezem sa Lolom ako ti treba (kucni prijatelj moze se reci). Koliko sam ja chuo, a vidim i da iguana isto kaze, jedan je od najboljih. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baxuzz Posted June 27, 2005 Report Share Posted June 27, 2005 zavrsio gimnaziju, sad cu da idem na fakultet za menadzment ( privatni, jbg slabe ocene :P ) Quote blabla, signa, blabla Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted June 27, 2005 Report Share Posted June 27, 2005 bogatun :p Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 27, 2005 Report Share Posted June 27, 2005 edino ja na pmfu. pf. ;> ← postojao je jednom davno forumaš koji je išao na pmf.. a onda je poludeo, pojeo svoju papuču i zauvek nestao. kako je krenulo vojska (vidim ja da cu da kopam rovove) ← ajde, da odeš ti pa da konačno zatvore VJ. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 evo ja sutra polazem prijemni na pmfu :P Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts