Formica Posted June 22, 2005 Report Share Posted June 22, 2005 Chetrnaesta BG gimn., zavrshavam trecu godinu (tj nadam se da je zavrshavam :p) ← ti uvek zavrshish... do kraja vucesh x kecheva i sve odradish za nedelju dana... profi ;) Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted June 22, 2005 Report Share Posted June 22, 2005 eh pa neznam za tu moniku a ti neznas sta propustas! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted June 22, 2005 Report Share Posted June 22, 2005 Kolko ja znam u ovoj rechenici pravilno je domo (padezh) Zavrshila grafichku odavno, sad po 3 put spremam prijemni ← treba domo ali fazon...ortak je to lupio dok nismo ni znali shta je latinski a kamoli da sklopimo padeze.....vazno da se rimuje i da se G L U P A Milesa iznervirala!!!! Quote Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 22, 2005 Report Share Posted June 22, 2005 treba domo ali fazon...ortak je to lupio dok nismo ni znali shta je latinski a kamoli da sklopimo padeze.....vazno da se rimuje i da se G L U P A Milesa iznervirala!!!! ←Ne seri da je prokomentarisala? Šta je rekla? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 22, 2005 Report Share Posted June 22, 2005 Milesa...kako mrzim tu zenu....jebala je i njena opsta kultura i Arsen Dedic i Pavaroti i ostali kurci....mamu joj bumbarsku jebem.........aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted June 22, 2005 Report Share Posted June 22, 2005 Ma domo,domus dominus isti kurac ;) ionako sam zavrsio sa tim! E nemoj tako,rekla je da ste vi veoma pametno i duhovito odeljenje... E cosmic a sad kao znas sta je latinski? :P Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 22, 2005 Report Share Posted June 22, 2005 jel' ste chuli vi za telefon, ili nedaj bozhe neki chat? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brank0 Posted June 22, 2005 Report Share Posted June 22, 2005 pozdrav kolega tretja godina, pokushavam da se nateram da pochnem da se borim za uslov za chetvrtu... ← deste kolege... prva godina etf-a, pred uslovom za drugu, a dace bog i da se godina ocisti. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted June 22, 2005 Report Share Posted June 22, 2005 Jel ishao neko od vas u Jelenu na Zvezdari ? Poshto vidim da su svi <88 godishte a ja siroce 90 :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted June 23, 2005 Report Share Posted June 23, 2005 (edited) arhitektura, 2. godina moraces da mi das neki faq posto planiram da upisem arhitekturu :) btw idem u gimnaziju u Lazarevcu, zavrsio 3. godinu Edited June 23, 2005 by SKreamER Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 23, 2005 Report Share Posted June 23, 2005 Vazno je da Milesa nikad vise nece da mi predaje ;)) kucka raspala... Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted June 23, 2005 Report Share Posted June 23, 2005 deste kolege... prva godina etf-a, pred uslovom za drugu, a dace bog i da se godina ocisti. :) ← koji smer? Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
FoxB Posted June 23, 2005 Report Share Posted June 23, 2005 Jel ishao neko od vas u Jelenu na Zvezdari ? Poshto vidim da su svi <88 godishte a ja siroce 90 :( ← Ne brini se nisi jedini 90 godishte... tu sam i ja Zavrsio O Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaYa Posted June 23, 2005 Report Share Posted June 23, 2005 Znam tu Milesu. Odrzala mi je jedan privatan cas pre dve god. izdrala se na mene jer je bila nesto nadrndana i rekla mi da nikad necu dobiti dva. Na neki nacin je bila u pravu, dobila sam tri... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 23, 2005 Report Share Posted June 23, 2005 moraces da mi das neki faq posto planiram da upisem arhitekturu :) btw idem u gimnaziju u Lazarevcu, zavrsio 3. godinu ← kreni da se spremash od septembra. faks se maksimalno naostrio prilikom prijemnog. 160 hiljada je ove godine cena samofinansiranja, istina je da od jeseni radi po principu 3 + 2 ali kvaka je - ako odmah, na upisu, ne padnesh na budzet, bicesh samofinansirajuci do kraja, bez nachina da se prebacish na budzet. A treba znati da se svake godine prijavi po dva ili tri coveka za svako mesto i da je sam faks po sebi (stampanje, materijal, knjige) ekstra skup Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 24, 2005 Report Share Posted June 24, 2005 jedini ko mi sada na pamet pada a da znam u kojoj je shkoli jeste dule_smorisha koji je na medicinskom ali opet ne znam koj smer. ← cisto da te podsetim da kod nas nema smerova, vec svi gule isto 6 godina, a tek posle specijaliziraju:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted June 24, 2005 Report Share Posted June 24, 2005 moraces da mi das neki faq posto planiram da upisem arhitekturu :) btw idem u gimnaziju u Lazarevcu, zavrsio 3. godinu ← znaci... spremaj od septemra, crtaj sto chescce, vezbaj stereometriju, i pomoli se bogu.. :) Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted June 24, 2005 Report Share Posted June 24, 2005 Zemunska gimnazija, zavrsio drugu godinu. Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted June 24, 2005 Report Share Posted June 24, 2005 (edited) stereometriju sabijam, bar ovo sto se radi u 3. gimnazije, a gledam da u toku letnjeg raspusta odradim ovaj "teoretski" deo, a od pocetka 4. krecem na casove crtanja ali moram da razbijem prijemni s obzirom da necu bas imati mnogo bodova iz skole, oko 30 mislim e a koliko mi otprilike treba bodova da upadnem na budzet? Edited June 24, 2005 by SKreamER Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 24, 2005 Report Share Posted June 24, 2005 Uh sad vidim koliko ovde mladjane dece ima :) @Skreamer off topic, skloni taj usrani gramofon iz avatara , nije ni za q veruj mi :) Stari dif? "Zaintrasuj" se kako ti se zove shkola, uopsthe ne studirash Vishu trenersku... kolego sa smera. @exile Nadam se da se vec uveliko spremash za prijemni, gadno je na prijemnom za dif... tako sam bar chuo. ← Ma ne seeeeeeeeeri da je tesko :)) Danas sam se oslobodio lopti sa max bodova \o/ zivela kategorizacija! \o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted June 24, 2005 Report Share Posted June 24, 2005 stereometriju sabijam, bar ovo sto se radi u 3. gimnazije, a gledam da u toku letnjeg raspusta odradim ovaj "teoretski" deo, a od pocetka 4. krecem na casove crtanja ali moram da razbijem prijemni s obzirom da necu bas imati mnogo bodova iz skole, oko 30 mislim e a koliko mi otprilike treba bodova da upadnem na budzet? ← To je sad veoma diskutabilno s obzirom da ove godine je koncept prijemnog promenjen... mislim da sa tvojih 30 iz skole 50/60 na prijemnom obezbedilo budzet... prosle godine bilo nesto tipa... 77+ bodova za budzet... ali tad je bilo slobodorucno od 30 bodova. Sad se na tom delu prijemnog (slobodorucno crtanje) trazi kontrukcija oblikovnost.. bla bla... ne treba vise (a i nema se vremena) ulaganje mnogo rada u crtez.... gledaju talenat i osecaj za prostor. Mislim... ako se spremis lepo sto se tice stereometrije, nacrtne, logike.... crtanje dovedes na neki pristojan level... ne bi trebalo da imas problema. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 24, 2005 Report Share Posted June 24, 2005 poslednje cetiri godine raste ta granica. 2002. je granica bila na 68, sledece godine kada sam ja upisao granica za budzet je bila 72 boda, proshle godine oko 75 ili 76. ove godine ne mogu da kazem nista jer se dosta razlikuje prijemni u odnosu na proshle, ali ipak rachunaj ne manje od 73 do 75. ako te interesuje granica za upis je uvek iznas 60 bodova. MOj savet je da crtash do iznemoglosti, ako ti to vec nije hobi ili pasija. To je kocka, jer svake godine su druge komisije sa specifichnim ukusima. ponekada to tipovi koji pripremaju za upis (Tedi, Lola) znaju, pa te usmere u pravcu koji ce se favorizovati ali ni to nije nista sigurno, jer su se mnogi spremali po celu godinu, imali dosta poena pa sjebani u glavi izashli na prijemni i sjebali se na prijemnom. a znam lika koji ima 24 boda iz skole, sam se spremao i pao na budzet jer je dobio 57, 58 bodova. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted June 24, 2005 Report Share Posted June 24, 2005 Danas sam se oslobodio lopti sa max bodova \o/ zivela kategorizacija! \o/ Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted June 24, 2005 Report Share Posted June 24, 2005 (edited) off topic, skloni taj usrani gramofon iz avatara , nije ni za q veruj mi :) ma nema veze, lepo mi izgleda, ne lozim se ja na to :) iguana, a koga bi mi preporucio za spremanje? i sta bih mogao sad preko raspusta da ucim, sto se tice teorije Edited June 24, 2005 by SKreamER Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted June 24, 2005 Report Share Posted June 24, 2005 (edited) normalno da cu da ucim preko raspusta, u cemu je tu problem? hocu da upadnem u budzet i naravno da necu da placam 160k godisnje za skolarinu Edited June 24, 2005 by SKreamER Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts