G!!! Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 ^^ REALNO mozes onaj krastavac iz vudijeve bulje da delish sa njim !!!1 @dulio: rileks brada', nisam ja dži pa da na krv i nož osuđujem one kojima se ne sviđaji iste igre ko i meni ;) ne ja sam samo ponekad na krv i noz samo sa likovima koji nemaju osecaj za rpg i primaju se na nwn i oblivion (do skoro si ga brate mili opisivao kao vrhunac jedne igre ikada) i konzole dok ih mama koja strika iznad glave nudi mlekom i plazmom morrowind je degradacija u odnosu na arenu, oblivion u odnosu na morrowind, logicno je razmishljati kakva ce degradacija tek biti FO3 u odnosu na morrowind pogotovo kada se pogleda sa aspekta jednog rpg-a (ne mislim na setting) uz najnovije reinventing parole,a ti sto su fo1&2 daleko ispred morrowinda po pitanju recimo dijaloga, po pitanju posledica koje nastaju kao rezultat tvojih odluka, replay value, i sl gluposti nebitno... rpg je oduvek bio za uzi krug likova koje boli dupe koliko ima poligona ili pixela dok je to u duhu igre i neke druge stvari su se vrednovale, no nebitno... mislim dokle se danas stiglo sa raspravama, kada se samo setim onog pljuvanja da li je bolji fo ili bg, a onda dodje neki noob i kaze diablo rulez pa onda krene zajednichko bashovanje datichnog, bar si znao da imas sa necim ravnopravnim da uporedjujes... tja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 realno mogu samo da kazem da je oblivion nekoliko svetlosnih godina ispred fallouta i da treba da budete srecni sto betseda radi fo3, mozda konacno taj fallout serijal dobije neku dobru igru Nisu dinje za Bugare, Emile idi igraj FPS, sam si rekao "jebes igru gde ne treba refleks", iskljuci mozak ukljuci reflekse i samo cepaj! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 ne ja sam samo ponekad na krv i noz samo sa likovima koji nemaju osecaj za rpg i primaju se na nwn i oblivion (do skoro si ga brate mili opisivao kao vrhunac jedne igre ikada) i konzole dok ih mama koja strika iznad glave nudi mlekom i plazmom hehe, i meni si pretio kad sam udario po scifi 50ih dizajnu i atmosferi FO, i rekao da mi se više sviđa postapoc dizajn FOT jer je uverljiviji.. ..doduše nisu vađeni krastavci u tom slučaju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 haha siguran sam da nije bilo u tom kontekstu ali dobro :) mani me price "FOT dizajn je bolji" ... ako je tebi bolji -super, ali nikako nije bolji za sam FO od originalnog setinga... meni su oni roboti uzasno smesni ali na neduhovit nachin :) sto je najgore ovi danashnji pavijani uzimaju FOT kao referencu za fo3 :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 Ja bih uchtivo hteo da predlozim svaki put kad Vudiju ispadne krastavac iz bulje dok hoda, da zagrize malo pa nazad u bulju. offtpic: Inace Wulfi, onaj klip sam na nekom levom sajtu video pre par godina, nema sile da cu se setiti. Ali posecuj B0g.org ima dosta kvaliteta tamo. A tu su i 1horse2men.com 4girlsfingerpaint.com itd itd ^^ Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 fo3 ce da sabija, duvajte ga svi koji ne delite misljenje. ps: i dei je bugarin ali gore vrste, posto krije svoje poreklo Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 Obvious troll is obvious. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 evo vam mao prevjua na CVGu sa svim onim skeniranim fotkama u dobrom kvalitetu, ima svega od mutanata sa ljudskim lobanjama, koji nose vrata kao stit, do ekslopdirajucih glava istih mutanata i kalashnjikova u njihovim rukama preko zardjalih PA ... sve u svemo veoma bedno... http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=180587 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 Napravise FPS cist, mislim da ovu temu treba prebaciti u FPS forum nema smisla da stoji ovde?! Dovoljno je videti ko radi na igri: Kakvi moroni unistise igru jebo sam im sve. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 (edited) Jao da, sa lica im se odmah vidi da su budale! Mislim jebote... koja je poenta kačenja slike razvojnog tima i kakve to jebene veze ima sa kvalitetom igre? Edited January 27, 2008 by voodoo_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 Kod mene u porodici nema ćelavih! E, a zamisli sad ovo: ololo vidi ovog na šta liči, on će da mi govori o kvalitetu nečega!!1 ffs. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 Haha kako smaras voodoo ajde kaci jos slike od pre 8 godina plz :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 Mislim da je ovo kacenje slike bilo potpuno bez razloga :). Ranije smo vec utvrdili da su svi ti momci sigurno jako strucni u tome shto rade inace ne bi primali visoke plate koje primaju =P. A druga je stvar shto se njihova vizija ne uklapa sa nashom :). Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 Ne kazem ja da nisu strucni vec da nisu kompetentni za pravljenje igre koju smo mi svi ocekivali ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorath Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 offtopic Haha, kolach u tiganju? nemoguce! kako carski nick Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 pa kako nisu moroni kada otprilike 90% njih nije ni pogledalo fo1&2 a rade nastavak... svakog razumnog bi bilo sramota... zapravo iz inata bih odigrao prethodne igre cije nastavke radim... jao jao obukli smo fall out majce, sta je fall out ?? pa valjda onaj gej skup ghoulova sto pikaj punk rock link ? jao imaju i gitare ?? ubacicemo mini igricu ala guitar hero !!! woah! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
support Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 Ova slika je slika klinaca koji nisu dorasli izrade F3. Pretpostavljam da ne znaju da se zezaju, kakili su u noshu dok se na TV-u uveliko prikazivao Star Trek i Blejkova sedmorka, da ih pitas koliko je 2+2, uvek bi rekli 5, ne poznaju dovoljno dobro Americku istoriju i pitam se samo da li uopste znaju ko im je predsednik. Kao da su izasli iz skejterske akademije Tony Hawk's-a. Samo malo poredjenje. Pogledajte dobro ove dve slike. Da sada ne ispadne, kao ja se pravim mnogo pametan i jedem govna pa nesto uporedjujem, ali ovde se sve vidi jasno, cak iz aviona. F3 F1,2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 Obukli su Fallout majice zato što im je direktor rekao da obuku Fallout majice. To je posao ko i svaki drugi, jel ti poznat kapitalizam? Zaposliš se u razvojnom timu, dođe diša i kaže "e sad ćemo svi da radimo Fallout 3, tri-četri kreni!" i ti kreneš da crtaš teksture i praviš modele, i nikog ne zanima koja ti je omiljena igra. A inače Chris Taylor na toj slici izgleda kao veći retard od svih sa Bethesdine. Toliko o suđenju na osnovu slike, o supporte care koji bacanjem letimičnog pogleda odmah znaš ko šta zna i ko je šta gledao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
support Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 (edited) Auuu Voodoo... Evo vec vidim G-a kako ti ulece u crevca Nego, po slikama odnos snaga je u korist Beth, a na kraju koliko vidim bice ne F3, nego mucak. Edited January 27, 2008 by support Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 Ponekad pomislim da razgovaram sa gomilom hipi studenata umetnosti koji nose šarene šalove, žive u oblacima, nemaju kalendar i večito su urađeni, a ne sa malim privrednikom i dizajnerom koji radi za pare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 Obukli su Fallout majice zato što im je direktor rekao da obuku Fallout majice. To je posao ko i svaki drugi, jel ti poznat kapitalizam? Zaposliš se u razvojnom timu, dođe diša i kaže "e sad ćemo svi da radimo Fallout 3, tri-četri kreni!" i ti kreneš da crtaš teksture i praviš modele, i nikog ne zanima koja ti je omiljena igra. A inače Chris Taylor na toj slici izgleda kao veći retard od svih sa Bethesdine. Toliko o suđenju na osnovu slike, o supporte care koji bacanjem letimičnog pogleda odmah znaš ko šta zna i ko je šta gledao. dude promeni dioptriju ili se zagledaj malo bolje u beth dronove u krajnjem slucaju nije ni bitno iskljuchish fotke iz mozga pogledash mini intervjue sa developerima iz bethesde i developere fallouta i skapirash koliko su veterani jebeno iznad tog korporativnog sranja od kojeg vudu ima erekciju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
support Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 Zaposliš se u razvojnom timu, dođe diša i kaže "e sad ćemo svi da radimo Fallout 3, tri-četri kreni!" i ti kreneš da crtaš teksture i praviš modele, i nikog ne zanima koja ti je omiljena igra. Zato su razvojni timovi i igracka populacija danas na retard koloseku, zbog gore navedenog. Kako danas prave pojacala Fender i Marshal? Kao izmislili su nesto novo, a ono sve same male modifikacije osnovnih modela iz 50ih i 60ih godina. I dalje tresu lampe. Tako da im nista ne bi falilo da je oklop ostao isti, a motor od Obliviona i teraj. Vuci siti i koze na broju. Nista komplikovano. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 O tome se, opet, 95% ljudi sa one slike apsolutno ne pita. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 jao bre ne serite, jeste vi normalni, raspravljate o nekim likovima na fotkama kako izgledaju i neke dedukcije vadite... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 sta da pitaju kada ne znaju sta treba da pitaju? da nisu ogranicene sisce mozda bi i napravili dobar nastavak (bar sto se settinga tice, za bilo sta drugo dokazano nisu sposobni), uvek je bilo nachina da se zaobidju tupava resenja nametnuta odozgo, samo ako to hoces... njih to jednostavno ne interesuje i zato nek umru u najgorim mukama opijeni smradom bliznjeg kolege i daveci se sopstvenim salom sa guzice, zasluzuju svaki jebeni hejt na netu.... no pricace se o tome tamo negde oko nove godine... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts