[BMF]Psycho Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 lepo izgleda u svakom slucaju Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
support Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 spekulacije se da su ovo mozda 3d renderi iz najnovijeg fo3 http://www.liquiddevelopment.com/services/...ects/Shed01.jpg http://www.liquiddevelopment.com/services/...cts/Crane03.jpg http://www.liquiddevelopment.com/services/...006/02_Page.jpg http://www.liquiddevelopment.com/services/...006/04_Page.jpg http://www.liquiddevelopment.com/services/...006/14_Page.jpg http://www.liquiddevelopment.com/services/...006/53_Page.jpg mada vrlo malo verovatno Eeee.. ovo nije lose. Odlican pravac za dobar FO3. Ako je ovo istina, moz' i nesto bude od FO3, ali da ne baksuziram. I ova oruzja, mogu da budu malo vise zardjala i blatnjava. I nek svetlucaju od radijacije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 Ah, pa kako to sad "mo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 Nene igra nece biti sranje ... igra jeste sranje ! Nemoj da skrnavis :P Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
support Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 Ah, pa kako to sad "možda nešto bude", jel ste se lepo dogovorili da će igra biti sranje, iako je niste ni videli? :)) ;) Ma to mi sada pljujemo, da bi igra bila bolja, jer ako sada krenemo da je dizemo u nebesa, moze da ispadne zesce sranje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 a? nije lose? kako bi bilo kul da bude izometrijski pogled... svaku pit me muzika sve vise przi i svaki put je sve duze slusham za sve vise odvrnutim ozvucenjem wicked!!!11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 and who's a graphic whore now? ;)) ka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 KAKVE VEZE IMA GRAFIKA SA CONCEPT ARTOM eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111 nekad si totalna sirovina :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 NE BRATE NAPRAVIĆE LEP CONCEPT ART A RU Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 u kakvom lalalendu ti zivis :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 gde, ali gde je koncept art i blizu realnim reshenjima u engineu neke igre zato se i zove concept art... концепт (л. conceptum, concipere замислити, схватити), латиницом: koncept 1. план, нацрт, скица; први писмени састав (неког дела, списа); Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 u kakvom lalalendu ti zivis :) bar ne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 (edited) pa dobro. evo gledam ove fallout zealote, uopste mi nije jasno kako oni razmisljaju, kojim se rezonima vode, sta u stvari hoce. PA cRPG, u duhu prethodnika, sa M oznakom. Ne retardirani miks FPS-a i akcione arkade zachinenjene statistikama koje navodno opravdavaju RPG tag. 'Aj sad Milisave, vrati me u vodu. ;D Edited May 15, 2007 by Wulfgar Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 ebga vudu jedini koji ovde lici na zilota si ti :P , jer nikakvm konkretnim chinjenicama ne potkrepljujesh svoje stavove (tipa da se fallout fanovima ne svidja savremena grafika, omg omg !!!!!) , ili ako ih i izneses puni su nenamernog humora kotor, rofmao... jebote kakav koncept art je potreban za kotor koji je smeshten u univerzum koji postoji u filmovima vec 30 godina... za taj universe su izcrtani koncept artovi pre nego sto si se ti rodio :) necu da gledam u zenice neprijatelju jer to nije rpg iskustvo vec fps, jebe mi se za zenice... doguh... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 16, 2007 Report Share Posted May 16, 2007 kotor, rofmao... jebote kakav koncept art je potreban za kotor koji je smeshten u univerzum koji postoji u filmovima vec 30 godina... za taj universe su izcrtani koncept artovi pre nego sto si se ti rodio :) a da izvini, porušen postapokaliptični svet pre toga nigde nije viđen... *kahm*madmax*kahm*.... jao, a tek ovaj što je dobar: ulazi čovek u Bethesdinu distribuciju i pita "jel imate fallout 3, al da je isti ko dvojka samo nova priča?". "nemamo", odgovaraju ovi. nedelju dana kasnije ponovo dolazi isti čovek i isto pita, "jel imate fallout 3, al da je isti ko dvojka samo nova priča?". "nemamo", opet odgovaraju. sledeće nedelje, ponovo ista priča. na kraju ovi iz Bethesde reše da naprave taj fallout 3 al da bude isti ko dvojka samo nova priča. useru se od posla, nedelju dana ne spavaju, ne jedu, ništa ne rade osim što rade na igri. i sedmi dan ponovo dolazi onaj čovek: "jel imate fallout 3, al da je isti ko dvojka samo nova priča?" "imamo!" "e teško ćete ga prodati!" :))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted May 16, 2007 Report Share Posted May 16, 2007 e deco moja ... CONCEPT ART http://img.photobucket.com/albums/v240/Sto...talforgejc8.jpg ***********NIJE ISTO STO I **************** GRAFIKA U IGRI http://www.creativelaziness.com/stuff/wow/...n-tier5-alt.jpg NIJE ISTOOOOOOOOO /CRY Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 16, 2007 Report Share Posted May 16, 2007 ebga vudu jedini koji ovde lici na zilota si ti :P , jer nikakvm konkretnim chinjenicama ne potkrepljujesh svoje stavove (tipa da se fallout fanovima ne svidja savremena grafika, omg omg !!!!!) , ili ako ih i izneses puni su nenamernog humora Hoćeš činjenice? Evo: ljudima se sviđa Icewind Dale, ne sviđa im se Neverwinter 1, iako je svakom ko nije slep i slabouman jasno da se radi o potpuno istim igrama, osim što je ovaj drugi 3D. Ili evo ga Wulfi recimo, ne sviđa mu se Oblivion jer mu ne radi na R9550, sviđa mu se Kult Heretic Kingdom koji je golemo sranje, al je 2D. Ili Divine Divinity, koji je tek sporadično pravi RPG, dok većinu igre čini borba u najgorem Diablo maniru, ali bože moj, em je 2D em ima retro šmek, i tu ne sme biti kritike! Dok se nikad ne propusti prilika da se okrpi Kotor koji ima fenomenalnu atmosferu, ali jebiga, 3D je u pitanju, to ne može da bude dobro. Aj sad ti daj neki argument da vidim kako izgleda, pošto za ovih nekoliko nedelja koliko se nastavljamo ovde nisam video nijedan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grdja Posted May 16, 2007 Report Share Posted May 16, 2007 Ama manijace, zasto nemoze da bude OMFG IMBA PWNAGE nadrkani 3D, endzine, a da igra bude iz treceg lica, da mozes da pomeris kameru kako hoces, pa i u izometriju, i jos da ima opcioni potezni mod. Evo Silent Storm jel bio los, pa jebeni Heroji su potezni pa koliko manijaka ih igra. Ali dzaba, bethseda uopste ni nepravi fallout, prave oblivion with gunz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The-Smor Posted May 16, 2007 Report Share Posted May 16, 2007 hmm pogledao sam one shot-ove gore...pa lepo izgleda ali ja sam se skroz smorio...ispunjavaju mi se strepnje to su GUNS... sad samo cekam da daju OBLIVION i bice OBLIVION with GUNS... [:(] Quote -------------------------------------------------- "And Shepherds we shall be. For thee, my Lord, for thee." -------------------------------------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted May 16, 2007 Report Share Posted May 16, 2007 (edited) Hoćeš činjenice? Evo: ljudima se sviđa Icewind Dale, ne sviđa im se Neverwinter 1, iako je svakom ko nije slep i slabouman jasno da se radi o potpuno istim igrama, osim što je ovaj drugi 3D. Ili evo ga Wulfi recimo, ne sviđa mu se Oblivion jer mu ne radi na R9550, sviđa mu se Kult Heretic Kingdom koji je golemo sranje, al je 2D. Ili Divine Divinity, koji je tek sporadično pravi RPG, dok većinu igre čini borba u najgorem Diablo maniru, ali bože moj, em je 2D em ima retro šmek, i tu ne sme biti kritike! Dok se nikad ne propusti prilika da se okrpi Kotor koji ima fenomenalnu atmosferu, ali jebiga, 3D je u pitanju, to ne može da bude dobro. Aj sad ti daj neki argument da vidim kako izgleda, pošto za ovih nekoliko nedelja koliko se nastavljamo ovde nisam video nijedan. Vudi, ti si definitivno poshandrcao. :) To shto se meni ne svidja Obilivono nema veze sa tim shto ne mogu da ga poteram u svoj njegovoj grafichkoj slavi. Stvarno bih voleo da mi nadjesh gde sam ja tako neshto rekao. Evo sad sam bash krenuo da ti napravim listu stvari koje mi smetaju kod Bolibona, ali ispalo je da bih morao da kucam par sati, tako da cesh na to da sachekash koji dan. ;) I ftr, 9550 moze da tera Bolivion, shto ti vrlo dobro znash, tako da dolazimo do zakljuchka da ja mogu da ga igram... samo ne zelim. Na to sam morao odmah da reagujem, a za ovo ostalo: NWN=IWD, Diablo borba uz epitet najgore i josh jedno podmetanje "mrzite KotoR zato shto je 3D"... stvarno nemam snage trenutno, bash sam ga pridavio pre jedno sat vremena i sad mi se prispavalo loma. Mozda kasnije i to obradim, ako me neko ne pretekne. btw kad smo vec kod KotoR-a, nisam li ja ovde pre par dana pohvalio quest dizajn Korriban-a u prvom delu? To je jedna od stvari koja nema veze sa tim da li je igra 2d ili 3d, a opet svi cRPG-ovi (ukljuchujuci i ostatak te igre) zadnjih godina zestoko failuju po tom pitanju. Umem da pohvalim kad se neshto uradi dobro, problem je shto se to jako retko javlja. Edited May 16, 2007 by Wulfgar Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Planetar Posted May 16, 2007 Report Share Posted May 16, 2007 Nekima je lakshe uterati nego objasniti... log off o/ Quote "Ja uvek vidim greh i uvek prvi,ma koliko bio oprezan i mali,ja ga vidim jer ja sam uvek tu..."I'm so hidden and you're never gonna see,I'm cold,forgiven all because of my beliefs,I'm nobody that you ever wanna be cause,I know that the world is afraid of me! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 16, 2007 Report Share Posted May 16, 2007 Slažem se, nedokazani ste dozlaboga :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted May 16, 2007 Report Share Posted May 16, 2007 Sto kaze moj cale nekima je lakse nabiti metar u dupe nego centimetar u glavu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted May 16, 2007 Report Share Posted May 16, 2007 Mudro ti zbori calac. Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Planetar Posted May 16, 2007 Report Share Posted May 16, 2007 Slažem se, nedokazani ste dozlaboga :) dechko na tebe sam mislio Sto kaze moj cale nekima je lakse nabiti metar u dupe nego centimetar u glavu nije cale budala!!! Quote "Ja uvek vidim greh i uvek prvi,ma koliko bio oprezan i mali,ja ga vidim jer ja sam uvek tu..."I'm so hidden and you're never gonna see,I'm cold,forgiven all because of my beliefs,I'm nobody that you ever wanna be cause,I know that the world is afraid of me! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts