G!!! Posted September 17, 2007 Report Share Posted September 17, 2007 note: if size doesn't matter then charisma matter :)))) /me looks at doolio :P e moram da se ispravim :) i u fo1&2 harizma utiche na speech :) znao sam da mi je tu nesto nelogichno pa sam morao da proverim ("Initial Level: Starting Speech skill is equal to 25% + (2% x Charisma). Average characters will have a 35% skill."), i ako ovo menjaju onda to podrzavam :) izvinjavam se na stvorenoj zabuni, ali dilema i dalje ostaje ne ono inteligencija kao spoobnost zakljuchivanja resavanja problema planiranja apstraktnog mishljenja uchenja i upotrebe jezika mislim da je najvaznija za utcaj na speech skill , a harizma moze da bude samo bonus :) to mi je i bilo malo nelogichno u fo1i2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 18, 2007 Report Share Posted September 18, 2007 pa ono, casa inteligencije i casa harizme smijesane najbolje se piju:) u principu se slazemo svi izgleda, ali, ako odem u hiperhiperbolu: -lvl29384729387543492857 cha lik ce da kaze likovima AAA NAPRZ NAPRZ IDEMO TAMO I TAMO I JEBACE NAS U DUPETA i likovi koji su mozda vrlo razboriti i inteligentni ce da kazu 'taj rad, ajmo tamo, zvuci kul, ne znam zasto, ali deluje okej'. -lvl 23978428937462389756 int lik ce to isto da kaze likovima i likovi ce da ga obese za banderu jer njegova inteligencija nema veze sa njegovom naprz vestinom. -lvl 934857349857394857 int + cha lik ce da pwnuje sve redom. -lvl 8575039485347559034 int lik ce zato da ispwnuje dedukciju, kompove, manuale, sprave i ostala sranja. G, brate, ja kombinujem cha i size, tako je najjace:) seth - ahaaa, ja sve vreme kontam cha i int kao 'RL statsove':) ako odemo u taj 'dndasticni' trip onda mu int dodje malo drugacije, tj kod mene je int bio u fazonu merdzovani dnd int i wis, ali ako mu otmemo wis, onda moram da izbacim onaj deo sa dedukcijom i aparatima, posto je to trip za wis, a int mu dodje kao neko skladiste informacija, vise nego kao ostroumnost. ako odemo u RL tripove, onda realno, kontam da je malo moguce naci cha lika koji je idiot, jednostavno moras necim da 'nosis' tu cha. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 18, 2007 Report Share Posted September 18, 2007 pa da al char u igri je sto mozesh da budesh sa cha 10 i int 2 :) i govoricesh narg a svi ce da ti se smejulje i vole a u najgorem sluchaj u da se sazale na tebe... vidish to je interesantan kombo :) naravno cha ne zavisi samo od tvoje neverbalne komunukacije vec i od verbalne, tako da realno gledano ne harizmatichan lik ne moze da bude retardiran :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted September 18, 2007 Report Share Posted September 18, 2007 harisma je skup vise osobina tj. pored izgleda/lepote, tu je i wisdom, speechcraft, aura of importance bla bla the fucking bla. mislim ako govorimo o RL. bar tako ja rezonujem. e sad u igrici je to tesko bas tako implementirati. btw, juce sam sasvim slucajno nabasao na plocu od luisa sa nama omiljenom pesmom, odma sam je kupio iako nije u bas najboljem stanju. mozete zamisliti kako sam se osecao dok sam pustao :D Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myst Posted September 19, 2007 Report Share Posted September 19, 2007 Novi screenshot iz ''firme'' Quote Screw You Guys, I'm Going Home! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted September 19, 2007 Report Share Posted September 19, 2007 Hm. Posle tri nedelje puta (provedenog u jebanim zemljama sa lokalizovanim igrama, nataknem ih sve na kurac), pročitao sam novosti. Pa nemam reči. Flejming sord? Isparavajuća radijacija? Nepotrebnost verbalnih opisa? Posle onog intervjua, ozbiljno mi se čini da ja tu igru neću igrati. Možda kada se slegne prašina. Ne znam šta još gore može da bude od nedostatka "looks like someone died in very painful way", možda nedostatak "verbose" combat poruka? Ne mogu da zamislim Fallout bez stvari tipa "I'm gonna beat you like a red-headed stepchild" ili "crap, my eye is dangling on the optic nerve here", ali bogami ni bez "this looks like a good place to own a gun" ili posle inspecta prostitutke ili džankija "you see nothing special". Vizuelno će da opišu "old friend is calling you"? Ma odjebite, bre. Nemam želje da svoje vreme i energiju dajem pacernim debilima bez trunke poštovanja. Quote Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted September 19, 2007 Report Share Posted September 19, 2007 Samo fali da zakoci na maybe :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted September 19, 2007 Report Share Posted September 19, 2007 Novi screenshot iz ''firme'' hahahahahah Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted September 19, 2007 Report Share Posted September 19, 2007 [roflmao] Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 19, 2007 Report Share Posted September 19, 2007 e da, srecna vam desetogodishnjica fallouta :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted September 19, 2007 Report Share Posted September 19, 2007 jbg, mogli smo i proslaviti uz neku vilju. srecna 10godisnjica svima :) Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
support Posted September 20, 2007 Report Share Posted September 20, 2007 Mogu fanovi da proslave tako sto ce ove sto rade na 3 delu spaliti na lomaci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 20, 2007 Report Share Posted September 20, 2007 A poenta toga je koja? Da pokažu da su zadrta bagra? Daj nemoj trolovati više molim te. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
support Posted September 20, 2007 Report Share Posted September 20, 2007 A poenta toga je koja? Da pokažu da su zadrta bagra? Daj nemoj trolovati više molim te. Fallout Pazi ovo. Niko ne zna sta ce biti, ali je povezano sa 10-togodisnjicom izdavanja Fallout-a. Mozda bude intervju sa Tim Cainom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted September 20, 2007 Report Share Posted September 20, 2007 Daj nemoj trolovati više molim te. hahahahaha ubio me na mestu. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
support Posted September 20, 2007 Report Share Posted September 20, 2007 Ajde da se svi skupimo i Vudiju poklonimo originalni F3 kada se pojavi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 20, 2007 Report Share Posted September 20, 2007 Ali šta će mi, ja p/a okruženje ionako ne volim :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frubi Posted September 20, 2007 Report Share Posted September 20, 2007 Fallout Pazi ovo. Niko ne zna sta ce biti, ali je povezano sa 10-togodisnjicom izdavanja Fallout-a. Mozda bude intervju sa Tim Cainom Videvsi ovu razglednicu nekako sam opet osetio "nesto" u stomaku ... jebo mater, nekako mi se vratila neka nada u kurac , da ce mozda ipak biti nesto ... al naravno to nesto se nece zvati f3... definitivno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted September 20, 2007 Report Share Posted September 20, 2007 (edited) OMG, overite ovo, prosto ne verujem! The latest news about Fallout 3 Although it is not yet officially confirmed, there are some strong indications that the gameplay of Fallout 3 will be enhanced with character’s ability to use some special powers, which should be nothing else but spells. These powers ( further in the text: spells) will be somehow connected to character’s intelligence, and limited by the amount of his ‘something’ which will be nothing else but what we know as ‘mana’ , or ‘manna’. It is still unsure if it will be named that, or some other way (hopefully not ‘magicka’:-) . Character’s level of absorbed radiation will also have minor beneficial input to the usage of spells, which will be sorted into special groups, depending on their usage (destructive, defensive, illusive and so on). The point is that the radiation should have it’s pros and cons, so that some players might decide that it’s actually good for them to remain radiated. Furthermore, these players will have a chance to become and remain radiated for the entire course of game, whether through an optional trait at the character creation screen, or through a choice during the main quest. For this second group, there will be a chance to reverse this decision through a ‘gather ingredients’ quest. It is hard to avoid the fact that all this reminds just a bit to much on ‘The Elder Scrolls’, and it’s vampirism, lycanthropy and corprus features. a vi kukali zbog macha i heavy steel war hammera:-) EDIT: Za one koje mrzi da citaju, summary: imacete destrakshn, restorejshn, iluzion, itd magije, koje cete bacati za manu, a radijacija ce imati i pozitivne efekte, pa, ako vam se svidjaju, mozete da izaberete da zelite da ste zauvek radioaktivni, a ako se predomislite, sakupite sest cena uzasno retkog radioaktivnog belog lukca or so, i vise niste zauvek radioaktivni… Edited September 20, 2007 by Milanche Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 20, 2007 Report Share Posted September 20, 2007 Eh, ispucaće sve dobre fazone na FO3, i šta će onda ostati za TES5? :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viljuska Posted September 20, 2007 Report Share Posted September 20, 2007 hahaha, pa ako im ovi fazoni budu ispucani za fo3 i ne budu korisceni za tes5, tes5 mozda i ispadne dobra igra inace onaj post za magije je teska koma, iz kog je to izvora? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 20, 2007 Report Share Posted September 20, 2007 ... gde si ovo iskopao? link? ako je ista od ovo tachno, znachi josh jedan mediokritetski naslov karakteristichan samo za retardirane konzolashe :| ovo je pravi Fall out, ne Fallout... Idioti sa velikim i... ono sto su naborjali je toliko retardirano da ga ne zasluzuje ni oblivion... ma ne zasluzuje ga ni sledeca reinkarnacija next gex mariobrosolikih igara za ushljive konjozle Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 20, 2007 Report Share Posted September 20, 2007 ;) p.s. molim one koji ne vole PA tematiku da ne smaraju topik, bice svakako obrisani Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 20, 2007 Report Share Posted September 20, 2007 ehej, cemu diskriminacija, ja ne podnosim PA tematiku pa vam se pridruzujem u komentarima, jer po ovim informacijama igra je sve kretenskija i kretenskija. moja licna odbojnost prema PA okruzenju nema veze sa mojim komentarisanjem, molim lepo. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 20, 2007 Report Share Posted September 20, 2007 Moram reći da i meni sve deluje jako trulo kako vreme odmiče, al opet možda to nije zaista tako nego se radi o propagandi koju podmeću nezadovoljni fanovi!1 Mada posle onih shotova a la Lost Planet, ne znam... Elem, just passing by, waiting for TES5... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts