Stator Posted June 22, 2005 Report Share Posted June 22, 2005 nema joj pomoći, znači zna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted June 22, 2005 Report Share Posted June 22, 2005 a shto koji k. pricamo o tako necemu... shta bi bilo kad bi bilo... previshe je tmuran topic... :/ a i smoren... :| ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted June 22, 2005 Report Share Posted June 22, 2005 Ja napisem kako se ne treba ubijati zbog takvih stvari. Sad ispada kao da sam ja rekao da se treba ubijati zbog toga... ← Ne, nego mi je muka takvih likova koji u svakom jebenom postu spominju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted June 22, 2005 Report Share Posted June 22, 2005 Znam dosta sluchajeva da su likovi koji nikad u zhivotu nisu imali ocenu manju od 5 (tj. 10 na faxu) i dobiju prvi put u zhivotu 4 odnosno 9 i ubiju se. Ti ljudi su bolesni Samoubistvo je uzhasno sebichno. Postoji gomila likova koji izgledaju uvek super raspolozheno, a onda se roknu. Skrivena depresija ili shtavec. Josh veci je broj ljudi koji u stvari vole da pokushaju samoubistvo, sa namerom da ostanu zhivi, a da ostalima izgleda kao da su hteli da se ubiju, samo da bi skrenuli pazhnju na sebe ili promenili odnos drugih ljudi prema njemu/njoj Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 23, 2005 Report Share Posted June 23, 2005 [quote name='Ivan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted June 23, 2005 Report Share Posted June 23, 2005 ja bi se ubio mozhda samo kada bi ostao hendikepiran od struka nadole... Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted June 23, 2005 Author Report Share Posted June 23, 2005 hehe.. ovo polako krece na eutanaziju sto da se ubijes, kad mozes da se otkines od alkohola i da te boli q za sve... jes da je i to neko bezanje, al je makar doyaya.. Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted June 23, 2005 Report Share Posted June 23, 2005 a od vrata na dole?! :))) crnjak Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted June 23, 2005 Report Share Posted June 23, 2005 nema joj pomoći, znači zna Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 23, 2005 Report Share Posted June 23, 2005 kao i 80% populacije foruma, so whats the point ... na losem mestu pitas :) ← El si ti to na licnom primeru navatao tu brojku od 80% :) Ja cenim da je broj punoletnih "suvih" clanova daleko ispod 50% :) Ali ko broji :) » Click to show Spoiler - click again to hide... «Ocemo anketu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted June 23, 2005 Report Share Posted June 23, 2005 LOL:))) da, da, dajte anketu!!!! dal ste ikad j.....? Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted June 23, 2005 Report Share Posted June 23, 2005 a od vrata na dole?! :))) ← Ma vidish da je oduzet od vrata nagore. :) Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 23, 2005 Report Share Posted June 23, 2005 ^ Ne znam sto al nekako se neprijatno osecam posle ove price. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted June 23, 2005 Author Report Share Posted June 23, 2005 uzas... u tom slucaju bi se krkno... moja bulja exit only :) Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted June 24, 2005 Report Share Posted June 24, 2005 Chuo sam da je najveci procenat samoubistava u Japanu. Naime smatra se da su u pitanju sekte ali neki naucnici objashnjavaju da je to zbog nachina zivota tamo (ko i ne bi hteo da se ubije kad radi po ceo dan).... Japan propada iznutra--to je bio zakljucak emisije na kojoj sam ovo cuo!! ← e da, oni se na netu dogovoraju oko masovnih samoubistava... pa vi gledajte anime :DDD eh, jebem ti RUR... postavis ozbiljnu temu, i od trenutka kad kliknes na "post" ona je vec osudjena na sjeb... :\ ← da, ko god je postao :\ Znam dosta sluchajeva da su likovi koji nikad u zhivotu nisu imali ocenu manju od 5 (tj. 10 na faxu) i dobiju prvi put u zhivotu 4 odnosno 9 i ubiju se. Ti ljudi su bolesni Postoji gomila likova koji izgledaju uvek super raspolozheno, a onda se roknu. Skrivena depresija ili shtavec. ← 1. dobro ja sam u osnovnoj furao petice i po koju cetvorku a na kraju sam uvek bio 5.00 a sad cu pasti na popravni pa GG... 2. skrivena depresija je shit... ko god to ima mora da je se reshi da ne bi pukao, a kad pukne istresa se extra brzo na najgore nachine... koje mogu biti po druge shtetne Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted June 24, 2005 Report Share Posted June 24, 2005 (edited) Realno najlakse je uvek da se ubijes, to je po meni kukavicki chin... To je ok za one ljude koji umiru, ali opet to nije samoubistvo vec samo skratjivanje bolova i mucenja, sto nema neke veze sa filozofijom samoubistva zdravog coveka. Edited June 24, 2005 by De1Rekt0n Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted June 24, 2005 Report Share Posted June 24, 2005 Bi ste se ubili kada bi bili zaljubljeni kao nikada,otkrijete pravu ljubav,zajedno ste vec 4/5 godina i nju udari auto? to bi bio takav shok (bar za mene) da ne znam sta bi radio... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted June 24, 2005 Report Share Posted June 24, 2005 Bi ste se ubili kada bi bili zaljubljeni kao nikada,otkrijete pravu ljubav,zajedno ste vec 4/5 godina i nju udari auto? to bi bio takav shok (bar za mene) da ne znam sta bi radio... ←Brate,cemu takve misli? Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted June 24, 2005 Report Share Posted June 24, 2005 ebiga ja sam prso sa mozgom, meni svaki chas padaju neki crnjaci na pamet. kad god pomislim na nekog (devojku, ortakinju, ortaka..) uvek posle toga se pitam kako bi se osecao kad bi neko od njih umro... veri mach prso .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted June 24, 2005 Report Share Posted June 24, 2005 ja cu sad da se ubijem.. i boli me kurac kako ce neko drugi da se oseca.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted June 24, 2005 Author Report Share Posted June 24, 2005 plakacemo.... mozda ? btw, normalno je da pomislis tako nesto, tipa sta da neko koga volis dozivi neku nesrecu ili slicno... jbg.. kretenski je ako se ne zgrozis posle toga... Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
High Cleric Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 reci, fore radi.. da se sad samoubijem i kako bi ljudi ospste odreagovali ??? ;] ← Neko bi te ubio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 da ste jednom, samo jednom, otisli da pruzite podrsku/utehu porodici koja je upravo saznala da im se sin/kcerka roknuo/-la, i doziveli tu neverovatno intenzivnu i preplavljujucu tugu (plakali su ljudi od 50, 60 god. kao mala deca), nikada vam ne bi palo napamet da toj misli pridajete i najmanju paznju. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 ccc skoci sa vertiga Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 (edited) tu kreno objasnjavanja o stimulaciji prostate preko rchma...koje funkcionisu sto je najgore Sad razumem pedere Edited August 3, 2005 by Nemesis Enforcer Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts