Sajro Posted June 13, 2005 Report Share Posted June 13, 2005 chek.. chek.. prvo.. moram.. ovo da uradim: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA KAKO JE BILO DOBRO!!!!!!!!!!, ok.. sada mogu da nastavim. AAAAAAAAAAAAAA KAKO JE BILO ODLICHNOOOO!!!!!1!!11, ok ok.. eto josh jednom za moju dushu! .. koncert je bio stvarno odlichan. nisu kasnili mnogo, max 20 min, trajao je nekih dobrih 2h a i vishe. bilo je mega ljudi, atmosfera je bila S A V R S H E N A! ozvuchenje na nivou, scenografija PERFECT a izbor pesama od prve do poslednje - na nivou pravih mastera! ALI jedna pesma je prejebala sve ostale.. THE ROBOTS, nikada se nisam bolje osetjao u zivotu nego za vreme koncerta bash u toku te pesme.. na nekih 5-8 metara od bine, odlichno ozvuchenje, scenografija mega, publika luduje, ja ludujem.. AAAAAAAA kako je bilo dobro bre!!!!! ko je bio, ovo mu je sigurno jedan od onih dana koje tje se setjati do smrti. ko nije bio, ZAJEBO SE. ali ne shto se zajebo vetj shto se MNOGO JAKO MNOGO ZAJEBO!!! napravio sam fonom jedno 150 slika i 25 snimaka.. kako tju da to gledam svaki dan tako milo. p.s. psyho & exile = ultra mega shmekeri! :* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted June 14, 2005 Report Share Posted June 14, 2005 Ako izvrsim samoubistvo to je zbog tog koncerta... Jbg. nisam imao kesa... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted June 14, 2005 Author Report Share Posted June 14, 2005 evo i nekih dvadesetak slika shto sam uhvatio.. nisu velike, do 100kb svaka. http://syn-esp.com/omfg/ kako je bilo dobro BRE! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsYh0 Posted June 14, 2005 Report Share Posted June 14, 2005 nemam rechi, najbolji performans u mom zivotu! @cyro ne psycho, samo psyho ;) Quote Dopefish lives! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsYh0 Posted June 14, 2005 Report Share Posted June 14, 2005 @kruko drago mi je da se ne kajesh :), al ti samo savetujem da ne gledash video snimak kada bude izashao ;), za tvoje dobro, jer matori stvarno je bilo neprejebljivo, likovi su pravi umetnici, nema shta. Quote Dopefish lives! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsYh0 Posted June 14, 2005 Report Share Posted June 14, 2005 ko nije bio, zajebao se :) Quote Dopefish lives! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted June 14, 2005 Author Report Share Posted June 14, 2005 a jel psyho, ne psycho? cenish? :) :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsYh0 Posted June 14, 2005 Report Share Posted June 14, 2005 daj sve slike i snimke SISO! Quote Dopefish lives! Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 14, 2005 Report Share Posted June 14, 2005 A kru bio si siso a ja ti slao poruke na mob da budes ljubomoran Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted June 14, 2005 Author Report Share Posted June 14, 2005 Ma nisam bre bio, sedeo sam gajbi, miksao promo za exit i jebao... ← verujem da si se bolje proveo nego mi zbog tog poslednjeg na J :)))) p i c o! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 14, 2005 Report Share Posted June 14, 2005 Si bio onda ljubomoran kad sam ti posalo poruku priznaj! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 14, 2005 Report Share Posted June 14, 2005 verujem da si se bolje proveo nego mi zbog tog poslednjeg na J :)))) p i c o! Ma to on samo tako kazhe ... zar nisi izvalio da mu je svaki post "tralalalala jebanje" ... "njanjanja karati nesto" i slicno. :} Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted June 15, 2005 Report Share Posted June 15, 2005 (edited) Uz Prodigy koncert `95 ovo je definitivno najbolji na kojem sam bio. Ljudi su ostali potpuno zbunjeni na kraju koncerta. Toliko sam chekao na ovaj cert... Prezentovali su sve korene danashnjih pravaca. Samo da napomenem da mi je ortak doshao pre koncerta iz Slovenije, preko Zagreba, Hrvati su poludeli zbog toga shto je Kraftwerk svirao u Beogradu. Kad porastem bitju Kraftwerk Edited June 15, 2005 by Nemesis Enforcer Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 15, 2005 Report Share Posted June 15, 2005 lane moje ovo onooo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted June 15, 2005 Report Share Posted June 15, 2005 paticu doveka shto nisam bio tamo jebem ti zhivot i matematiku Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted June 15, 2005 Report Share Posted June 15, 2005 btw, primeticete da sam i ja krenuo da govorim "jebem" Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted June 15, 2005 Report Share Posted June 15, 2005 (edited) Kome treba MAN MACHINE VINIL nek se javi, moze neka razmena, nije proslo par meseci otkako sam ga nabavio, kad evo ga matori komshija "e sinak, evo ti ovaj vinil, ti znas sa tim gramofonima" ... i tako sad imam 2 ista vinila \o/ @ LaG: rano je josh da se kurcish, videcemo tek kada prvi put budes upao u "da li je zakachila il` ipak nije" 3p! Edited June 15, 2005 by nigger Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KingLui[FOG] Posted June 15, 2005 Report Share Posted June 15, 2005 cyro, zamolio bih te ako ti nije problem, da mi posaljes slike(sto vise mozes na: kinglui@pingvinko.com ,hocu da ih okacim na svoj sajt, naravno uz tvoju dozvolu(naravno pisace da si ti autor istih), mi iz Pingvinka se ne bavimo ilegalnim poslovima . Quote The only light at the end of the tunnel is light of upcoming train. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted June 16, 2005 Author Report Share Posted June 16, 2005 imash na onom linku 19 mojih slika.. poslatju ti josh ali tek u ponedeljak jer za 3 sata putujem na par dana. inache.. nigeru, koliko para 'otjesh za taj vinil? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted June 16, 2005 Report Share Posted June 16, 2005 pa mislio sam da uradimo razmenu, ako imas sta da ponudish..... ono kao vinil za vinil....... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted June 16, 2005 Report Share Posted June 16, 2005 ja sam sve vreme bio tako nasmejan. znaci od uvadouva. stim. sto ih je moja sestra srela nakon nastupa. u podzemnom prolazu kod doma omladine. jedu palacinke. i ladno su nasli nemacko pivo (koje ne moze da se nadje u nemackoj kako oni kazu) sa canabisom. extra. potpisali su joj se na biciklisticki dres koji se prodavao u toku nastupa. stvarno je bilo amejzing. ;> svaka im cast. Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted June 16, 2005 Report Share Posted June 16, 2005 DA LI STE BRE VI NORMALNI!!!!!!! koji bre kraftwerk. Oni su bili popularni posle drugog svetskog rata...a mozda ni tad. Vi ste se odusevili gledajuci cetiri nemca koji su 2h stajali na bini i akali "ono" (kao gistro nesto miksuju a ustvari se i oni smorili koliko im je smorna muzika pa igraju igrice (btw ja i ortak smo razvili teoriju da je to touch screen i da peglaju counter)) Inace kapiram da su ljudi kreteni koji su u gadnom tripu da su roboti...misli stvarnooooooo BRATE!!!!! jebote.... Kako se inace igra uz ono (ono -- ne mogu ga nazvati muzikom) wow cool...ja sam robot, jeee ------nije ni malo smesno. cak sta vishe tuzno je sto je 10 000 ljudi bilo na tashu i protracilo 2h svog zivota i jos par hiljada sati prepricavanja drugim jadnim dushama koji HOCE DA SE UBIJU JER NISU BILI NA "KONCERTU"....... strasno znam ja onu teoriju da su ljudi nastali od majmuna....ali oni su i dalje majmuni koji prave "muziku" koja nema dusu,ritam,razradu..... sve u svemu jedan veliki SMOOOOOR!!!! we are the robots.......we are charging our batteries......boze strasno! btw roboti ne piju pivo i ne jedu palachinke tako da...ne baronisi da ih je tvoja sestra videla!! Quote Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted June 16, 2005 Report Share Posted June 16, 2005 AMIN cosmiC ne da su "ljudi" smarachi nego to je strasno .... uglavnom sve je cosmiC rekao nemam sta da dodam...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 17, 2005 Report Share Posted June 17, 2005 ahahahah, dugo sam se smejao ;DD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 17, 2005 Report Share Posted June 17, 2005 Cosmic je u pravu...ne mogu da verujem da je 10 000 ljudi otislo na Kraftwerk...4 lika tripuju da su roboti....jooojj boze....voleo bih da sam bio tamo samo da vidim kako igrate uz to keve vam.....vi bre ljudi niste normalni... Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts