Pesma-mrtve-dece Posted June 10, 2005 Report Share Posted June 10, 2005 Znaci... sta je bre ovo http://www.supershadow.com/starwars/episode7/plot.html http://www.supershadow.com/starwars/episode8/plot.html http://www.supershadow.com/starwars/episode9/plot.html Mislite da bi snimili jos koji film po ovome ?:))) Ako neko ima jos neki info o ovom materijalu neka postuje ... Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 10, 2005 Report Share Posted June 10, 2005 Ladno u sedmom delu prikache Luku njegovu ruku nazad... creepy. Bas me interesuje da li je ovo istinito sve ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 10, 2005 Report Share Posted June 10, 2005 Ha, i u 8. delu se pojavljaju Mandaloriansi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted June 10, 2005 Report Share Posted June 10, 2005 zanimljivo, zanimljivo! samo da vidimo jel' istinito. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 10, 2005 Report Share Posted June 10, 2005 Bilo bo super da je istinito(mozda i jeste ali ja neverujem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted June 10, 2005 Report Share Posted June 10, 2005 Ja sam skoro prochitao u novinama da se planiraju dva crtana filma: jedan u kome ce se raditi o prapochecima Dzedaja i drugi koji ce sluziti da premosti jaz izmedju trece i chetvrte epizode. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 10, 2005 Report Share Posted June 10, 2005 prvo george pravi igranu TV seriju koja povezuje ep3 i 4, onda ako budu pravili okrenutje se novoj generaciji...jacen, jaina i anakin solo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 10, 2005 Report Share Posted June 10, 2005 prvo george pravi igranu TV seriju koja povezuje ep3 i 4, onda ako budu pravili okrenutje se novoj generaciji...jacen, jaina i anakin solo... ← The Venerable Sage has spoken.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 10, 2005 Report Share Posted June 10, 2005 prvo george pravi igranu TV seriju koja povezuje ep3 i 4, onda ako budu pravili okrenutje se novoj generaciji...jacen, jaina i anakin solo... ← ne kapiram ...nova generacija i anakin... kako je on nova generacija i sta ima da se ispricha josh u vezi sa njim. A da ne govorimo o samoj groznoj pomisli da bih morao da gledam Hajdi Kristensen opet Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted June 10, 2005 Report Share Posted June 10, 2005 Neuki Igze, :) Jacen, Jaina (blizanci) i Anakin Solo su deca princeze Leie i Hana Soloa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 10, 2005 Report Share Posted June 10, 2005 I sta su ta deca? Dzedaji-sverceri :) Pa to su u stvari cigancici. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted June 10, 2005 Report Share Posted June 10, 2005 Istinito je... Prichalo se o tome josh kad je druga epizoda bila u planu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted June 10, 2005 Report Share Posted June 10, 2005 mislim da je ova cela ideja masakriranje savrseno[dobro ne bash ali...:)))] ukomponovane svemirske sage... Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cell Posted June 10, 2005 Report Share Posted June 10, 2005 Cuo sam i ja da se sprema neka Epizoda 0 i neki serijal Shadows Of Empire sad videcemo sta ce biti. Ali ja sam licno misljenja da se tih 6 epizoda uopste vide ne dira jer je to najbolje ovako kako jeste. Po meni bi bilo bolje praviti film od KOTOR-a 1,2 i ako bude 3. Quote Neukrotljivi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted June 10, 2005 Report Share Posted June 10, 2005 Znači, ovo će biti najgore moguće sranje, ako se ikada snimi... Dosta je bre. SW je sa ovim silnim epizodama relativno podno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted June 10, 2005 Report Share Posted June 10, 2005 To isto se pricalo kada je pocinjao ep123, kao ne dirajte super je itd... Zna coek sta radi, nece zasrati vise od ovoga ako ne umre pre negos to zavrsi... Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted June 10, 2005 Report Share Posted June 10, 2005 Cuo sam i ja da se sprema neka Epizoda 0 i neki serijal Shadows Of Empire sad videcemo sta ce biti. Ali ja sam licno misljenja da se tih 6 epizoda uopste vide ne dira jer je to najbolje ovako kako jeste. Po meni bi bilo bolje praviti film od KOTOR-a 1,2 i ako bude 3. ← da kotor bi definitivno bio zanimljiva ideja za snimanje filma...ali tek za nekih 5-6 godina...da se stvari malo slegnu... Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 10, 2005 Report Share Posted June 10, 2005 Neuki Igze, :) Jacen, Jaina (blizanci) i Anakin Solo su deca princeze Leie i Hana Soloa. ← lele, nazvala je svoje dete preme jednom svemirskom zlocincu, sith masteru,... jes da joj je cale ali ipaaaak Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 10, 2005 Report Share Posted June 10, 2005 ja koliko sam chuo epizoda 7 treba da bude o prapochecima dzedaja .. znachi 100g - 500g pre epizode 1 Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted June 10, 2005 Author Report Share Posted June 10, 2005 Hm... pa tamo pise ono By George Lukas. Ima po tom sajtu raznih zanimljivih stvarcica, kao i intervju s Lukasom gde kaze da on 99% nece praviti 3. trilogiju, mozda to uradi neko drugi.. navodi tamo neke likove, pa i njegovu decu, unuke.. :))) Ali.. klonovi Luke-a i Dart Vadera... na strani Sitha :)) Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 11, 2005 Report Share Posted June 11, 2005 ja koliko sam chuo epizoda 7 treba da bude o prapochecima dzedaja .. znachi 100g - 500g pre epizode 1 ← nenene, to je Epizoda 0, kako su pobedili Site pre 1000 god. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 11, 2005 Report Share Posted June 11, 2005 Deshavanja KOTOR-a su u fazonu 1000 godina pre ep1 tako da kapiram da su prapocheci dzedaja nekih 1500-2000 godina pre... Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted June 11, 2005 Report Share Posted June 11, 2005 desavanja kotora su 4 soma pre epizode 1 ;) ← upravo...a oni josh u prvom delu pricaju kako su dzedaji stari kao i sama republika...josh nekoliko hiljada godina unazad...:) Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 12, 2005 Report Share Posted June 12, 2005 vec do sada ima sigurno materijala za epizode od 0 do -9 i od 7 do 12, + nekoliko crtanih i TV serijala. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 13, 2005 Report Share Posted June 13, 2005 Posle prvog KOTOR-a sam zaista bio u bedaku shto nisu snimili film po njemu. Drugi isto nije losh, ali ima mnogo rupa i pricha nije toliko dobra. Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts