Longleyy Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 Sad nesto razmisljam i kontam da nikad nije bio niti ce biti veci kralj na nasoj estradi , covek je suvi genije , ti textovi i muzika , sve. Chak mu ni Ivan Gavrilovic nije ravan. Izdvajam iz biografije: Privatno je veliki borac za istinu i pravdu. Povucen je i miran, ali i nervozan. Obozava sve sportove, narocito skijanje. Student je Vise trenerske skole, odsek fudbal. Njegov uzor u profesionalnom smislu je DJ Bobo, a u ?ivotnom, svi posteni i dobri ljudi. the master himself: Textovi bez premca: (pesma)Da li znas: Jer , jednom sam kod komsinice otiso na caj, A tvojoj masti to je dalo novi sjaj Ma ne jurim nikog i ti si mi mnogo , da te zamenim stvarno ne bih mogo Prestani da od svega dramu stvaras, Znas da te volim i nemoj da me smaras ROFL Ako ima zainteresovanih da organizujemo fan club? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 Tako ti tvoja 253 nejaka posta, sklanjaj ovog lika sa foruma, uznemirices javnost :)) Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 njega su bili nesto prozivali likovi sa miljakovca...i kad su krenuli u fazonu da ga leshe lik se sklonio iza ribe...znaci smeh...:))) mozda je samo lovacka prica...ali kad ga malo bolje pogledam nesto mi se cini da ima u tome istine...inace laki njega obozava tako da ces mozda i dobiti svoj fun club...:))) Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 mogu samo da ga mrze oni sho ga ne vole:J Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 6, 2005 Author Report Share Posted June 6, 2005 Ja sam sve isplanirao. Za svega 50eura , koliko je godisnja clanarina u VIP sekciji , dobijate ranac , kacket (indetican onom koji je on nosio) , i majcu sa slikom i potpisom naseg junaka + Backstage na promocijama albuma i mesto u lozi na koncertu na marakani. Obichna clanarina je 5eura i samo dobijete karticu na kojoj pise da ste clan kluba. JA ipak preporucujem VIP sekciju jer su to male pare naspram onog sto dobijete. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 7, 2005 Report Share Posted June 7, 2005 uvek ima neko jaci, a to su momci iz bit strita, pogotovo van end onli husa... mada, ristekpa za igija, redak car:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted June 7, 2005 Report Share Posted June 7, 2005 No comment, ali stvarno. Neki ljudi na forumu bi stvarno trebali da iskljuce komp iz struje zauvek! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 7, 2005 Report Share Posted June 7, 2005 kako su ga izmaltretirali u skrivenoj kameri, dechko je pocheo da plache Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted June 7, 2005 Report Share Posted June 7, 2005 No comment, ali stvarno. Neki ljudi na forumu bi stvarno trebali da iskljuce komp iz struje zauvek! ← I, kad planira Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 7, 2005 Report Share Posted June 7, 2005 Ma ti Vege bre ni ne znas ko je bio Dr. Iggy i sta je on uradio za nasu scenu :) A Beat Street mi se nekako raspao posle Opsesije ... al' mi je bio dobar onaj "dokumentarac" o njima kad su kao bili "reperi" ... hehehe :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted June 7, 2005 Report Share Posted June 7, 2005 vege, nisi shvatio srzh! Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cell Posted June 7, 2005 Report Share Posted June 7, 2005 Jedino sto znam o tom Igiju je da je dobio batina dok je jednom prilikom boravio u Subotici.Mada ni to nisam video tako dai to je samo prica.A ja nikad nisam obracao paznju na dance scenu. Quote Neukrotljivi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted June 7, 2005 Report Share Posted June 7, 2005 shto su ga voleli svi :)) Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 7, 2005 Report Share Posted June 7, 2005 kad mu vidim facu, jednostavno pozelim da je udarim... Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoda Posted June 7, 2005 Report Share Posted June 7, 2005 ja sam totalno za. kad god chujem njegove pesme neka me nostalgija zvekne za tim DISEL vremenima:P Quote www.shoda-lc.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted June 7, 2005 Report Share Posted June 7, 2005 Stari doktro igi sad mi treba tu... ...da mu puknem jednu dobru pesnicu... Ma ja sam bre sav lud za njim...koj vam kurac!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted June 7, 2005 Report Share Posted June 7, 2005 [quote name='Ivan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 7, 2005 Author Report Share Posted June 7, 2005 (edited) Eeee moj VEGE , da ti znas sta je on sve ucinio , PRE SVEGA ZA OVAJ NAROD , pa onda sve ostalo... Jednom usamljenom reperu sada slomljeno je srce :) Inache beat street su onaj izvorni diesel rap :) Ima li prijava za fan club??? limit je 1000 mesta pozurite!!! p.s. ko ne voli dr.iggy-ja i ne ceni njegov trud i rad , treba lifetime ban da dobije. Edited June 7, 2005 by Longleyy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 7, 2005 Report Share Posted June 7, 2005 drigi... cini mi se da cesto igra mali fudbal na banovom brdu... smesan je skroz :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted June 7, 2005 Report Share Posted June 7, 2005 ne ubedljivo najjaca pesma iz tog vremena je de monk - samo zelim da znam[da li ces ostati sam ili zelis mene da budem kraj tebe]...ajmo jakne u treshe...air max 2...:))) ne stvarno su smehotres svi... Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Masni Ludak Posted June 8, 2005 Report Share Posted June 8, 2005 Eh koja su to bila vremena, a ne sad ova tranzicija majku joj j...m Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cell Posted June 8, 2005 Report Share Posted June 8, 2005 p.s. ko ne voli dr.iggy-ja i ne ceni njegov trud i rad , treba lifetime ban da dobije. ← Pa nije ovo Dr.Igi forum majku mu. Quote Neukrotljivi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 8, 2005 Author Report Share Posted June 8, 2005 Pa nije ovo Dr.Igi forum majku mu. ← JESTE! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRNAC_U_TUNELU_ Posted June 8, 2005 Report Share Posted June 8, 2005 da organizujemo fan club ?! ha ha :))))))))))))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 8, 2005 Report Share Posted June 8, 2005 ne ubedljivo najjaca pesma iz tog vremena je de monk - samo zelim da znam[da li ces ostati sam ili zelis mene da budem kraj tebe]...ajmo jakne u treshe...air max 2...:))) ne stvarno su smehotres svi... ← ako zaista treba da se izabere najbolja pesma medju najgorim - samo zelim da znam je daleko iznad svih a drIgi sa svojim zalosnim "ochima boje duge" moze samo da gleda sve u shesnaes' Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts