Guest Posted July 31, 2005 Report Share Posted July 31, 2005 jebesh basket, je li zola gazio onog lika? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted July 31, 2005 Report Share Posted July 31, 2005 nije bilo nekih vecih incidenata...standardno koshkanje ;p Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 B92 101-RUR 64 B92: Nikola 28 p, 20 sk, 8 as, 3 kradje; Goranz 22, 31, 4 i 2; Venom 16, 13, 4 i 2; Fabolous 29, 10, 2 i 1; Sarma 0, 5, 4 i 2; Flegma 2, 3 i 1; Trifke 2 i 1; Johnnioza 2, 3, 1 i 2. RUR: Zola 11, 12, 0 i 3; Mohican 6, 14, 1 i 2; Lex 0, 1 i 1; Spale 15, 13, 1 i 2; Spils 10, 7, 1 i 3; Byp 20, 4, 1 i 2; Mario 0 i 1; Peja 2, 3 i 1. (obratiti paznju na broj asistencija ekipe RUR:)) Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 Cestitke, cestitke ... rezultat cak ni nije losh, pravi kosharkashki :) Kad je sledeci mech, za dve godine? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 byp sabio, peja prodao - sazheti tok tekme kolko vidim :D Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 Cestitke, cestitke ... rezultat cak ni nije losh, pravi kosharkashki :) Kad je sledeci mech, za dve godine? :) ← Sledeci zvanichni mech - za godinu dana ;) Mislim da je tajna pobede B92 bila u tajmingu zakazivanja, Walker, Cervantes i Alen su odsutni, a 2 drugara koji bi svojim prisustvom potpuno unishtili igru B92 takodje... To je to :) Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 au shto je lex slabo igrao... :) ja sam ocekivao bar dabl-dabl... Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 hajli,cela ekipa je bila pro,zato ne kenjaj :P nisu mi zabelezili blokadu jednu ^^ Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 Kratko je igrao, kao i ja. Ne zalim se, samo da se zna... a i ne mogu mnogo da izrdzim.. jbg pljuge :( Ali spremicu se ja za sledeci mech :) Na kraju krajeva, najbitnije je druzenje... upoznao sam par likova... ne nesto dorbo, ali bar znam ko je ko sad... bice valjda jos ovakvih okupljanja. E sad malo da kukam ( Valjda ste navikli na to iz AS-a :D ) Sad ce neko reci rdjavom kur*u i dlaka smeta. Ok ja jesam rdjav ku*ac u ovom trenutku, ali ove dlake stvarno smetaju :) Zagrevanje je bilo sa 3 lopte... jedna slabo napumpana, druga je bila onako normalna, a 3. je bila i manja i laksa... nikako nisam uspeo da podesim shut. Reflektori koji biju u ochi... bolje bi bilo da se igralo po danu, ali ajde ovako je fora. I treba li da napomenem da su momci ( svaka njima chast ) stariji od nas ? :) Eto toliko, nemoj neko da me pogresno shvati, ja sam dosao da upoznam ponekoga, da se malo oznojim i to je to... siguran sam da je bio dan da bih bolje odigrao... to mi je najvishe smetalo, ali ajde... bice bolje drugi put... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 (edited) Realno, bili smo preloshi.Svako je igrao za sebe,(osim zole :) ) pa je samim tim sledovao ovakav rezultat.A pored toga shto su svi igrali za sebe niko nije igrao odbranu.Jedini igrach koga bih mogao da pohvalim je spale,koji se relativno, najmanje 'alavio, i dosta je dobro odigrao odbranu.Mogao bih da pohvalim i byp-a , i pohvalio bih ga, ali je dechko potroshio 60% napada rura.Osim toga, relativno dobro je igrao.Treca pohvala ide zoli, koji je do kraja solidno igrao, mogu reci jedini koji je igrao finu odbranu, i ako u napadu nije bio nishta posebno, igrao je najjachu odbranu.Sebe necu da komentarishem,nije u redu, al mogu reci samo da sam igrao drastichno ispod svog proseka,s obzirom da nisam spavao prethodnu noc , i da sam bio krajnje umoran.Peja_ bi verovatno fino odigrao da je imao malko vecu minutazhu, zamerka njemu je krajnje slaba odbrana, i losh skok u odbrani,shto je ok , s obzirmo da nikad nije trenirao basket :p Lex je bio pro selektor , i valjda nisam nikog zaboravio. e da , peja je imao jedinu BANANU na utakmici, stoga, peja bananamen Edited August 1, 2005 by Spils Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 I treba li da napomenem da su momci ( svaka njima chast ) stariji od nas ? ← Od ove chetvroke koji su bili ozbiljni faktori Goran je '79, Nikola i Fabolous '83, Venom '84... Definitivno mnogo stariji od vas ;) A te priche o zagrevanju i nespavanju je ipak smeshno prichati, Nikola je u ponekim sekvencama juche odigrao ozbiljno (shto mu se jako retko inache deshava), a mislim da niko na terenu juche ne moze ni da mu primirishe kada igra tako... Ali, i mladi Grci (tj. roditelji) su hteli da biju sudije, jer su zbog njih izgubili 51 od Litvanije na EP pre 10ak dana, pa samo izvolite, nastavite sa tim prichama :) Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 lexe shto nisi zvao kikija? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 Ma opusteno, mozhe covek da se zhali na svasta nesto, kao da je vazno ... bice dana. Mislim da je zgodno da se napravi nesto u Septembru na primer, kad malo splasnu vrutjine a i ljudi se izigraju na adi malo pa upoznaju sa igrom, ovo ono :) Al' kao hepening, svaka cast, treba takvih stvari vise. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 kiki bio u selu. Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 Ma opusteno, mozhe covek da se zhali na svasta nesto, kao da je vazno ... bice dana. Mislim da je zgodno da se napravi nesto u Septembru na primer, kad malo splasnu vrutjine a i ljudi se izigraju na adi malo pa upoznaju sa igrom, ovo ono :) Al' kao hepening, svaka cast, treba takvih stvari vise. ← hahahah, znao samo da ces da komentarises moj post, zato sam i napomenuo ono za army system :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B92 Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 Kao sto je Bartuc rekao, B92 je izabrao pravi trenutak za mec obzirom na to da su RURu falili kljucni igraci, samim tim je i razlika ovolika...samo smo iskoristili monstruoznu razliku u skokovima, odlepili se i posle je sve bila stvar rutine.Kod vas je Spale igrao odlicno, fantasticno je brz i ima odlican ulaz, jedino ga sut spolja nije sluzio. Byp je takodje bio ok samo je malo sebican, ponekad je sutirao i iz nemogucih pozicija. Zola i Mohican su igrali mnogo losije u odnosu na proslu godinu kad su nas unistili... Sto se tice "obracuna" sa Zolom, cela stvar je bila nesporazum. Susreti ova dva Foruma su i utanaceni kako bi se ljudi upoznali, odmerili snage u basketu a posle zapili u kafani. Stoga koristim priliku da se izvinim Zoli za ocito neuspelu zezanciju od prosle godine, nije bilo nikakve zle namere u tome, momak je i tada kao i sinoc bio apsolutno korektan tako da nisam imao razloga da budem kivan na njega u bilo kom pogledu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 ispadoh sebican. kapiram i da jesam. stoga. ispravicu. al samo jedna stvar. kao plej. treba da postavim igru. ne? mislim. kako da bacim loptu kada se u prve 2 ipo cetvrtine niko nie kretao? naravno. nikako se ne pravdam od svojih gresaka. sutirao sam previse. nisam dodavao. i bio sam sebican. al kapiram da i ekipa ima udeo u tome. sto su rekli spale i mohikan. sto prostie kretnje. bez preterane komplikacije. i bez igranja izolacije koja ne postoji. eto. a sto se mene tice. znam de sam gresio. i to cu da ispravim. takav sam. cestitke ekipi b92. Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 pre nego shto smo igrali ja sam se zhalio na nespavanje.I to nije izgovor.A od te chetvorice koje si naveo , samo Nikola zna da igra.Ostali su ispali "veliki igrachi" jer ih niko nije chuvao pa su prolazili na zicere i davali ih,bash chudno.Nema nikakvih izgovora shto smo izgubili, imali ste trenutno bolju ekipu, igracemo opet....gg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 Prijatelju, mislim da ovaj basket nije mesto gde cesh naci nekoga ko "zna da igra"... Nikola je pro, kao i Milan (Walker), svi ostali su amateri, i doshli su tu da se istrche, izigraju basketa i mozda upoznaju nekoga... Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Illiron Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 Bartuc, stavi titulu B92 lawyer... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 Vazi... :) Usput pico mala, shto tebe nema ove godine na basketima? ;) Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 hajli,cela ekipa je bila pro,zato ne kenjaj :P nisu mi zabelezili blokadu jednu ^^ ← pejo gosho, nemoj da se ljutish, ipak smo mi drugari ^^ Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 Ma bre vazhno je da smo se istrchali (ja sam trchao svojih 10ak minuta dok mi nije pripala muka, pa sam reshio da odsedim ostatak ;) ) Inache se slazhem sa Spilsovim vidjenjem nashe igre i sa Goranovim vidjenjem prelomnog trenutka utakmice, kao i sa chinjenicom da je Tjebe propao kao chovek otkako 6 meseci nije izashao iz kutje zbog WOWa. :) Moram josh napomenuti da smo shutirali trojke gore nego shto smo asistirali, shto je stvarno porazno. :) Shto se 3. utakmice tiche, ja sam u fazonu da igramo za 2 nedelje, kako bi i nashi odsutni drugari imali priliku da brane boje RuRa ove godine, a i Nikola se nachelno slozhio. Naravno, sve zavisi od ostatka ekipe. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Illiron Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 Vazi... :) Usput pico mala, shto tebe nema ove godine na basketima? ;) ← Pokazacu ti ja dal je pica ili nesto drugo za dve nedelje ako bude basketa, i nemoj da mi zaboravis statistiku ko kad sam zabo 35 :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 vracamo se jos jaci. ;p. Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts