millanče Posted June 1, 2005 Report Share Posted June 1, 2005 Nadam se da mi necete zameriti ako je ne Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manda <die bitch> Posted June 1, 2005 Report Share Posted June 1, 2005 pa zajebavao sam se stim editorom kad sam inst wc3.. i ono.. nije loshe.. ima dosta smeshnih komntara ali ipak ogrovi i goblini rulaju :D tipa "im with stupid! me two, me two" :PP i tako... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 2, 2005 Report Share Posted June 2, 2005 Vecina muzickih numera iz Blizzardovih igara je odlicna, tu nema sta da se prica. I to upravo zato sto ih i prave profesionalni kompozitori i profi orkestri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 2, 2005 Report Share Posted June 2, 2005 Blizzard ima taj trip da nista ne prepusti slucaju animacije im rade isto "extrerni" profesionalci (pogledajte npr WoW), zika isto.. Onda cak sam cuo da kada su pravili pricu za StarCraft da su imali "pomoc" sa strane. To je mac sa 2 ostrice jer je dosta skupo, i odlaze datum izlaska igre. Ali sve to oni naplate kada igra izadje, tako da im se isplati :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 2, 2005 Report Share Posted June 2, 2005 time pokriju kartunoliku grafiku koja je sve izrazenija .. na kraju ce death knight imati cvet na kacigi =) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 2, 2005 Report Share Posted June 2, 2005 Pa ne mislim da je to problem Blizzarda vec vise cinjenice da su iz 2Da koji je omogucavao znatno vece detalje, da se tako izrazim, presli na 3D koji sav i izgleda kao crtani film, posebno u takvim igrama :) Trebace im jos vremena da ga usavrse, svakako. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GosuMicRo Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 :) Ma chista klasika... jedna od stvari koje zivot u waru cine lepsim! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts