baltam0s Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 Gde se dade ono sms dopisivanje? Ono sa onim nesretnim glupanjem luposti... Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 šta, nema više na sosu, artu, politici i još 45 kanala? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gioblin[Fuse] Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 Mozda jer je svaka druga poruka tipa "Mald i ukusan, posedovao bi, snazno, mladu i naivnu! u potpisu: Odzachar vasheg grla!" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 Za slucaj da se ne zajebavate, lik je mislio na onaj topic sa SMS bulaznjenjima sto je neko okacio dan-dva pred sredjivanje foruma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 nisam se zajebavao, takve gluposti mi brzo izvetre, hvala bogu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted May 31, 2005 Author Report Share Posted May 31, 2005 Znaci da je obrisano? Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 pa... da... Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 Ne, ne mora da znaci da je obrisano. Postoji izvesna rupa od recimo pola sata do sat vremena maks postova koji nisu backupovani jer su napravljeni u periodu izmedju zavrsetka backupa i gasenja foruma. Moze biti da se tvoj topic pojavio bas tada. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted June 1, 2005 Report Share Posted June 1, 2005 Znaci da ga nema :P Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted June 1, 2005 Report Share Posted June 1, 2005 (edited) ionako je bio trip topik, tako da nema veze :) Edited June 1, 2005 by Colldor Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gioblin[Fuse] Posted June 1, 2005 Report Share Posted June 1, 2005 Sve jedno, shta mislite o onom sms dopisivanju na televiziji? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 1, 2005 Report Share Posted June 1, 2005 Mislim da se nista bolje skoro nije pojavilo na tv kanalima... ... iz ugla tih tv kanala, od kojih neki u potpunosti i zive samo putem ovakvih poruka. Ako tako posmatramo stvar, onda nije loshe. Sa druge strane, ja nekako uopste ne gledam te kanale gde se vrte takve poruke, pa me ne doticu sa strane da li smetaju gledanju neke utakmice, filma ili sta znam, tako necega. Interesantno mi je i da ljudi imaju kinte da pucaju na te stvari (tipa 20+PDV dinara je poruka, sto ce reci da ti vec za 7-8 poruka ode kredit od 250 recimo) a to su mahom neka deca ili neizivljeni matorci ;) One poruke "dodji da te karam" su mi skroz smesne, nisam siguran da se iko na to primio. "Bez cimanja, pederi stop!" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted June 1, 2005 Report Share Posted June 1, 2005 Redovno se cepam na te sms chatove na TV ... koliko moras da budes zagoreo pa da trazis neku pacenicu preko tv chat-a ali "pederi stop ..." :))) prajsles Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted June 1, 2005 Report Share Posted June 1, 2005 khm,khm ja sam ga okachio i to je bilo dopisivanje 2 reta iz moje shkole :) Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
back4round2 Posted June 1, 2005 Report Share Posted June 1, 2005 Da one robijashke poruke na RTDelti : Pozdrav za momke iz sobe 122 i za mog Mitra, cuvaj mi se sreco brzo ce sve to proci pa cemo opet biti zajedno . Cuca Quote I do it backwards but I don't wake up... Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted June 1, 2005 Author Report Share Posted June 1, 2005 @jack jel imas jos to? Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 1, 2005 Report Share Posted June 1, 2005 ipak je naj prajsles one fore "riba" koje traze (i shto je najcrnje dobiju) kredit da bi nastavile da se dopisuju .. horor Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 1, 2005 Report Share Posted June 1, 2005 da da da ... uzas uzas... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted June 1, 2005 Report Share Posted June 1, 2005 a ima nas raznih ali takve ljude stvarno nekapiram il su smeshni uzasno il nesmeju da pridju nijednoj ribi pa kucaju poruke a nadimci su im previshe smeshni i najjace je ono obdaren momak 22 trazi devojku radi dobrog sex-a shifra flamingos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted June 1, 2005 Report Share Posted June 1, 2005 @DayWalker nemam kod sebe,ali mislim da mogu da ih iscimam da mi to daju ponovo :) Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted June 2, 2005 Author Report Share Posted June 2, 2005 @jack aj vidi... extra je stvar bila:) Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted June 2, 2005 Report Share Posted June 2, 2005 Mislim u fazonu 99% poruki je tipa sex itd mislim gde se nalazi sex preko sms tj tv-a kad pogledam sa druge strane ortak je tako "nasao" jednu veoma extra cupi pa sad vi vidite xexe Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted June 2, 2005 Author Report Share Posted June 2, 2005 Hoces reci da je trazio devojku preko tv-a? lele... Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gioblin[Fuse] Posted June 2, 2005 Report Share Posted June 2, 2005 Mislim u fazonu 99% poruki je tipa sex itd mislim gde se nalazi sex preko sms tj tv-a kad pogledam sa druge strane ortak je tako "nasao" jednu veoma extra cupi pa sad vi vidite xexe ← Mozda ona nije u redu? pojeshce mu nogu, chim zaspi ili ce zvati svog "crnca". :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 2, 2005 Report Share Posted June 2, 2005 Ali jeste li izvalili kako na Kosavi kuliraju ljude.Na primer neko napise:"Pozdrav reziji,jel moze 50 cent-candy shop,odgovorite molim vas!" a rezija pise POZDRAV I TEBI...a sta je bilo sa pesmom kerovi,zbog cega je neko puk'o 25 din.....strasno!!!! Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts