lazica Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 Koliko vidim prostor za privatne poruke ipak nije pro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 50 poruka je inbox.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 Koji je ukupan broj poruka dozvoljen, računajući inbox, sent i unsent? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 50. greška u izražavanju, izvin'te, profesore. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 Pa o tome i pričam. :) Prostor nije pro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 au, to je problem, moraćemo time da se pozabavimo na narednom sastanku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 Samo nek se to re Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 čvrsto sam uveren da će problem biti rešen! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 Zadovoljan sam va Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 6, 2005 Author Report Share Posted June 6, 2005 Dobro, prestanite da spamujete! A i treba mi ovaj topic da informisem ljude oko novih upgradeova! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paja Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 uuu treba imati skilla pa da se naljuti laki :) Inache, meni ne odgovara 24h, meni vishe odgovara am/pm ... tako da ako ima opcija da se to menja, to bi bilo ekstra kul :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted June 7, 2005 Report Share Posted June 7, 2005 doyay za q reply kod pm-ova... jos kad biste nabacili spoiler kao kod :» Click to show Spoiler - click again to hide... «npr ovde.. tipa on mouse over ili kako god.. Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 7, 2005 Report Share Posted June 7, 2005 moze li se u buducnosti ubaciti josh neka igra kao AS? :) kad ga izgustiramo da znamo sta cemo gde cemo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 12, 2005 Author Report Share Posted June 12, 2005 moze li se u buducnosti ubaciti josh neka igra kao AS? :) kad ga izgustiramo da znamo sta cemo gde cemo Postoje takve mogucnosti, ali oko toga jos uvek nista detaljnije ... Videcemo ...Za sada je ipak prioritet gurati RTW:TDA dokle je moguce, ciniti ga boljim, lepsim, jacim ... Kada jednom postane dosadan mozda ga i izbacimo, i tada cemo razmisljati o novim stvarima. Mogucnosti su raznorazne. Oko spoiler taga - Cini mi se da sada obavlja posao bas onako kako treba, ne bih ja tu nista dir'o © chola. Laksa varijanta je da se zatamni pa onda kad kao selektujes tekst ono se pojavi, ali to mozda ne bi radilo sa svim skinovima itd itd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 12, 2005 Author Report Share Posted June 12, 2005 .to Loopy : Mislim da nije moguce solo namestiti da li ce biti 24h ili AM/PM. Mada pogledaj u My Controls, mozda saznas nesto sto ja jos nisam provalio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 12, 2005 Author Report Share Posted June 12, 2005 Noviteti - Favorite emoticons --> Nov mod koji vam omogucava da umesto default smajlija koje vidite sa leve strane kada postujete topic/svoj odgovor mozhete da odaberete sebi svojstvene i omiljene smajlije koji ce tu stajati. Sjajna opcija za one koji vole da "nabadaju" smajlije a ne da ih koriste putem tagova. Cisto da spomenem da cemo (to nismo zaboravili) organizovati ono "takmicenje" za ubacivanje novih smajlija a izbacivanje nekih starih koj ise ne dopadaju ljudima. - Extended Fast Reply --> Jos jedan novi mod koji bi trebalo da vam olaksa diskusiju na forumu. Mislim da se oko ovoga prvi "bunio" modjo jos pre jedno dve godine ;) Kao sto znate, Fast Reply nema nikakve dodatne opcije u sebi, ali mnogima to smeta. Sada je potrebno da odete na My Controls > Board settings i odaberete vid Fast Replyja koji vama odgovara. Ima ih ukupno tri - Classic (standardan, bez dodataka), Classic + BBcode and smilies (klasicni uz dodatak forum kodova i smajlija, verovatno cete ovaj najvise koristiti) i Extended (kopira citavu stranicu za post kao kada kliknete na ADD REPLY ili NEW TOPIC u fast reply prozor. Meni licno deluje nezgrapno, ali ima nas svakakvih). Ima tu jos ponesto, ali je to vise za admine i slicno. Oko narednih modova bice spike vremenom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 12, 2005 Report Share Posted June 12, 2005 Testing. klik klik klik klik klik TESTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIG :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 12, 2005 Report Share Posted June 12, 2005 zahtevam da se u mood ubaci "smored":) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 12, 2005 Author Report Share Posted June 12, 2005 Noviteti - Favorite emoticons --> Nov mod koji vam omogucava da umesto default smajlija koje vidite sa leve strane kada postujete topic/svoj odgovor mozhete da odaberete sebi svojstvene i omiljene smajlije koji ce tu stajati. Sjajna opcija za one koji vole da "nabadaju" smajlije a ne da ih koriste putem tagova. Cisto da spomenem da cemo (to nismo zaboravili) organizovati ono "takmicenje" za ubacivanje novih smajlija a izbacivanje nekih starih koj ise ne dopadaju ljudima. - Extended Fast Reply --> Jos jedan novi mod koji bi trebalo da vam olaksa diskusiju na forumu. Mislim da se oko ovoga prvi "bunio" modjo jos pre jedno dve godine ;) Kao sto znate, Fast Reply nema nikakve dodatne opcije u sebi, ali mnogima to smeta. Sada je potrebno da odete na My Controls > Board settings i odaberete vid Fast Replyja koji vama odgovara. Ima ih ukupno tri - Classic (standardan, bez dodataka), Classic + BBcode and smilies (klasicni uz dodatak forum kodova i smajlija, verovatno cete ovaj najvise koristiti) i Extended (kopira citavu stranicu za post kao kada kliknete na ADD REPLY ili NEW TOPIC u fast reply prozor. Meni licno deluje nezgrapno, ali ima nas svakakvih). Ima tu jos ponesto, ali je to vise za admine i slicno. Oko narednih modova bice spike vremenom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 12, 2005 Author Report Share Posted June 12, 2005 A eto, vidim, primetili ste i Current Mood & Music ... isto novi mod. Interesantan nacin da se malo oplemeni postovanje i da ovi svi hejteri mozda i pointuju da hejtuju, da se ljudi ne zbune, ili nesto slicno ;))) Mood & Music postoji na svim stranicama sem edit posta, tu ga, verujem, necemo ni dodavati. Eto ... veoma je prosto mod pa nije potrebno posebno ga pojasnjavati, ali ako treba nesto, pitajte. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 12, 2005 Report Share Posted June 12, 2005 jel te mrzi da prevedesh na srpski ovde moodsove (sad cesh da mi kazesh pa ima polje za unos ) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted June 12, 2005 Report Share Posted June 12, 2005 Da- Kako raste broj vojnika u Army Systemu? na kom principu? Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted June 12, 2005 Report Share Posted June 12, 2005 Svaka čast za novi Fast Reply... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brank0 Posted June 12, 2005 Report Share Posted June 12, 2005 novi Fast Reply sabija! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 12, 2005 Report Share Posted June 12, 2005 Test.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts