coll Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 ima i ovde dosta piva od po 12% :P bas koma ... mada ja mnogo vise gotivim da to pivo cirkam celo vece i tak kasnije da me malo uhvati znaci 6-7 komada :p Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gioblin[Fuse] Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 Nisam naishao na neko sa 12% alkohola, sa 12% ekstrata da..ali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 ima neko pivo koje sam pio u belgiji .. neke munje sa tri puta vrenjem .. valjda ima 18-20% alkohola .. sabijesh se od 3 komada ko letva al je zato ukus uzasan ma pivo smara .. jedino je ok u kombinaciji sa tekilom Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 Najviše gotivim Nikšićko,a posle ostala kako koja dok MB prezirem jer su se svi naložili na njega kao neko pivo a u stvari voda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 Od stranih sa najvishe alkohola koje sam pio, bio je Amsterdam - Maximator od 12% alkohola. Gajbi chuvam jednu konzervu Amsterdam - Navigatora od 11.8% :)) Koma od piva, dve konzerve i ne znash kako se zovesh! :) ← Uh majstore matori :) Ja sam se 97-me uzasno usvinjio od 2 dal maximator il navigatora, bem ga nesecam se :) Bilo je da se kupi u dragstoru preko puta doma omladine. Onda odes sa tim u Zetsku i bidnes baja :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackadder Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 amstel uglavnom pa onda mb ... ali u zadnje vreme cepam samo pelin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 Ja pivo iskljucivo koristim da gasim votku , recimo sada kada su maturanti odlazili pa sam slavio :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 u poslednje vreme se lozim sa ekipom na toceni vajfert.... extra! generalno najvse jelenko i niksicko... mb je uzas od piva... u poslednje vreme sva domaca piva su podigla kvalitet na pristojan nivo ne mogu da se mere sa svetskim brendovima ali zaista nisu tako losa (u odnosu na nekadasnji kvalitet) samo mi nije jasna tolika pomama na mb koje je zaista ruzno pivo... dobrom pivu ne treba extra reklama da bi se prodavalo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 JEL ZNATE DA JE MB PIVO RADIOAKTIVNO?!?!!? Kolina izgubio sve dlake na telu Ceci rastu sise Laza samo govori salji salji salji salji salji Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobas Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 Vajferat brate:D Quote pozdrav autoru pisme niš mi se ne da Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted May 31, 2005 Author Report Share Posted May 31, 2005 (edited) [quote name='Ivan Edited May 31, 2005 by dvnityCker Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 Sad tek vidim sa ovih 15 glasova za MB kolika je moc Reklama :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 Inace nikad necu piti Lav Pivo, to je stvarno tuga, kao i mb koje je stvarno ocajno. Dopalo mi se ovo "povuci" tuborg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 JELEN!!!! Chula sam da u MB stavljaju neku zheshtju hemiju, ozbiljno. U plastichnoj flashi pijem samo kad moram Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 MB Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 MB,i glas MANJE(kad bi moglo) za Jelen:) Shalu na stranu,meni je Jelen mozda najprijatniji dok ga pijem,ali sledeci dan kao da sam jeo neku shitinu,ili neshto gore... U principu,moze sve osim Jelena...:) (maybe it' just me) Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gioblin[Fuse] Posted June 1, 2005 Report Share Posted June 1, 2005 Pa Jelen je bio do jaja, do pre nekih godinu i po. Chak sam se i kleo u njega :) A onda je postao shit..ukus, ko iz ade da su uzimali vodu, posle letnje sezone! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 1, 2005 Report Share Posted June 1, 2005 (edited) Jelenko.moj chovek:)) JELEN!!!! Jelen...jebi ga,navika Jelen nezamenljivo je Ali Jelena pijem najcesce. jelen, uan end onli moji ljudi;) Edited June 1, 2005 by urgh Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted June 1, 2005 Report Share Posted June 1, 2005 heineken je cool pivo, ali je vec mnogo fensi :) od nemackih sam uvek vise gotivio Amstel ... Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Intruder Posted June 1, 2005 Report Share Posted June 1, 2005 ubedljivo jelen lav u svakom slucaju sranje , hm tubor mi je mnogo kiseo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted June 1, 2005 Report Share Posted June 1, 2005 Jelenko & Weifert... I naravno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gioblin[Fuse] Posted June 1, 2005 Report Share Posted June 1, 2005 Secam se, dok sam konzumirao Jelena, ranije, da sam uvek jurio zelenu flashu..to su bili kvestovi! :) Nishta nije bilo kao jelenko-zelenko :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 1, 2005 Report Share Posted June 1, 2005 Jelenko je u poslednje vreme raspad.Pogledajte samo kako reklama utiče po broju votea za MB. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 1, 2005 Report Share Posted June 1, 2005 Al najvise volim kada popijem lava (ili bilo koje domace) i odma zatim heineken , tek se onda vidi kakvo je nase pivo krdza , to je ko sokic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts