Jump to content

Bilijar

Recommended Posts

Drustvo, gde se mogu u Beogradu pikati ove dve stvari? Ono, jeste "globalno pitanje" ali je prilicno usmereno tome da me interesuju najpovoljnija mesta, a opet da se stolovi ne raspadaju.

Air Hockey znam da ima na Tashu (zeton = 3min = 40din) i u Staklencu (zeton = 2 min = 25 din) a naravno Bilijar isto na Tashu (300din sat) i Staklencu (390din sat) plus u Domu Omladine (poslednji put je bilo 300 dinara sat).

Jel ima negde povoljnije od ovoga, i kakva je situacija recimo u sportskom centru Banjica, tamo nisam bio sto godina, i na tako jos nekim mestima. Jeste kad se vishe ljudi podeli 390 ne toliko velika cifra, ali nije ni nesto ekstra povoljna. Air Hockey sa druge strane trazim neki makar 5 minuta da se igra :)

Najiskrenije kada bi stolovi za te igre bili malo jeftiniji (mada bi onda "arkade" izgubile poentu) prvo sto bih uzeo je AirHockey ... Bilijar je ok, al' je sto posto skuplji ;)

btw, Tashmajdanski sto za AH ima "bag" - ne duva "povetarac" pa ni ne pomera pak i tako, ali je still igrivo.

Banjica za 180 nije losha varijanta. Stolovi sigurno nisu kao u Domu Omladine, ali su vrlo verovatno kao oni na Tashu, sto je opet ok posto je Tash 300din.

ne rise da kod nas negde ima AH .. nisam to igrao decenijama .. to mi je omiljena blejachina kao klinac na moru bila =)

mada nisam ni bilijar igrao stoo godina .. nervira me prostor u domu omladine (ne znam zashto) i cena je visoka .. bolji mi je staklenac (mada ni tamo nisam bio sto godina pa ne znam dal se neshto mozda promenilo)

btw ne znam kako neko moze kod tasha u onoj rupi da igra bilo shta =) sem ako prichate o nechemu shto je u samom tashu o chemu nisam upoznat

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

medusa

skupo ali extra stolovi. a i najblize mi je :)

O ne [:(]

Ne mogu da verujem da neko ide u to debilno leglo wannabe krimosa :(

Ja sam u srednjoj pikao bilijar u hotelu palas. Znam da je tad bilo super. Mozda i dalje nije lose :)

O ne  [:(]

Ne mogu da verujem da neko ide u to debilno leglo wannabe krimosa :(

Ja sam u srednjoj pikao bilijar u hotelu palas. Znam da je tad bilo super. Mozda i dalje nije lose :)

brate dobri su stolovi bole me kurac sto dole sede debili [8D]

There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know

zolaeveo3reqjl4_zps6bce0689.jpg