Jump to content

da li ....

Recommended Posts

ste vi luda osoba:)) (jes da smo svi mi ludi, na neki nacin... ali kako i kolko ste vi ludi... sad nemam pojma shto sam stavio zagradu, tj stavio sam kao da vas obavestim da smo svi mi ludi... ali sam nastavio da pishem... ae sacu da je zatvorim) <- zatvorena zagrada, zagrada zatvarac... najjebozovnija je zagrada koja zatvara ...

evo naprimer meni je sad doasadno, tj. nije mi tolko doasdno da sam se smorio vec imam energije 00:48 je nemam shta korisno da radim... i resih da napishem po josh jedan topic ovde na ruru (konstruktivna dosada)... rastikalabe... il kako vec...

e sad spomenuh ludilo... po cijim standardima je neko lud?... konatam da se sa vremenom menjaju stvari... ali shto sad da vam pricam o tome kad vec znate... e sad krecem da buncam

nego...

pitanje je kolko ste vi ludi? ... da li volite da lupte gluposti nekad... ono ne samo u ovom smeshnom cyber svetu vec i u ril lajfu... ono ne svake sekunde i bezeze vec... radi zezanja/opushtanja... nekog licnog praznjenja... meni licno, kad lupam neshto (po nekima smaram [:D] ) ... opustim se i na trenutak se udaljim od "stvarnosti" ah moc smeha... nego da prekinem ja sad, i LLL ... [:D]

( [;)] )...

mrbean6hi.jpg

I ja imam tendenciju da to neko ludilo posmatram kao jos jedan ventil za beg od svakodnevnih pritisaka u zivotu. Naravno, pri cemu mislim na slucajne outburste lupanja gluposti i manijakalnog smeha a ne na stanje 24/7 kao baba koja u springfildu skuplja macke.

ste vi luda osoba:))  (jes da smo svi mi ludi, na neki nacin... ali kako i kolko ste vi ludi... sad nemam pojma shto sam stavio zagradu, tj stavio sam kao da vas obavestim da smo svi mi ludi... ali sam nastavio da pishem... ae sacu da je zatvorim)  <- zatvorena zagrada, zagrada zatvarac... najjebozovnija je zagrada koja zatvara ...

[:D]

( [;)] )...

/mental note : use ignore on MiGsa

imam napismeno :/

jel ovo zezash ili ozbiljno =) ?

imam porvrdu da sam mentalno chitav... mada jako chesto posumnjam u to

znash kako kazu .. "i na tarabi nacrtana pi**a pa .. " [:D]

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater