Kole Posted May 20, 2005 Report Share Posted May 20, 2005 eto josh jedan 'onako' filmitj ima dosta dobrih stvari, ali nema 90% stvari...mnogo je secheno...mada vodich je generalno tezhak za snimanje to je tv serija (na koju ovo dosta lichi) i pokazala... elem ja sam pre gledanja prochitao pochetak ovog reva http://planetmagrathea.com/shortreview.html lik ga je pljunuo nikad gore...nije toliko loshe...ali tokom filma NIKAD nije bilo onih ultramegasmehova kao kad chitash knjigu...pa makar i na srpskom ;o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted May 20, 2005 Report Share Posted May 20, 2005 sigurno nikad necu da gledam nikakvu ekranizaciju ove knjige. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted May 20, 2005 Report Share Posted May 20, 2005 ne rise drale,bicehsh prvi u redu za karte;) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted May 20, 2005 Report Share Posted May 20, 2005 jeste,ali kad uzmesh dve kod lokija ti to i pojedesh;) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted May 20, 2005 Report Share Posted May 20, 2005 Pravo da ti kazem Starbak meni se nije smucio, jeste humor baziran na slicnom principu ali to je normalno, a s obzirom da je engleski humor onda uopste nije lose jer je on zasnovan na neprestanom ponavljanju. Procitao sam knjigu na engleskom i zakljucio da je nikada ne bih procitao na srpskom (to sam posle primenio na ostale knjige sa engleskog govornog podrucija), mozda ti nisi, pa je uzitak svakako drugaciji jer mnoge stvari ne mogu da se prevedu. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted May 21, 2005 Report Share Posted May 21, 2005 meni se isto smuchilo posle druge knjige u prvoj je najotkacheniji. posle postaje nekako.. tezhak Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 21, 2005 Report Share Posted May 21, 2005 stijo, analogija ti je bash hevi. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted May 21, 2005 Report Share Posted May 21, 2005 baca uveliko drugo svetlo na knjigu, jednako kao i na dirka dzhentlija... ali se slazhem da kvalitet adamsovog rada opada vremenom. no, prve 3 knjige vodicha su must read. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 21, 2005 Author Report Share Posted May 21, 2005 adams je stijo ko prechet - prochitash jednom jednu knjigu na engleskom i vishe ne chitash nista na srpskom =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted May 21, 2005 Report Share Posted May 21, 2005 prechet! kada ce neshto po njegovoj knjizi da prave... ima onaj crtani ali je usran Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted May 21, 2005 Report Share Posted May 21, 2005 noumi! dobra predskazanja! (chitao sam ih na srpskom pa mi nije neki dozhivljaj bash bash mjau ali ima dobrih scena) Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted May 21, 2005 Report Share Posted May 21, 2005 Mislim da je pitanje o chitanju Dobrih Predskazanja neumesno, poshto je poznato da sam ja jedan od dva najvetja fana Nila Gejmena na svetu. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted May 22, 2005 Report Share Posted May 22, 2005 Dobro Lex, ko je drugi?!? Meni se licno najvise dopala Thanks for all the Fish, knjiga, mislim da je to 4. A ti Stijo, stvarno, ne smes potcenjivati original, nikada. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 3, 2005 Report Share Posted June 3, 2005 odgledah juche u Domu i pored loshih uslova film mi se onako .. ajde da kazem dopao .. znachi nisu nishta zasrali sem mozda samog kraja al morala je biti ubachena neka emotivna scena marvin je uradjen svetski .. dobili smo chak i male figurice njega i "mnogo je sladak" (rechi moje devojke .. jel mozete mene da zamislite kako to izgovaram ) ostatak ekipe je isto uradjen solidno samo jel moze neko da me podseti (davno sam chitao) jel beshe ford crnac ili ne ? jedina mozda zamerka je trip oko bilboksovih glava al moze da se proguta sve u svemu ako ste fan knjige treba pogledati ekanizaciju chisto zbog toga da biste ponovo uzivali u nekim forama koje su verno prenete na platno Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted June 3, 2005 Report Share Posted June 3, 2005 ja odgledao deo u igraoni vrh su preneli knjigu :) Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 5, 2005 Report Share Posted June 5, 2005 E ako su skratili vecnu delova iz knjige (a citao sam je do pola i onda me smorila) , necu da gledam film. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 Gledao sam film. Ismejao sam se kao blesav. Dobar je, osim sto radnja, zaplet, prakticno ne postoji. Sve ostalo je zaista odlicno, prijatno sam iznenadjen. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stralee Posted June 15, 2005 Report Share Posted June 15, 2005 Sad posto vidim da ste svi upoznati sa Pracetom i Adamsom,zanimalo bi me sta ste uzeli da citate posle njih? Ja se polomih da nadjem nesto iole smesno i duhovito,ali nista ne mogu da pronadjem. Pa ako neko zna...? Quote chicks magnet Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted June 15, 2005 Report Share Posted June 15, 2005 ren kenedi odlichan pisac uzmi neshto svakako od njega Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts