Debeli Posted July 3, 2005 Report Share Posted July 3, 2005 Tim Robins je tjatja za Kukuruza. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted July 3, 2005 Report Share Posted July 3, 2005 Direktor fotografije je zaduzen za to kako ce izgledati frejm, ja sam mislio na kretanje kamere u zavisnosti od radnje i emocionalnog stanja glumca. I nisam primetio da je Tim Robins odskocio od Kruza u sceni kada su zajedno, ono sto jesam primetio to je da je ta scena najneopravdanija, scenaristicki gledano. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted July 3, 2005 Report Share Posted July 3, 2005 a odlichni Hoakin Kortes ...se ustvari zove Hoakin Finiks, http://www.imdb.com/name/nm0001618/ Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 3, 2005 Report Share Posted July 3, 2005 da, pomesao, hoakin kortes je najpoznatiji svetski plesach flamenka. a hoakin feniks je imao i brata odlichnog glumca, sad ne mogu da se setim imena, koji se overio kokainom pre jedno 4 ili 5 godina Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted July 7, 2005 Report Share Posted July 7, 2005 Eve i ja ga odgledah sinoc. Pa efekti i prvi deo filma generalno je super. Ali prica i zavrsetak su katastrofa. Mislim sta ti elieni su nas proucavali milione godina i nisu skontali da ima bakterija. Jebo mamu, mi kad smo Mars istrazivali, prvo sto smo otkrili su bakterije :) I sinovac je brate nerealan, pa i rodjeni otac bi ga ubio da se onako ponasa, bio sam tako srecan kad sam pomislio da je umro onda sa vojskom. E da i ona scena prepuna govana, kad sonda pretrazuje podrum, pa milion puta prodje i oni milion puta nesto udare pa pobegnu, znaci ono for fucks sake find them and kill them but stop the bullshit. Ali bilo je finih trejlera, jako su lepo izgledali filmovi: The island, King Kong i onaj neki fantasy sa decom kad prodju kroz ormar i udju u magicni svet :) Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 7, 2005 Report Share Posted July 7, 2005 Shto se tiche bakterija, to je bilo i u knjizi i u filmu koji je sniman ranije... Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted July 7, 2005 Report Share Posted July 7, 2005 Lepo ja kazem da niko ne bi znao za knjigu da nije radio drame. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted July 10, 2005 Report Share Posted July 10, 2005 (edited) ... Edited November 25, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 10, 2005 Report Share Posted July 10, 2005 Odgledao sam juche film i svideo mi se - odavno nisam gledao film u kome je bilo toliko napetosti. A shto se ostalog tiche primetio sam veliku slichnost "tronogih hodalica" iz Spilbergovog WOTW i Stalkera iz Half Life-a 2 :) Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted July 10, 2005 Report Share Posted July 10, 2005 (edited) ... Edited November 25, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 11, 2005 Report Share Posted July 11, 2005 Ma znam da neshto shto pochinje na "St" :) Inache ona scena kada treba da predju reku na trajektu je vrh - takav osecaj bezizlaznosti, pogotovo kada se popnu na ono brdo posle i gledaju kako alieni shibaju sve na reci i u selu... Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted July 12, 2005 Report Share Posted July 12, 2005 Ja se i dalje nadam da tje film biti dobar.. :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted July 12, 2005 Report Share Posted July 12, 2005 reci cu samo voina mirov i zivela pitraterija:)) inache film nije nishta spec.neizvesnosti ima ali nishta vishe od toga. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 Ima slicnosti sa striderima iz HL2 ali mene cela ta scena kad se lenjo gegaju kroz gradove i ubijaju vojsku i civile podseca mnogo vise na scene iz animatrixa. Ko je gledao znace ;) Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 Stalkera ← 'bem ti Ruse... Stalker je film nad filmovima Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 samo da se prikljucim drugarima koji su hejtovali film:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 Danas sam odgledao film...i ono...nije los...nema mnogo akcije,dosta je napet...mnogo mi se svidja onaj zvucni efekat sto ispustaju elijeni (nesto kao sirena morskih brodova ;) ) Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted July 26, 2005 Author Report Share Posted July 26, 2005 napet... lele... :)) teshko je gledati tako dosadan film :) a josh kao ejlijani vode vode vode... kidaju nas hjumane... i na kraju se kao sjebu... ma ishte... spilberzhe cemu ta muka?... cemu... ou d hjumeniti... a ponadao sam se da ce da nas ovdvale... ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 26, 2005 Report Share Posted July 26, 2005 Brate MiGsa, da li si ti gledao stari War of the worlds? Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted July 26, 2005 Author Report Share Posted July 26, 2005 hmm e se prica o starom il o novom :) ja pricam za novi... jednostavno me je ubio film... i svaki film pose tog filma mi je bio divan,bajan... :)) ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts