MiGsa Posted May 18, 2005 Report Share Posted May 18, 2005 29 jun. u amerika :) War of the Worlds ... kontam da ce biti dojajan film ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 18, 2005 Report Share Posted May 18, 2005 roflmao sta onda treba ja vama da kazhem za lukasa?!? =oP mislim mrzim ja i stevu, ali on je bar rezhiser, dzhaba nije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ronaldinjo Posted May 18, 2005 Report Share Posted May 18, 2005 Kakav bi film mogao da bude, kada ga rezira Spielberg(kic reziser) a glavnu ulogu tumaci Tom Cruise(jos gori glumac, za napaljene klince od 7 godina). Tako da i film moze biti za nivo dece od 7 godina, nista vise! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted May 18, 2005 Report Share Posted May 18, 2005 sve hejter do hejtera... mislim da ce film u svakom sluchaju da bude interesantan - ako nishta drugo bar ce efekti da budu na nivou :) Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gioblin[Fuse] Posted May 18, 2005 Report Share Posted May 18, 2005 Dok ga ne vidimo, loshi su vam komentari. Stevan: Jaws, Indiana Jones, Jurasic Park, Schindler's List, Saving Private Ryan, Artificial Intelligence: AI, Band of Brothers(producent)... Nije on losh, mozda je malo svetlucav i sharen, ali to je on. A i ja volim te kic filmove, lozachke ako tako vishe volite..nekako me opushtaju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted May 18, 2005 Report Share Posted May 18, 2005 Jedino shto ne valja kod Spielberga je shto patetishe u beskraj. A i sa tim je verovatno najbolji rezhiser filmova za shiroke narodne mase. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gioblin[Fuse] Posted May 18, 2005 Report Share Posted May 18, 2005 Ja sam "shiroka masa" :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 18, 2005 Report Share Posted May 18, 2005 ne, ti si narod ;o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted May 18, 2005 Report Share Posted May 18, 2005 Pa bolje da ljudi hejtuju pa da bude dobar film nego da ga broje sate do premijere a posle se cude na stasu bacili pare Po meni film ce biti odlican Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted May 18, 2005 Report Share Posted May 18, 2005 Kakav bi film mogao da bude, kada ga rezira Spielberg(kic reziser) a glavnu ulogu tumaci Tom Cruise(jos gori glumac, za napaljene klince od 7 godina). Tako da i film moze biti za nivo dece od 7 godina, nista vise! ....reche bebura koja drka na fudbalere..... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted May 19, 2005 Report Share Posted May 19, 2005 hahah, tom kruz je baja... ;P Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ronaldinjo Posted May 19, 2005 Report Share Posted May 19, 2005 ....reche bebura koja drka na fudbalere..... Vidi se ko voli ovakve stvari! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted May 19, 2005 Report Share Posted May 19, 2005 meni akcije u kojima Kukuruz glumi imaju odredjenu vrednost, kao dinamicna zabava za jednu noc. takodje, mislim da je Kukuruz u nekoliko naslova pokazao da poseduje odredjene glumacke kvalitete, mada mu i dalje ostaje najveca zamerka da ne moze da izadje iz uloge lepuskastog deckica (on je u svim filmovima od odredjene tacke isti), tj. ima veoma nisku sposobnost transformacije (kao kontra primer naveo bih Kevina Spejsija). Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted May 19, 2005 Author Report Share Posted May 19, 2005 Kruz maleshni pacovcic :) mada ja ocu da vidim koje je to cudo koje je palo na zemlju... :)) ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted May 19, 2005 Report Share Posted May 19, 2005 Po navici poslednjih par godina preskačem Spilbergove filmove. Ovaj put tu je i Tom Kruz, tako da nii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 19, 2005 Report Share Posted May 19, 2005 rat svetova od h.g.wells-a je meni dobra knjiga. sad o filmu necu da pricam dok ga ne vidim Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted May 20, 2005 Report Share Posted May 20, 2005 Vidi se ko voli ovakve stvari! ...a vidi se ko prica bez razmisljanja......ko je rekao da se meni dopada taj film ? ...ili da ce mi se dopasti? ...ili da cu ga uopste gledati? Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted May 20, 2005 Report Share Posted May 20, 2005 ne kapiram zashto toliko hejtujete spilberga. ne volim ni ja sve njegove radove ali svakako je snimio/bio zasluzan za par odlichnih filmova koje sam i tju pogledati bezbroj puta. tom kruza je dokazao da ima kvalitete (kao shto neko reche) i nadam se da tje odigrati dobru ulogu u ovom filmu. sve u svemu, gledatju ga zbog efekata ako nishta drugo a nikako ne moze da bude gori od "day after tomorrow". inache, gledao sam 2 trejlera i izgleda odlichno mada u oba su bacili sjaj na efekete i koliko tje film da sabija u tom polju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doa Posted May 22, 2005 Report Share Posted May 22, 2005 www.waroftheworlds.com pogledajte Trailere od filma, film jedva chekam da izadje! Quote HIP HOP SERBIA PORTAL www.hiphop-np.com/forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted June 1, 2005 Report Share Posted June 1, 2005 meni akcije u kojima Kukuruz glumi imaju odredjenu vrednost, kao dinamicna zabava za jednu noc. takodje, mislim da je Kukuruz u nekoliko naslova pokazao da poseduje odredjene glumacke kvalitete, mada mu i dalje ostaje najveca zamerka da ne moze da izadje iz uloge lepuskastog deckica (on je u svim filmovima od odredjene tacke isti), tj. ima veoma nisku sposobnost transformacije (kao kontra primer naveo bih Kevina Spejsija). ← pa to onda mozes zameriti i dzek nikolsonu...samo sto je mnogo velika klasna razlika izmedju njih dvojice...ali mnogo je loshe kad ti faca ne da da se razmashesh...:))) zato je npr. mnogo teze biti dobra glumica[pogotovo ako izgleda kao angelina ili monica]...znate vi na sta mislism...:) Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 2, 2005 Report Share Posted June 2, 2005 trejler je bogmi bas lozacki... nek bude u kategoriji suvisni izvestaj i ja zadovoljan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted June 2, 2005 Report Share Posted June 2, 2005 problem je samo sho u trejleru obichno budu sve najbolje scene Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 2, 2005 Report Share Posted June 2, 2005 U trejleru prektichno nema nijednog aliena, shto je po meni dobro. Mislim da ce filmic da bude na nivou. Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted June 29, 2005 Author Report Share Posted June 29, 2005 (edited) film je extra glup... ko shto djura reche... ovaj film te zrtvuje za bilo koji sledeci film, jer koji god film odgledate posle ovog ... bicete srecni i ispunjeni... ono potrudio sam se da skontam koja je poenta ovako glupog filma, ali ne ide mi u glavu... hmm da budemo zahvalni shto smo evoulirali... ? glupo glupo glupo... ali smeshna drama, ali znao sam da ce teroriste spomenuti... ali ipak bolje da je onda odradio "fakin komis" ... nego teroristi il evropljani... film stvoren za glupo americko trzishte, ja sam izgubio 2 sata zivota... sranjee zivo... a josh cuoh da je jedan od najskupljih filmova ikad... i da je tom covpa dobio jedno 300+ milki... (taman poshto mu je sad karijera otishla na dole... ) (el to za 300+ milki istina... ono mrzi me sad da googlam) ( )... Edited June 29, 2005 by MiGsa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 300 miliona je previshe... jedino ako film zaradi milijardu ili milijardu i po, posto tom kruz ima verovatno neki back end dil sa spilbergom po kome umesto fiksnog honorara ima procenat od ukupne zarade filma.Zbog toga je verovatno kruz i onoliko promovisao film... kako si opisao film izgleda kao da ga je radio veljko bulajic ... Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts