VEGE Posted May 17, 2005 Report Share Posted May 17, 2005 Sta su internet servisi? Mislim da znam otprilike ali necu da lupetam. Sta su: -javni servisi -sigurnosni servisi -servisi za pretrazivanje -sistemski servisi ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 17, 2005 Report Share Posted May 17, 2005 to je neko proseravanje nekog metuzalema koji nema šta da jede jer su profesori u srbiji na ivici egzistencije, pa je uzeo da napiše knjigu o internetu iako ju je pisao na pisaćoj mašini. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 17, 2005 Report Share Posted May 17, 2005 Pa u nekim opsteprihvacenim definicijama se pod servisima Interneta podrazumevaju: e-mail ftp world wide web newsgroups ...itd ima ih jos ali ne mogu sad da se setim nekih, a neki koji se u tim definicijama pojavljuju su u medjuvremenu prevazidjeni i ne koriste se u vecem obimu, recimo Gopher. To je odgovor na glavno pitanje, a za ovo dalje nisam bas siguran, treba konsultovati knjigu gde se pojavljuju ti pojmovi. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sd D1ablo Posted May 18, 2005 Report Share Posted May 18, 2005 Jel neko zna za neobee speeedy. Mnogo dobra stvar do 5x ubrzava internet. Ali samo preko neobee.neta Quote Hoes before NGOes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted May 18, 2005 Report Share Posted May 18, 2005 Kakve to sada ima veze sa bilo cim?? + search je majka http://forum.klanrur.rs/index.php?s...showtopic=28328 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 21, 2005 Report Share Posted May 21, 2005 Ma sto posto ima neko pitanje na nekom ispitu sa takvom tematikom :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted May 22, 2005 Report Share Posted May 22, 2005 Ne zaebavajte malog, to mu je tema za maturski (izborni predmet) :)) Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
th3_3d1t0r Posted June 4, 2005 Report Share Posted June 4, 2005 Ne zaebavajte malog, to mu je tema za maturski (izborni predmet) :)) ← jaoooooo... a temu mu je dala iskompleksirana profesorka koja ne zna da kuca na kompjuteru a kamo li da smisli neku originalniju temu od "nachula sam nesto o tome pa sto mali ne bi malo istrazivao" ... @VEGE odgovor na tvoje pitanje mozes naci u bilo kojoj knjizi o racunarima u vidu par strana sa strogo formulisanim definicijama... :):):) Quote Naposletku ti si dobro znala ko sam ja... Forum Grada Nisa Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted June 4, 2005 Report Share Posted June 4, 2005 jaoooooo... a temu mu je dala iskompleksirana profesorka koja ne zna da kuca na kompjuteru a kamo li da smisli neku originalniju temu od "nachula sam nesto o tome pa sto mali ne bi malo istrazivao" ... @VEGE odgovor na tvoje pitanje mozes naci u bilo kojoj knjizi o racunarima u vidu par strana sa strogo formulisanim definicijama... :):):) ← to ti nesto iz iskustva a? :) Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts