oneironaut Posted May 16, 2005 Report Share Posted May 16, 2005 e ovako moja igraona radi do 12 a vikendom do 1 i to me bash nervira seru ovi iz stine... e koliko vi radite mislim do kad i recite mi kako mogu da ono nesto uradim povodam toga.. mozda ovo nije za ovaj poll ali mi ipak odgovorite ajde mnogo je vazno ... treba nam da radimo do 6 kao sto smo uvek radili ili bar do 4,5 hahah :p aj ljudi help (mnogo ljudi zavisi od vas i bicemo zahvalini) p.s. ja nisam gazda nego posetilac verni .. aj poz Quote We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 16, 2005 Report Share Posted May 16, 2005 Koliko ja znam i Plato i Forum rade 00-24, ali imaju i prostorije gde to nije problem. Recimo Forum ima celu zgradu samo za sebe, a Plato ima podzemni prostor u bivsoj diskoteci gde je izolacija odlicna, tako da nema ko da im kenja :) Btw. Evo ga Vuk u City-u Pozdrav! Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 17, 2005 Report Share Posted May 17, 2005 reci gazdi da se zgotivi sa domorocima, ne pravi buku, pa ako mu josh uvek seru ostaje mu da se preseli.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneironaut Posted May 17, 2005 Author Report Share Posted May 17, 2005 ma ova prostorija je njegova tj. iza je njegova kuca u sklopu sa ovim komplexom ... i nikad nije bilo problema i onda odjednom skrate do 3 aj do 3 to nekako moze a sad sve vishe skracuju vreme ... mislim nije nnnnormalno .... dodjes pijan i ocekujesh da se otreznish negde i ono morash ici kuci posto nikog nema u 2 na oko 2 km i to je zivo sranje a pogotovu sto je lik platio za ovu leg i to sve ima novo i sve korektno ... ppa jel moze on da se buni ili tako nesto pa lik mora da povecava cene zbog vremena . mislim a i klincadija je tu ol d time i ono mi ekipa stalna igramo tako u kasne sate i tad bude ono d best a sad sranje aj dajte josh neki tip plz Quote We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gioblin[Fuse] Posted May 17, 2005 Report Share Posted May 17, 2005 Jebi ga.. Meni se jednom samo desilo da su mi zvai pandure..ali na srecu, u igraonici su mi sedeli momci iz interventne..pa ono :) vishe nisu smarali :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 21, 2005 Report Share Posted May 21, 2005 Najbolje je bilo kad su na CPL finale u Netplusu dosli panduri :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts