Jump to content

..vazno..

Recommended Posts

e ovako moja igraona radi do 12 a vikendom do 1 i to me bash nervira seru ovi iz stine... e koliko vi radite mislim do kad i recite mi kako mogu da ono nesto uradim povodam toga.. mozda ovo nije za ovaj poll ali mi ipak odgovorite ajde mnogo je vazno ... treba nam da radimo do 6 kao sto smo uvek radili ili bar do 4,5 hahah :p

aj ljudi help (mnogo ljudi zavisi od vas i bicemo zahvalini)

p.s. ja nisam gazda nego posetilac verni .. aj poz

We are just a moment in time,

A blink of an eye,

A dream for the blind,

Visions from a dying brain,

I hope you don't understand....

Koliko ja znam i Plato i Forum rade 00-24, ali imaju i prostorije gde to nije problem. Recimo Forum ima celu zgradu samo za sebe, a Plato ima podzemni prostor u bivsoj diskoteci gde je izolacija odlicna, tako da nema ko da im kenja :)

Btw. Evo ga Vuk u City-u [:D] Pozdrav!

Heghlu'meH QaQ jajvam

ma ova prostorija je njegova tj. iza je njegova kuca u sklopu sa ovim komplexom ... i nikad nije bilo problema i onda odjednom skrate do 3 aj do 3 to nekako moze a sad sve vishe skracuju vreme ... mislim nije nnnnormalno .... dodjes pijan i ocekujesh da se otreznish negde i ono morash ici kuci posto nikog nema u 2 na oko 2 km i to je zivo sranje a pogotovu sto je lik platio za ovu leg i to sve ima novo i sve korektno ... ppa jel moze on da se buni ili tako nesto pa lik mora da povecava cene zbog vremena . mislim a i klincadija je tu ol d time i ono mi ekipa stalna igramo tako u kasne sate i tad bude ono d best a sad sranje aj dajte josh neki tip plz

We are just a moment in time,

A blink of an eye,

A dream for the blind,

Visions from a dying brain,

I hope you don't understand....