Jump to content

Novi album Audioslave-a

Recommended Posts

Ja se nisam primio na Be Yourself ... mozda moram da cujem jos pokoji put ili slicno ali nekako ... ne znam, nema tu "onoga" ... Mada moram priznati da u poslednje vreme te prve pesme sa albuma uvek ispadnu najgore, pa cu sad lepo da preslusam te ostale i vidim cega tu ima.

• 2 weeks later...

hm po meni je audio slave nastavak ratm  i josh im svira onaj gitarista iz ratm , nego nesvidja mi se glas ovog pevaca uz neke pesme ide uz neke neide

chris cornell...on je pevao u temple of the dog-u kao back vokal[eddiu vederu iz pearl jam-a]]...pa onda u soundgarden-u kao glavni...i onda je tek dosao u audioaslave...i po mom skromnom misljenju je jedan od 10 najboljih muskih vokala uopste...mislim po glasovnim mogucnostima...tako da bih pre rekao da nesto drugo tu ne zvuci kako treba...

...hopes need smashing!_

@Intruder Audioslave jeste nastavak RATM,tu su svim Zaca.

Cornell ima odvratan glas.U Soundgardenu njegova boja glasa je lezala muzici,dok u Audioslave-u je krs najgori.Samo cujte ga uzivo pa to je bruka(posebno u Like a stone,tu ne peva vec narice).

RATM je bio vrh i steta sto je Zac otisao.On se sad istripovao na neki hip hop,a ima i jednu stvar sa Ronie Size.

The rain makes such a lovely sound

To those who're six feet underground

Zach se aktivirao u politici i to je glavni "gistro" razlog shto su ga shutnuli, mada, moram da priznam da jednostavno vishe nije mogao po 2 sata da se dere, kolko su zahtevale pesme, shto se da i videti na nekim koncertima. Poslednji nastup im je bio na MTV dodeli nagrada, gde su izlomili sve instrumente, mislim da su pevali neku pesmu tipa "platili ste, gledajte".

Ja sam bio jako isfrustriran raspadom RATM-a ali jednostavno, likovi su odluchili da im je bolje da rade sa Chrisom. Kapiram da su se mozda uplashili, imaju i klince ili sl. Zach je trazio da tekstovi budu josh jachi i napadniji.

Posle Soundgardena, Cornell je izdao, mislim, jedan album, preslushao sam ga (poslao mi drugar iz Svajcarske) i to su totalno balade fazon. Lep mainstream koji napolju ima dobru prodju, sushta suprotnost onoga shto je radio pre toga, i poprilichno je nastavio u tom fazonu sa Audioslave-om. RATM i Audioslave ne mogu da se porede, jer su totalno dva razlichita zanra. Iako se na trenutke moze chuti onaj poznati 3p bubanj, bas, gitara RATM-a, ipak je to neshto drugachije, ali ne i bez kvaliteta. Lichno vishe volim RATM...

Cornell je odlichan vokal, ali opet totalno drugachiji od Zach-a...

Life is gistro...

Ja sam bio jako isfrustriran raspadom RATM-a ali jednostavno, likovi su odluchili da im je bolje da rade sa Chrisom. Kapiram da su se mozda uplashili, imaju i klince ili sl. Zach je trazio da tekstovi budu josh jachi i napadniji.

Ma sta ti je... tacno su znali "oni gore" kako da rasture RATM i to im je uspelo, jer su ovi postali suvise opasni za svakodnevni zivot mladjanih amera i ostalih drugara...